GFX Master
مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اول از همه سال جدید رو به همه بچه ها تبریک میگم.
و یه تشکر هم از ایمان و امین عزیز بخاطر زحمتایی که میکشن.
درباره ی مسابقه.
من فکر میکنم بچه ها دارن یخورده خودشون رو بیجهت گیج میکنن! :دی
موضوع مسابقه الان دقیقا یه موضوع واحد هست و هیچ باز بودن یا نامشخص بودنی در کار نیست.
موضوع مسابقه تا اونجایی که من متوجه شدم اینه: مجیدآنلاین کجاست؟!
اینکه بیایم بقول mkf.cgi عزیز بگیم که میخوایم موضوع رو واحد کنیم و بخاطر همین بگیم که مجیدآنلاین رو محدود به یه شهر با خونه هایی از جنس فروم و ... کنیم،
بنظر من محدود کردن فکر و ایده ی شرکت کننده ست!
شاید من نوعی مجیدآنلاین رو یه دشت تصور میکنم. شاید یه کلاس درس تصور میکنم. شاید یه کتابخونه. شاید ...
موضوع الان کاملا واحد هست فقط توی اجرا دست هر کسی باز هست که چطور مجیدآنلاین رو به تصویر بکشه.
بنظر من اگر بخوایم به قضیه واقعا حرفه ای نگاه کنیم نباید برامون فرقی داشته باشه که موضوع محدودیت داره یا نه؟!
فقط باید به این فکر باشیم که تصوری که از مجیدآنلاین داریم رو به بهترین و قویترین حالتی به تصویر بکشیم.
یادمه توی ماه رمضون 87 توی انجمن فتوشاپ مسابقه ای با موضوع چاپ برگزار کردیم.
در حالیکه خیلی از دوستان با موضوع مسابقه مشکل داشتن و اعتقاد داشتن که موضوع مبهم هست،
ولی میتونم بگم کارهای بچه ها قوی ترین کارهایی بود که من توی کل مسابقات انجمن فتوشاپ دیده بودم!
چه از نظر ایده چه از نظر اجرا و تکنیک.
ببخشید طولانی شد.
موفق باشید.
و یه تشکر هم از ایمان و امین عزیز بخاطر زحمتایی که میکشن.
درباره ی مسابقه.
من فکر میکنم بچه ها دارن یخورده خودشون رو بیجهت گیج میکنن! :دی
موضوع مسابقه الان دقیقا یه موضوع واحد هست و هیچ باز بودن یا نامشخص بودنی در کار نیست.
موضوع مسابقه تا اونجایی که من متوجه شدم اینه: مجیدآنلاین کجاست؟!
اینکه بیایم بقول mkf.cgi عزیز بگیم که میخوایم موضوع رو واحد کنیم و بخاطر همین بگیم که مجیدآنلاین رو محدود به یه شهر با خونه هایی از جنس فروم و ... کنیم،
بنظر من محدود کردن فکر و ایده ی شرکت کننده ست!
شاید من نوعی مجیدآنلاین رو یه دشت تصور میکنم. شاید یه کلاس درس تصور میکنم. شاید یه کتابخونه. شاید ...
موضوع الان کاملا واحد هست فقط توی اجرا دست هر کسی باز هست که چطور مجیدآنلاین رو به تصویر بکشه.
بنظر من اگر بخوایم به قضیه واقعا حرفه ای نگاه کنیم نباید برامون فرقی داشته باشه که موضوع محدودیت داره یا نه؟!
فقط باید به این فکر باشیم که تصوری که از مجیدآنلاین داریم رو به بهترین و قویترین حالتی به تصویر بکشیم.
یادمه توی ماه رمضون 87 توی انجمن فتوشاپ مسابقه ای با موضوع چاپ برگزار کردیم.
در حالیکه خیلی از دوستان با موضوع مسابقه مشکل داشتن و اعتقاد داشتن که موضوع مبهم هست،
ولی میتونم بگم کارهای بچه ها قوی ترین کارهایی بود که من توی کل مسابقات انجمن فتوشاپ دیده بودم!
چه از نظر ایده چه از نظر اجرا و تکنیک.
ببخشید طولانی شد.
موفق باشید.