سوپرایز به معنای واقعیه کلمه

MEGA WAVE

Active Member
طرحت که خیلی خوب شده. از همه نظر. سایز کوچیکتره هم خیلی بهتره.

فقط یه پیشنهادی که داشتم استفاده از فونت دیجیتالی ئه. الان یه نمونه برات درست کردم ببین چطوره؟

راستی شما چطوری سیو کردی که فایل png به این کوچولویی شده 55 کیلوبایت؟!

الان فایلی که من اینجا گذاشتم فقط 17 کیلوبایت ئه!

سلام سارا خانوم.

مرسی با پیشنهادت شدیداً موافقم ، خوب اینم از فایده نظر خواستنه ، حروف دیجیتالی بیشتر حس الکترونیکی بودن و Score Board بودن رو منتقل میکنه و آدمو یاد رقابت میندازه.

خیلی ممنون بخاطر پیشنهادت ، حتماً استفاده میکنم.

در مورد حجم فایل هم حق با محمد حسینه من اصلاً حواسم نبود به صورت عادی Save میکردم ، اما از این به بعد درست میشه.

/ محمد حسین /

ممنون محمد حسین نمیدونم چرا اصلاً حواسم به Save as for web نبود . مرسی یاد آوری کردی.

/نرگسی/

من که خودمو در حدی نمیبینم روی طرح های سارا نظر بدم و اگه برای بچه ها هم چیزی میگم فقط نکاتی رو که به ذهنم میرسه یاد آوری میکنم.

/رضا cut design /

ممنون رضا لطف داری عزیزم.

MEGA WAVE

Active Member
اینم یه نمونه طرح تکمیل شده با نظر سارا خانوم

xmhs9rdgyuv9ecukldri.png

یکمی کیفیت نورها کم شده ولی ارزششو داره که صفحه برا بچه ها سنگین نشه.

mayapower

Well-Known Member
سلام

چند وقته بيزي شدم بد خفن جور
وقت ميتونم به تشكرم
بخشي مجي گلم

اومدم يه چزي بهت بگم ديدم سارا زحمتشو كشيده

همون فونت ديجيتال

ولي اگه من جاي تو بودم seven segment
ميزاشتم چون الكترونيكي هستي بايد بفهمي منظورمو (تو زورمو)

يه چيزي مثل يه ساعت ديجيتالي :D

در مورد نرگسي هم بابيد بگم

بابا نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرگسي
بابا بابا
صاحب بابا
بابا بابابابا دار
:D

MEGA WAVE

Active Member
اسمایل جونم اتفاقاً سون سگمنت فیزیکی گذاشتم ، اما به صفحه lcd نمیومد

اما حالا صبر کن جای Lcd یه برد الکترونیکی بزارم بعد ای سیو و ترانزیستور و چیپست و از قطعات روش سوار میکنم بعد وسطش یه سون سگمنت میزارم .

اما الان دستم یه یه نشان یه شرکت گیره از این که خلاص شدم انجامش میدم میزارم ببینی چطوره .

memol_515

Active Member
فقط يك سيستم نمره دهي كم داشت اين مجيدآنلاين:دي

اگه برنامه نويسي بلدي اجرايي اش كن خوب ! باحال ميشه. خدا رو چه ديدي، شايد يه همچين سيستمي هم بهدا گذاشتن تو سايت:دي

برنامه اش هم سخت نيست، يه امتحاني بزن ببين چه ميكني.

خوشكل شده. دستت درد نكنه بابت اين ايده جالب ات !

موفق باشي دوست عزيز.

MEGA WAVE

Active Member
مائده مرسی از نظرت
14.gif

باشه روش کار میکنم تا عملی بشه. خدا رو شکر از نظر گرافیکی که حجم قابل توجهی نمیگیره . ( 17 کیلو بایت )

فقط باید از دوستام کمک بگیرم چون من زیاد به برنامه نویسی مسلط نیستم. فقط یکمی دست پا شکسته VB.net بلدم.

the_king

مدیرکل انجمن
قرار بر این بود که به MEGAWAVE عزیز کمک کنم که یک نرم افزار واسه استفاده از این تابلوی امتیازات اش
طراحی کنیم، راستش ایده خوبی برای کاهش حجم تصاویر و مدیریت اونها داشتم.

