سوال در مورد دیتا سنتر ها ..

Sina----X

New Member
سایت دانشگاه ما روی دیتا سنتر خودشه و سروری که سایت دانشگاه روی اون نصب شده تو یه اتاقه .. من فکر میکردم اونا یک سرور اختصاصی خریدن از یک دیتا سنتر ولی متوجه شدم اونا به هیچ دیتا سنتری متصل نیستند و دیتاسنتر (سرور ) در یک اتاق قرار داره ..

حالا برای راه اندازی سرور ( دیتاسنتر ) چه باید کرد ؟ سوال های زیر برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین .

برای هر سرور که میخام راه اندازی کنیم باید یک ip داشته باشیم و برای هر سیستم باید چه امکانات سخت افزاری داشته باشیم ؟

پهنای باند چه جوری محاسبه میشه .. ؟
آیا شارج ماهیانه داره که به خارج از کشور داده بشه ؟
چقدر هزینه میبره ؟
آیا برای مدیریت و پشتیبانی و کلا راه اندازی سرور کلاس های اموزشی در کشور هست ؟

با تشکر ..

Mozafary

Member
۱- سرور و دیتاسنتر دو واژه ی برابر نیستند پس لطفا در داخل پرانتز جلوی کلمه ی سرور از دیتاسنتر و در جلوی پرانتز کلمه ی دیتاسنتر از سرور استفاده نکنید!
۲-اینکه شما به چه تعداد ادرس ip نیاز داشته باشید به نوع فعالیت و کار شما بستگی داره،برای اینکه سرور شما در اینترنت بتونه فعالیت کنه حداقل نیاز به ین ادرس ip بصورت valid وجود داره.
۳- اینکه شما به چه نوع سخت افزاری نیاز دارید کاملا بستگی به فعالیت شما داره،پارامترهای زیادی مانند نوع سیستم عامل،نوع سرویسهای ارایه شده،باز ترافیک و .. میتونه تاثیر مستقیم داشته باشه بر سخت افزار بطور مثال سروری برای پشتیبانی از یک وب سایت شخصی نیاز به سخت افزاری متفاوت از سروری برای انتخاب واحد دانشجوبان داره
۴-گمان میکنم منظورتون از پهنای باند میزان ترافیک هست که به دو روش کلی محاسبه میشه
الف: کل مصرف شما که شامل اپلود و دانلود میشه
ب:بصورت مجزا یعنی مقدار مشخصی اپلود و مقدار مشخصی دانلود محاسبه میشه
۵-اینکه شما هزینه ی شارژ رو به چه صورت و به چه کسانی بدید بستگی داره که سرویستون رو از کجا و چطور تهیه کنید.میتونید از یک شرکت ایرانی بگیرید و پول رو به ایرانی بدید و یا با خارچی ها کار کنید و پولرو به اونها بدید.میتونید ماهیانه،سه ماه،۱ساله و ... پرداخت کنید که به شما و سیاست کاری طرف دومتون بستگی داره
۶-میزان هزینه بستگی به نوع سرویس و اینکه از کجا میگیرید داره
۷-کلاس یا دوره ای یه این نام ندیدم.اما گذروندن/خواندن/مطالعه ی کتابهای دورهای مایکروسافت برای سیستم عامل ویندوز و دورهای مختلف لینوکس برای سیستم عاملهای متن باز میتونه کمک زیادی بکنه و البته گوگل همیشه یار شما خواهد بود

جدیدترین ارسال ها

بالا