افزونه 1 سومین تور و نهمین قرار عمومی سایت مجید آنلاین

• شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع

R_chizari

Active Member
دوست عزيز ماشين به هيچ عنوان جا نداره يعني يه جورايي هم الان نفر اضافه تر از ظرفيت داريم ! بنابر اين نفر جديد كه به هيچ وجه نميشه اضافه كرد. ايشالا دفعات بعدي از همون روزاي اول اگه اعلام كنين ميشه ماشين رو 2 تا كرد يا اتوبوس دو طبقه گرفت :)

چيذري

adame_haji

Member
ممنونم دوست عزیز
راستی نگفتید طبقه دوم اتوبوس دوطبقه کجا میره
اگه تنگه ساواشی میره که من با طبقه دوم میرم
وگرنه مرام طبقه پایینیارو عشقه
یا علی

bache +

Well-Known Member
دوست عزيز ماشين به هيچ عنوان جا نداره يعني يه جورايي هم الان نفر اضافه تر از ظرفيت داريم ! بنابر اين نفر جديد كه به هيچ وجه نميشه اضافه كرد. ايشالا دفعات بعدي از همون روزاي اول اگه اعلام كنين ميشه ماشين رو 2 تا كرد يا اتوبوس دو طبقه گرفت
رو باربندی بوفه ای صندوق عقبی نمیشه؟

d@nial

Well-Known Member
آقایون همراه داشتن یکی دوتا شیشه آب خوردن فراموش نشه

Ali_ix

Well-Known Member
d@nial گفت:
آقایون همراه داشتن یکی دوتا شیشه آب خوردن فراموش نشه
تایید میشه !

با توجه به شیوع وبا امکان داره آبهای اونجا آلوده باشه ... حتما مقداری آب همراهتون داشته باشید ;)

adame_haji

Member
ايول بالاخره وقت موعد فرا رسيد
خوب پاشيم كاسه كوزمونو جمع كنيم راه بيفتيم
الان بايد حركت كنيم تا صبح ساعت 5:30 اونجا باشيم فعلا
راستي نگفتي طبقه دوم اتوبوس كجا ميره
آقا 6 صبح ميبينمتون
يا علي
آدم حاجي

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
قبل از هرچیز از دانیال و مجید عزیز ممنونم که امکان ثبت نام من رو بعد از موعد مقرر فراهم کردند و خیلی حال دادند.
اما از طرف دیگه بدست نیاوردن بلیط اهواز - تهران مانع حضور من در جمع ÷ر محبت شما ها شد و کلی حالمو گرفت.
کلی سی دی تیزرهامو رایت کرده بودم تا در ÷کیج اختصاصی تقدیمتون کنم ، اما حیف که نشد.
البته امیدوارم با یه برنامه ریزی بهتر بتونم در تورهای بعدی همراهتون باشم و جواب محبتهای دوستانی رو که اظهار لطف کردن بدم.
بهرحال امیدوارم بهتون خوش بگذره و به سلامت برید و برگردید و ما رو در دیدن عکسهای تور شریک شادمانیتون کنید.
من بدلیل مشغله زیاد دیگه کمتر میتونم به سایت سر بزنم (هرچند که قصد دارم دیگه مرتب این کار رو بکنم تا همچین موقعیتهایی رو از دست ندم!) بهمین خاطر به طور اتفاقی روز چهارشنبه متوجه تور شدم و فرصت کافی برای تهیه بلیط
نداشتم.
برای همتون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم.
موفق باشید.

d@nial

Well-Known Member
Mehdi_Naissipour گفت:
قبل از هرچیز از دانیال و مجید عزیز ممنونم که امکان ثبت نام من رو بعد از موعد مقرر فراهم کردند و خیلی حال دادند.
اما از طرف دیگه بدست نیاوردن بلیط اهواز - تهران مانع حضور من در جمع ÷ر محبت شما ها شد و کلی حالمو گرفت.
کلی سی دی تیزرهامو رایت کرده بودم تا در ÷کیج اختصاصی تقدیمتون کنم ، اما حیف که نشد.
البته امیدوارم با یه برنامه ریزی بهتر بتونم در تورهای بعدی همراهتون باشم و جواب محبتهای دوستانی رو که اظهار لطف کردن بدم.
بهرحال امیدوارم بهتون خوش بگذره و به سلامت برید و برگردید و ما رو در دیدن عکسهای تور شریک شادمانیتون کنید.
من بدلیل مشغله زیاد دیگه کمتر میتونم به سایت سر بزنم (هرچند که قصد دارم دیگه مرتب این کار رو بکنم تا همچین موقعیتهایی رو از دست ندم!) بهمین خاطر به طور اتفاقی روز چهارشنبه متوجه تور شدم و فرصت کافی برای تهیه بلیط
نداشتم.
برای همتون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم.
موفق باشید.
ایشالا بتونیم از حضورتون تو انجمنها بهره کافی رو ببریم