اما از آنجایی که گرافیست خوبی نبودم نتونستم ایده ام رو روی طراحی مجتبی پیاده کنم، این بود که
موقتا یک طراحی جدید رو بر اساس ایده ام اجرا کردم. البته همانطور که از اول در نظر داشتم، برنامه
می تونه با تصاویر متفاوتی کار کنه، یعنی کافیه که لینک آپلود تصاویر رو در قسمت Settings اش مشخص کنیم.

3166gar.gif

در طراحی حقیر هر تابلوی امتیازات از 10 تیکه جداگانه تشکیل شده، البته یک تیکه دیگه هم مابین "عدد امتیاز کل"
و چراغ های "ایده" پیش بینی شده که من ازش استفاده ای نکردم و در تصویر زیر مشاهده نمیشه :

2wcqx45.gif

از این 11 تیکه، 5 تیکه همیشه یکسان و ثابت اند و اصولا قابلیت Cache مرورگر های اینترنتی سرعت فراخوانی
این 5 تصاویر رو افزایش میده.

بجای چراغ های سه رنگ که تشخیص امتیازشون بدون راهنمایی میسر نیست، از چراغ های جفتی تک رنگ استفاده کردم
که هر چراغ روشن نماینده عدد 1 است :
دو چراغ خاموش یعنی 0
یک چراغ روشن و یک چراغ خاموش یعنی 1
دو چراغ روشن یعنی 2

چون تصویر نوشته های زیر هر چراغ جداگانه ذخیره شده اند، در کل صرفا به سه تصویر چراغ نیاز داریم.
به همین دلیل حجم کل تابلوی امتیازات کم شده و سرعت نمایش اش افزایش می یابد.

برای نمایشگر LCD هم بجای فونت از تصاویری استفاده کردم که قبلا شخصا ساخته بودم و اعداد 0 الی 10 (11 تصویر) را
نشان می دهند.

خبر خوب اینکه در کل حجیم ترین نمونه ای که با این تابلوی امتیازات نمایش می یابد جمعا زیر 15 کیلوبایت خواهد بود
( تصویر زیر تابلوی امتیازات حقیقی است و خروجی برنامه می باشد) :
[LTR]

dc8q5j.gif

35331gw.gif
5d01et.gif
2w5j8dz.gif
2w5j8dz.gif
2s8jl38.gif
2w5j8dz.gif
mw7a76.gif
9bgdn8.gif

mi1n3r.gif

[/LTR]

در کل برنامه با 19 تصویر کار می کنه که من در طراحی ام از 18 تصویر استفاده کردم.

قابلیت ها و نحوه بکار گیری برنامه MEGAWAVE Scoreboard

روی چراغ های برنامه کلیک خواهید کرد تا امتیاز آن بخش تغییر کند، کلیک چپ برای افزایش امتیاز و کلیک راست برای
کاهش امتیاز (امتیاز ها چرخشی افزایش می یابند یعنی 2 با افزایش مجددا به 0 چرخش می کند)

با فشار دادن دکمه Copy یا ترکیب کلیدی Ctrl + C تگ های فروم برای ایجاد تابلوی امتیازات ایجاد شده و در حافظه
Clipboard ویندوز کپی می شوند. کافیست که در داخل ویرایشگر فروم آنرا Paste نمایید.

در قسمت تنظیمات برنامه (Settings) لینک URL هر تصویری که در تابلوی امتیازات بکار می رود را مشخص می کنید.
من مقدار پیشفرض آنها را قرار داده ام و دکمه ای هم با عنوان Default برای دسترسی به مقادیر اولیه اضافه کردم.

تصویر Middle مابین عدد امتیاز و چراغ ها قرار می گیرد که در طراحی من بکار نرفته است. در حقیقت شما می توانید
لینک URL هر کدام از تصاویری که استفاده ای ندارد را خالی بگذارید تا نادیده گرفته شود.

