سوال در مورد نور های fryrender

mani h2

Member
سلام میخاستم بدونم توی fryrender میشه نور هالوژن گزاشت مثل نور های vray ..
البته توی کار های آمادش دیدم که گزاشته بودن ولی چه طوریش رو نمیدونم.
یکی از اساتید هم توی همین سایت گفته بودن که توی این کار 3 تا نور گزاشتم رندرش رو با fryrender گرفته بود.
اینم برام سواله چون من فقط میتونم 1 دونه fry sun توی کارم بزارم نه بیشتر..نور های دیگه رو هم که نمیشناسه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.:rose:

*farshid*

کاربر VIP
افکت مورد نظرتون رو با مکسول میشه ساخت ولی با فرای رندر خیلی سخت...
فرای رندر نور نداره! شما باید منبع نور رو مدل کنید بعد یک متریال نورانی (امیتر) برای آبجکت مورد نظرتون بسازید.
اگه منبع نور به درستی مودل بشه افکت مورد نظرتون اتوماتیک ایجاد میشه ... ولی ولی
فرایرندر به درد این جور کارا نمیخوره

Ultra3D

Well-Known Member
حق با فرشید جان هست ...

من یک مودت هیلی تو خدش بودم و رفام کلی فروم های خارجی رو گشتم

باید مثلا یک پلن رو بکشی و بعد یک تکسچر مثل این تکسچز های آلفا یا بامپ رو به امیتر متریالش بدی تا معلوم کنه این نور چه طوری مثل انواع هالوژن پخش بشه

تازه با این سیستم ها من که خودم به شخصه پیر می شم تا یک رندر درست و حسابی ازش ببینم

تو یک فروم یارو خارجیه تازه یک نسخه از فرای رو خریده بود ... زرنگ در جا براش یک آموزش یاخته بود که داشتم می خوندم

یک چیزی مثل چراغ مطالعه کار کرده بود که سرش یک هالوژن بود و که به یک دیوار سقید نور می داد

یارو کیف می کرد رندرش دقیق یادم نیست ولی حول و حوش 10 ، 15 ساعت طول کشیده یود ... هنوز یکم دقت می کردی یکمم نویز داشت

ali_118

کاربر VIP
یادمه یه شرکت تولید کننده لامپ هالوژن و اینا بود که مدل کد و مکس لامپ ها رو هم میداد بعلاوه فایل ies
اگه از مدل سه بعدی اون لامپ ها استفاده کنی و به لامپ اش متریال منبع نور بدی دقیقا همون شکل هالوژن رو برات ایجاد میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا