nastaran_nm2000
New Member
همه كه پسريد!
من اهوازمNabiKAZ گفت:اگر کسی از اهواز هست یه ندا بده شاید اگر تعدادمون زیاد باشه روز قرار یه سر بیایم تهران ، چون تنهایی لطفی نداره .
مجید Majid يك نفر همراه
كامبيز مظفري kami_mz
رضا چيذري R_chizari يك نفر همراه
دانيال دبيري d@nial
نويد روحاني Doste
صادق sadeghkhafan
امير amir_s
شهرام FashisT
سياوش Geshtapoou
مسعود قربان masqxz2
پيمان farsid
علي Scorpio يك نفر همراه
atlas_ab يك نفر همراه
Negin_ET نگين
987654
R_chizari گفت:آقا يعني قرار قبلي كه 3 تا مينيبوس رفتيم تنگه واشي همه مدير بودن !مجيد آنلاين سالي 1 دونه قرار عمومي داره كه شكر خدا تاحالا همه شون پر جمعيت برگزار شده و به همه هم خوش گذشته. ايشالا اين دفعه هم مثل دفعه هاي قبل
چيذري
Sunboy454 گفت:جناب NabiKaz ، شما در صورتی که تمایل به گذاشتن قرار خصوصی دارین میتونستین با ایجاد یه تاپیک جدید این موضوع رو به دوستانتون یا بقیه ی بچه ها اعلام کنین و موضوع رو تو این تاپیک مطرح نمیکردین ، امیدوارم هر چه سریعتر پستتون ویرایش بشه تا موجب سردرگمی بچه ها نشه
جدا خیلی دلم سوخت یوسف جان !ToFaN گفت:اي بر پدر غربت لعنت
Shahla_R جان جدا برای شما هم متاسفام خیلی درد سختیهShahla_R گفت:پس من چی که خیلی می خوام بیام ولی نمی تونم
دختر بودن مکافات زیاد داره
یه کاری بکنین که ما بتونیم باشیم آخه![]()
این نظرم خیلی توپ بود از aira جان هم تشکر میکنم ولی مثل اینکه مورد قبول واقع نشدaira گفت:اقايون خانومها
بنده با مشورتي كه با يك نفر انجام دادم به شما عزيزان پيشنهاد ميكنم به جاي اينكه برين اون سر دنيبيان همين اطراف تهراان.30 كيلومتري فيروزكوه.تنگه واشي.نزديكم هست همه ميان
1 ساعت تا تهران فاصله داره
FashisT گفت:من منظورم تورها نبود ...قرارهاي عمومي قبلي بود مثله اله كامپ![]()
فعلا![]()
متعاقبا براي افرادي كه ثبت نام نموده اند ارسال خواهد شد." ولی خب ما هم باید یه برنامه ریزی بکنیم چرتکه بندازیم ببینیم میتونیم بیایم خب شما زمان حرکت صبح و بگو ببینم من چه ساعتی باید از سواحل کالیفرنیا با اتوبوس راه بیفتم تا سر ساعت برسم ایران !
بعدی - چون من تالا اون آبشاره نرفتم میپرسم ، پیاده روی زیاد داره یا کم ، سر بالایی ، سراشیبی چطور
بعدی امروز چندمه - بعدی من تا چندم وقت دارم من اینجا تقویم ندارم یعنی الان واریز کنم میرسم یا نه
یعنی الان واریز کنم میرسم یا نه