d@nial گفت:البته این تفکر غلطی است، پارسال که میشه گفت 3/1 جمعیت دخترا بودن!
اینو خوب اومدیMasih گفت:البته 3/1 بيشتر بودن. من چون خودم مدير تور بودم حساب تمام افراد رو داشتم. كاملا يادمه كه پارسال 63 نفر بوديم و حداقل نصف اين مقدار دختر بودن. موقع ثبتنام براي تور گاهي وقتها تعداد دخترها از پسرها هم بيشتر ميشد.
aira گفت:بنده هركاري كردم والد و والده راضي بشن نشد كه نشد![]()
راستي تبريزيها هم يه فكري بكنن چون من بيشتر تبريزم تا تهران...بدونم چند تا تبريزي اطراف هست خودم برنامشو ميريزم
تهراني ها هم يه فكري به حال ما بچه ها كه اجازه اي هستيم بكنن...شما ها ماشا ال.. اكثراً بالاي 25 هستين خب معلومه هرجا بخوان ميرين بعدم پسرين ولي دخترايي مثل من چي بايد بنشينيم و حسرت بخوريم.اصلاً ميشه مجاني رفت توچال![]()
با خونه ي ماهم 2 دقيقه فاصله داره![]()
البته قرارهای عمومی اینچنین زیادند، همونطور که گفتم نمایشگاه الکامپ که ماه پیش بود!!aira گفت:بنده هركاري كردم والد و والده راضي بشن نشد كه نشد![]()
راستي تبريزيها هم يه فكري بكنن چون من بيشتر تبريزم تا تهران...بدونم چند تا تبريزي اطراف هست خودم برنامشو ميريزم
تهراني ها هم يه فكري به حال ما بچه ها كه اجازه اي هستيم بكنن...شما ها ماشا ال.. اكثراً بالاي 25 هستين خب معلومه هرجا بخوان ميرين بعدم پسرين ولي دخترايي مثل من چي بايد بنشينيم و حسرت بخوريم.اصلاً ميشه مجاني رفت توچال![]()
شما ها ماشا ال.. اكثراً بالاي 25 هستين خب معلومه هرجا بخوان ميرين بعدم پسرين ولي دخترايي مثل من چي بايد بنشينيم و حسرت بخوريم.اصلاً ميشه مجاني رفت توچال![]()
درسته .. منهم 16 سالمه !sadeghkhafan گفت:كي گفته ؟! بنده شخصا اعلام مي كنم 19 سالمه ! از طرفي خود مجيد 21 سالشه !
كم كم مي خواي برين رو 30 سال ! 25 تا كمه ! :razz:
پیشنهاد خوبیه اگر هم نشد به جاش سیرابی با نوشابه و کیک بدیدsadeghkhafan گفت:عجب !
من مي گم صبحانه کله پاچه بديم چطوره !؟
مصطفی جان شما میتونی با جمع کردن بچه های مشهدی، یه قرار عمومی بزاری و به مجید هم اطلاع بدینmostafa_az گفت:من همين جا به عنوان يه مشهدي اعتراضم رو نسبت به اينكه تور تو تهرانه اعلام ميكنم . ( غلط كردم بابا ) .
جون ما يه تور برا مشهد هم بزارين ديگه .
مخلصيم
مصطفي