نميخوام آيه نحس بخونم ولي من ار همون اولش گفتم كه موضوع مسابقه مشكل داره و حد كار شركت كننده گان رو مشخص نميكنه.مثلا اگه موضوع ساخت يك ماشين يا يه انيميشن تعيين شده بود يا يه چيزي تو همين مايه ها, ميشد روش برنامه ريزي كرد و بالاخره همه زاواياي كار معلوم بود,ولي الان من نميدونم چي بسازم يا وقتي هم به نتيجه ميرسم و شروع ميكنم ميبينم حجم كار اينقدر بالاست كه تك نفري كم ميارم يا كارم به مسابقه نميرسه يامثالا نميدونم كه كارم در حدي هست كه قابل شركت در مسابقه باشه يا نه !!!
من از همون اولش اين مشكلات رو داشتم و هنوز هم دارم به خصوص كه مشغله اي برام پيش اومده كه كار كردنم رو تحت تاثير قرار ميده. پس خواهشا مدت مسابقه رو تمديد كنيد تا بتونيم بهتر به نتيجه برسيم.
من با دو ماه موافقم.
آخه من نمیخوام مثل شما ها خفن پروژه تحویل بدم کهما داریم سر یه ماه دو ماه چونه می زنیم شما می گی یکی دو روز؟
دمت گرم بابا
دوستان بجنبید دیگه !
فقط من کارمو تموم کردم.
به خدا منم خیلی گرفتار بودم.
اما چون قانون بود من از کار خودم زدم تا تو مسابقه شرکت کنم.
خواهشا بقیه هم ارزش قائل شن.
موفق باشید همگی.
از توجه همه دوستان ممنونم... هم دوستانی که موافق تمدید بودن هم اونهایی که زمان رو مناسب میدونستن...
به هر حال بدلیل اینکه تازه در شماره جدید مجله برای تبلیغ مسابقه اقدام شده و خیلی از دوستان ممکنه از اون طریق به مسابقه بیان، من و امین تصمیم گرفتیم زمان مسابقه رو بیشتر تمدید میکنیم...
دوستانی که کارشون نیمه تمام بود و نیز اونهایی که شروع نکرده بودن این فرصت خوب و نسبتا بلندی هست تا ایدشون رو به مرحله اجرا در بیارن...
ضمن اینکه از دوستانی که از وقت خودشون زدند تا برای 15 اردیبهشت کار رو تمام کنن، تشکر میکنم و خسته نباشید میگم و امیدوارم اونها هم این تمدید رو به دید فرصت بیشتر برای کار نگاه کنند...
زمان مسابقه تا 31 خرداد ماه تمدید شد...
.
ممنون از سارای عزیز بابت تبلیغ در مجله...
.
موفق باشید...
نه...!نمیشه جایزه های امسال از آخر بدی
بازم نه...!نمیشه جایزتون گرونتر باشه ؟؟؟
بزرگتر باشه ؟؟