رو باربندی بوفه ای صندوق عقبی نمیشه؟دوست عزيز ماشين به هيچ عنوان جا نداره يعني يه جورايي هم الان نفر اضافه تر از ظرفيت داريم ! بنابر اين نفر جديد كه به هيچ وجه نميشه اضافه كرد. ايشالا دفعات بعدي از همون روزاي اول اگه اعلام كنين ميشه ماشين رو 2 تا كرد يا اتوبوس دو طبقه گرفت
تایید میشه !d@nial گفت:آقایون همراه داشتن یکی دوتا شیشه آب خوردن فراموش نشه
ایشالا بتونیم از حضورتون تو انجمنها بهره کافی رو ببریمMehdi_Naissipour گفت:قبل از هرچیز از دانیال و مجید عزیز ممنونم که امکان ثبت نام من رو بعد از موعد مقرر فراهم کردند و خیلی حال دادند.
اما از طرف دیگه بدست نیاوردن بلیط اهواز - تهران مانع حضور من در جمع ÷ر محبت شما ها شد و کلی حالمو گرفت.
کلی سی دی تیزرهامو رایت کرده بودم تا در ÷کیج اختصاصی تقدیمتون کنم ، اما حیف که نشد.
البته امیدوارم با یه برنامه ریزی بهتر بتونم در تورهای بعدی همراهتون باشم و جواب محبتهای دوستانی رو که اظهار لطف کردن بدم.
بهرحال امیدوارم بهتون خوش بگذره و به سلامت برید و برگردید و ما رو در دیدن عکسهای تور شریک شادمانیتون کنید.
من بدلیل مشغله زیاد دیگه کمتر میتونم به سایت سر بزنم (هرچند که قصد دارم دیگه مرتب این کار رو بکنم تا همچین موقعیتهایی رو از دست ندم!) بهمین خاطر به طور اتفاقی روز چهارشنبه متوجه تور شدم و فرصت کافی برای تهیه بلیط
نداشتم.
برای همتون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم.
موفق باشید.