دو دکمه Import و Export در بخش تنظیمات برنامه در نظر گرفته شده که می تونه تمامی URL ها رو از یک فایل txt
بخونه و یا در یک فایل txt بنویسه. این قابلیت زمانی مفید است که بخواهیم بیش از یک طراحی تابلوی امتیازات
داشته باشیم و سریع بین تنظیمات آنها جابجا شویم.

تنظیمات برنامه در فایل Settings.ini قرار می گیرند و مقادیر پیشفرض در داخل فایل Default.ini
پس حتما در هنگام استخراج فایل zip شده، این دو فایل را در کنار فایل exe اصلی باز کنید تا در هنگام اجرای
برنامه به درستی فراخوانی شوند.

لطفا من را از وجود باگ یا نواقص برنامه مطلع سازید.

برنامه اجرایی MEGAWAVE Scoreboard به همراه دو فایل تنظیمات فعلی و پیشفرض برنامه بصورت zip شده
در فایل MEGAWAVE.zip ضمیمه این پست می باشد.

فایل psd طراحی ابتدایی حقیر هم بصورت zip شده در فایل GUI.zip ضمیمه این پست می باشد.

پیوست ها

• MEGAWAVE.zip
    67.2 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • GUI.zip
    242.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MEGA WAVE

Active Member
ممنون دوست خوبم واقعاً دستت درد نکنه از وقتی که گذاشتی ، امیدوارم تلاشهامون بی نتیجه نمونه.

یه سری نکات هست که توی پ-خ عرض میکنم.

اینم نمره برنامه نویسیت :

[LTR]

dc8q5j.gif

35331gw.gif
pnehy.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
9bgdn8.gif

mi1n3r.gif

[/LTR]

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم تبریک میگم. کار واقعا جای تحسین داره.

و همینطور همکاری خوبتون.

امیدوارم بشه ازش در آینده توی فروم هم استفاده کرد.

موفق باشید.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
برنامه نویسی حرف نداشت

سلام من یک سیستم تقریباً مثل این دارم

http://imanshirani.somee.com/My_Lister_Project/My_Lister_Project/

فقط یک تغیرات لازم داره ( ورژن اینترنتی این کار جالبی میشه )

یک نظر شخصی یک قسمت هم ایجاد بشه برای اسم شخص که قرار امتیاز بگیره

[ltr]

dc8q5j.gif

35331gw.gif
pnehy.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
mw7a76.gif
9bgdn8.gif

mi1n3r.gif

[/ltr]

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مجی جونم و علی جان! من الآن توی 20 دقیقه یه پوسته ی جدید برای این اختراع شما درست کردم. میدونم هنوز کار داره ولی بعداً تکمیلش میکنم، چون خودم خوشم اومد گفتم بذارم اینجا شما هم خوشتون بیاد!:)

[LTR]

Top.gif

Left.gif
10.gif
2.gif
2.gif
2.gif
2.gif
2.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/LTR]

موفق باشید.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
در ضمن یک چیزی که خود آقا سعید نگفتن اینه که شما میتونید به صورت اختصاصی داشه باشید این عکس امتیاز را

:d

اخر iq ( ام ) من

MEGA WAVE

Active Member
مجی جونم و علی جان! من الآن توی 20 دقیقه یه پوسته ی جدید برای این اختراع شما درست کردم. میدونم هنوز کار داره ولی بعداً تکمیلش میکنم، چون خودم خوشم اومد گفتم بذارم اینجا شما هم خوشتون بیاد

وای مهدی خیلی خوشگله :تبریک:

آفرین کاش همه مثل خودت یه همتی کنن برا خودشون یه Skin اختصاصی طراحی کنن. برنامش که آمادست به قول شما 20 دقیقه که بیشتر نمیشه.

در ضمن یک چیزی که خود آقا سعید نگفتن اینه که شما میتونید به صورت اختصاصی داشه باشید این عکس امتیاز را
ایمان جون علی گفته بود که .

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
جا داره یه بار دیگه از علی سعید عزیز یه تشکر رسمی بکنم بخاطر وقتی که گذاشت .

و اینکه برنامه رو طوری طراحی کرد که قابلیت تعویض Skin داشته باشه . ( به قول خودمون آینده نگری کرد)

مرسی علی سعید عزیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا