افزونه 1 سومین تور و نهمین قرار عمومی سایت مجید آنلاین

• شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع

Masih

Well-Known Member
علاوه بر اون تخم‌مرغ براي تور به هيچ عنوان مناسب نيست و به نظر من تحت هيچ شرايطي نبايد از تخم مرغ به عنوان غذا يا صبحانه يا حتي عصرانه استفاده كرد! لطفا اين موضوع رو كاملا جدي بگيريد.

Masih

Well-Known Member
d@nial گفت:
البته این تفکر غلطی است، پارسال که میشه گفت 3/1 جمعیت دخترا بودن!

البته 3/1 بيشتر بودن. من چون خودم مدير تور بودم حساب تمام افراد رو داشتم. كاملا يادمه كه پارسال 63 نفر بوديم و حداقل نصف اين مقدار دختر بودن. موقع ثبت‌نام براي تور گاهي وقتها تعداد دخترها از پسرها هم بيشتر ميشد.

aira

Member
بنده هركاري كردم والد و والده راضي بشن نشد كه نشد :cry:
راستي تبريزيها هم يه فكري بكنن چون من بيشتر تبريزم تا تهران...بدونم چند تا تبريزي اطراف هست خودم برنامشو ميريزم
تهراني ها هم يه فكري به حال ما بچه ها كه اجازه اي هستيم بكنن...شما ها ماشا ال.. اكثراً بالاي 25 هستين خب معلومه هرجا بخوان ميرين بعدم پسرين ولي دخترايي مثل من چي بايد بنشينيم و حسرت بخوريم.اصلاً ميشه مجاني رفت توچال :D
با خونه ي ماهم 2 دقيقه فاصله داره :D

MnavidM

Active Member
Masih گفت:
البته 3/1 بيشتر بودن. من چون خودم مدير تور بودم حساب تمام افراد رو داشتم. كاملا يادمه كه پارسال 63 نفر بوديم و حداقل نصف اين مقدار دختر بودن. موقع ثبت‌نام براي تور گاهي وقتها تعداد دخترها از پسرها هم بيشتر ميشد.
اینو خوب اومدی :wink:

Masih

Well-Known Member
aira گفت:
راستي تبريزيها هم يه فكري بكنن چون من بيشتر تبريزم تا تهران...بدونم چند تا تبريزي اطراف هست خودم برنامشو ميريزم
تهراني ها هم يه فكري به حال ما بچه ها كه اجازه اي هستيم بكنن...شما ها ماشا ال.. اكثراً بالاي 25 هستين خب معلومه هرجا بخوان ميرين بعدم پسرين ولي دخترايي مثل من چي بايد بنشينيم و حسرت بخوريم.اصلاً ميشه مجاني رفت توچال :D

اينجا يك دختر تبريزي ديگه هم هست با آي‌دي pitan

d@nial

Well-Known Member
aira گفت:
البته قرارهای عمومی اینچنین زیادند، همونطور که گفتم نمایشگاه الکامپ که ماه پیش بود!!

انشالا قرارهای بعدی

S4DEGH

Well-Known Member
aira گفت:
شما ها ماشا ال.. اكثراً بالاي 25 هستين خب معلومه هرجا بخوان ميرين بعدم پسرين ولي دخترايي مثل من چي بايد بنشينيم و حسرت بخوريم.اصلاً ميشه مجاني رفت توچال :D

كي گفته ؟! بنده شخصا اعلام مي كنم 19 سالمه ! از طرفي خود مجيد 21 سالشه !
كم كم مي خواي برين رو 30 سال ! 25 تا كمه ! :razz:

amir_s

Active Member
sadeghkhafan گفت:
كي گفته ؟! بنده شخصا اعلام مي كنم 19 سالمه ! از طرفي خود مجيد 21 سالشه !
كم كم مي خواي برين رو 30 سال ! 25 تا كمه ! :razz:
درسته .. منهم 16 سالمه !

Mohi Design

Member
aira گفت:

كي همچين حرفي زده ...

من به شخصه هفته دگه ميرم توي 16 سال :>

aira

Member
كاروان نوجوانان

پس مهدكودك راه انداختين :lol: من فكر ميكردم با 19 سال سن كوچيكم نگو مامان بزرگم :D
بيام بشم مربيتون :cool:
در هرصورت اميدوارم بهتون خوش بگذره
سلامت و موفق باشيد

salmanclever

Well-Known Member
اي بابا اونجا كه شانس تقسيم مي كردن به من يكي نرسيد خوب زودتر مي گفتيد
من الان تو سفرم
از مشهد شروع كردم تمام شهر هاي شمالي رو رفتم تا اردبيل و تبريز الان هم وطن هستم
واقعا حيف شد
خوش بگذره
جاي من خالي
سلمان...

hamid ir

Well-Known Member
sadeghkhafan گفت:
عجب !
من مي گم صبحانه کله پاچه بديم چطوره !؟
پیشنهاد خوبیه اگر هم نشد به جاش سیرابی با نوشابه و کیک بدید
:D :wink:
در ضمن منم هفده سالمه اجازه نمیخواد

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
من همين جا به عنوان يه مشهدي اعتراضم رو نسبت به اينكه تور تو تهرانه اعلام ميكنم . ( غلط كردم بابا ) .

جون ما يه تور برا مشهد هم بزارين ديگه .

مخلصيم
مصطفي

ققنوس

Member
مصطفی من باهات موافقم.چرا باید تو تهران برگزار بشه؟؟بهتره یه رای بگیریم مطمینا باز هم تهران قبول میشه ولی با این حال من حاضرم که در صفر ضرب بشم ولی این رای رو بگیریم!!

amir_s

Active Member
چه پشتكاري ...

فكر ميكنم چون بيشتر كاربران سايت تهراني هستن و يا حد اقل در تهران زندگي مي كنن ٬ تور توي تهران بر گذار ميشه !
البته نگران نباشيد ... تور هاي بعدي هم وجود داره !

d@nial

Well-Known Member
mostafa_az گفت:
من همين جا به عنوان يه مشهدي اعتراضم رو نسبت به اينكه تور تو تهرانه اعلام ميكنم . ( غلط كردم بابا ) .

جون ما يه تور برا مشهد هم بزارين ديگه .

مخلصيم
مصطفي
مصطفی جان شما میتونی با جمع کردن بچه های مشهدی، یه قرار عمومی بزاری و به مجید هم اطلاع بدین

مثلا قرارهای قبلی!

bache +

Well-Known Member
بابا من با 10000 تومن می تونم
1.3 بار برم پیش طوفانو برگردم
2.کل سایت مجید آنلاینو بخرم یجا با کاربراش
4.همون یارو آبشاررو بخرم بزارم تو اتاقم
5.6 تا تور بزارم
7.صبحانه زرشک پلو با مرغ نهار کله پاچه شام هم ÷یتزا بدم با 1 هفته اقمت در هتل 13 ستاره
8.با 11 تومن هم میتونم همرو ببرم پیش توفان تا غربت زده نشه

جدیدترین ارسال ها

بالا