به امید دیدار تو قرارها و تورهای بعدی

najafipour

New Member
سلام
خوشحالم که سر قولم موندم و امروز برای قرار عمومی وارد سایت مجید آنلاین شدم . امیدوارم این گونه قرارها باعث بالا بردن نشاط و شاٌن اجتماعیمان گردد ( که یقینا همین نیز خواهد بود ) . خوش بگذره .

FashisT

Active Member
هه هه هه .
اولین نفر هستم که اعلام وجود میکنم و جمع کثیر افراد و خانواده های نگران عرض کنم همگی سالم هستیم و هیچ جای نگرانی نیست!
ولی خدا رو شکر همه خستگی شون رو آوردن توی تور و با هم با صخاوت قسمت کردیم و از 7 ساعت 6.30 ساعت خواب بودیم!!
اونایی که نیومدند خوشح به حالشون و اونایی که هم که اومدن براشون صبر اجیل و طول عمر کافی مستفیز میشوم(تو کتابی صحبت نکنی میمیری؟!)
:دی
جاتون خالی
فعلا

hamid ir

Well-Known Member
سلام به همه دوستان
جاتون خيلي خالي بود(اونايي كه نيومدند را ميگم)
اگه خدا بخواد و تورهاي بعدي هم وجود داشته باشه همديگرو اونجا ميبينيم.از آقا شهرام هم به خاطر لطفش به بنده تشكر ميكنم(قشنگ حرف زدم - نه)

amir_s

Active Member
خيلي خوش گذشت ... ممنون از همگي ...

من متعجبم كه شهرام تا همين الان كه من ازش جدا شدم توي خيابون بود ... الان چه طوري قبل از من پست داده ؟!

d@nial

Well-Known Member
اقا اینا که اومدن همه همینطوری نشستن، من حمومم رو هم رفتم
90.gif
90.gif
90.gif
پاکیزه و تر تمیز
88.gif
88.gif

ولی خیلی خوش گذشت

از دیدار همگی دوستان بسیار خرسند شدیم، ایشالا تو قرارها و تورهای بعدی همتون رو ببینیم
89.gif
89.gif

zomorrod

Member
به ما هم خيلي خوش گذشت . واقعاْ كه بچه ها همگي باحال و خوب هستند و با وجود اونها هر قرار عمومي خوش خواهد گذشت . باز هم از بچه هايي كه در اين سفر دسته جمعي كمك كردند تشكر مي كنم . ايشالله قرارهاي بعدي . . .

adame_haji

Member
سلام با اجازه از تمامی مدیران و آقا مجید
با اجازتون من یه تاپیک به آدرس :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=36872
با عنوان :
سومین تور سایت مجید آنلاین 4 شهریور 84 ( خاطرات و مخاطرات )
احداث کردم تا بچه ها تمامی تعریف کردناشونو اونجا مطرح کنن
در ضمن عکسها و فایلهای تصویری و صوتی رو هم اونجا بلینکن
اگه مشکلی بود با من هم در میان بگذارید ممنون میشم
یا علی

mohammad2534

New Member
تور آبشار وانا

تور خوبي بود و از اشنايي با دوستان عزيز خيلي خوشحال شدم

با تشكر از مجيد و ساير بر و بچز

mehrnet

Member
سلام
من اولین بار بود که تو تور شرکت گردم
ولی آخرین بارم نخواهد بود
به من خیلی خ.ش گذشت
عکسایی رو که گرفتم فقط تو کارت پستالها میشه دید!

hanii

New Member
hanii

salam, man hanii hastam
ozv jadid majidonline
dusdashtam to tooretoon sherkat konam vali mesl in ke kam saadat boodam ,

جدیدترین ارسال ها

بالا