infohooman
New Member
سلام من یه چند تا سوال دارم ممنون میشم چند نفر بهم بگن(جواب چند نفر رو می خوام )
فرض کنید
من html و css رو تقریبا بلدم
یه سایت خامی که اینا طراحی شده
منو بالا
بعد لینک به صفحات خود سایت از طریق منو (مثلا روی about us کلیک کرد بره به صفحه ی درباره ی ما )
بعد وسط صفحه یه عکس هستش که یه کنترل داره میشه تغییر داد عکس هارو
و..
یه سایت خام خام
من الان طراحی کامل شده و مثلا میرم روی وردپرس میریزم
توجه : فقط سی اس اس و اچ تی ام ال کار شده از پی اچ پی و... خبری نیست
بعد ریختم حالا مثلا کاربر اومده روی ثبت نام از منو بالا کلیک کرده صفحه ی فرم ثبت نام براش باز شده اطلاعات داده و زده ثبت نام
حالا سوال های من
وقتی میزنی ثبت نام مثلا اسمش علی عباسی هست یه پیغامی باید بده دیگه که مثلا ثبت نام کردی مثلا
علی عباسی مرسی بابت ثبت نام شما شما می تونید با صفحه ی ورود وارد سایت شید و لذت ببرید (یه همچین متنی )
این هارو مثلا وردپرس خودش ارتباط میده یعنی جوری باشه که من مثلا بگم هرکاربری ک ثبت نام کرد اسمش اول بذار بعد این متن دلخواه رو بذار (مثلا: علی ایول مرسی بابت ثبت نام )
این هارو باید تو پنل ورد پرس بنویسی یا باید بری با پچ اچ پی ؟
منظورم اینه وردپرس میاد بخشی داشته باشه که بعد ثبت نام یه پیغام دلخواه که بهش بدم بنویسه ؟
مدیرت محتوا هم فقط وردپرس باشه ها ایا امکان این کارها برای وردپرس هست یا نه وردپرس فقط پنل مثلا پلاگین بذاری و مطلب بذاری و ارتباط باز باید پی اچ پی باشه ؟
اگه یه چند نفر این سوال های منو جواب بدن ممنون میشم
درضمن هرکسی تجربه ی اول طراحیش ممکنه اشکال داشته باشه اگه میشه اونایی که می تونن پاسخگو باشن راه های ارتباط (ایمیل و...)قرار بدن تا من مشکلی داشتم مزاحم وقتشون بشم
ممنون
منتظر جواب های شما هستم
فرض کنید
من html و css رو تقریبا بلدم
یه سایت خامی که اینا طراحی شده
منو بالا
بعد لینک به صفحات خود سایت از طریق منو (مثلا روی about us کلیک کرد بره به صفحه ی درباره ی ما )
بعد وسط صفحه یه عکس هستش که یه کنترل داره میشه تغییر داد عکس هارو
و..
یه سایت خام خام
من الان طراحی کامل شده و مثلا میرم روی وردپرس میریزم
توجه : فقط سی اس اس و اچ تی ام ال کار شده از پی اچ پی و... خبری نیست
بعد ریختم حالا مثلا کاربر اومده روی ثبت نام از منو بالا کلیک کرده صفحه ی فرم ثبت نام براش باز شده اطلاعات داده و زده ثبت نام
حالا سوال های من
وقتی میزنی ثبت نام مثلا اسمش علی عباسی هست یه پیغامی باید بده دیگه که مثلا ثبت نام کردی مثلا
علی عباسی مرسی بابت ثبت نام شما شما می تونید با صفحه ی ورود وارد سایت شید و لذت ببرید (یه همچین متنی )
این هارو مثلا وردپرس خودش ارتباط میده یعنی جوری باشه که من مثلا بگم هرکاربری ک ثبت نام کرد اسمش اول بذار بعد این متن دلخواه رو بذار (مثلا: علی ایول مرسی بابت ثبت نام )
این هارو باید تو پنل ورد پرس بنویسی یا باید بری با پچ اچ پی ؟
منظورم اینه وردپرس میاد بخشی داشته باشه که بعد ثبت نام یه پیغام دلخواه که بهش بدم بنویسه ؟
مدیرت محتوا هم فقط وردپرس باشه ها ایا امکان این کارها برای وردپرس هست یا نه وردپرس فقط پنل مثلا پلاگین بذاری و مطلب بذاری و ارتباط باز باید پی اچ پی باشه ؟
اگه یه چند نفر این سوال های منو جواب بدن ممنون میشم
درضمن هرکسی تجربه ی اول طراحیش ممکنه اشکال داشته باشه اگه میشه اونایی که می تونن پاسخگو باشن راه های ارتباط (ایمیل و...)قرار بدن تا من مشکلی داشتم مزاحم وقتشون بشم
ممنون
منتظر جواب های شما هستم