سوال در مورد تغییر سایز psd !

DVB2SAT

New Member
سلام دوستان

من میخوام انداره فایل پایه و اصلی psd که سایر موارد رو اون میان رو کنم ، اینکارو انجام میدم ولی مشکل اینجاست که تمامی اجزای دیگر هم تحت تاثیر این تغییر قرار میگیره .
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونیم سایز رو تغییر بدم بدون اینجا سایز اجزا تحت تاثیر قرار بگیرن.

با تشکر

A.AliMohammadi

New Member
با سلام
1- تعداد لایه ها زیاد باشه حجم psd خود به خود بالا میره
2- اگر رزولویشن پایین بیاری حجم psd کم میشه

موفق باشید

nima_dsnr

کاربر VIP
چرا اینقدر سوالت متناقضه؟
اولش گفتی میخوام اندازه فایل رو کم کنم
بعد گفتی میخوام سایز کم کنم
بعدش گفتی ولی نمیخوام سایز اجزا تغییر کنن.

اینجور که من فهمیدم منظورت از (سایز) و همینطور (اندازه) همون حجم فایل هست.
یعنی شما میخوای حجم فایل رو پایین بیاری بدون اینکه سایز فایل تغییر کنه.
خوب تنها راهش اینه که اندازه های مقادیر ابعاد رو دست نزنی و فقط Resolution رو پایین بیاری.

DVB2SAT

New Member
منظور بنده اصلا" حجم فایل نبود ، اصلا" هم نگفتم حجم ...
سایز و اندازه فکر کنم جفتش یه معنی رو میده :d

شاید من بد سوال رو مطرح کردم ...

شما فرض کنید در فوتوشاپ یه صفحه ایجاد میکنید برای کارهایی که میخواید انجام بدید ، همون اولشم هم ابعاد صفحه ( طول و عرض ) رو تعیین میکنید و صفحه ساخته میشه. یعنی یه psd به نام untiteled.psd ساخته میشه
بعد میاد روی اون صفحه در لایه های مختلف اجزای مختلفی مثل نوشته ها آیکون ها کادر و ... رو قرار میدید ، ولی به جایی میرسید که نیاز به صفحه بزرگتری دارید و محاسبات اولیه در مورد طول عرض مورد نیاز اشتباه بوده .
منم همین مشکل رو دارم

حالا میخوام ابعاد psd رو افزایش بدم روش کلیک راست میکنم و گزینه دوم یعنی Image size رو میزنم ، وقتی اینکارو میکنم سایز مورد نظر تغییر پیدا میکنه اما تمام اجزای لایه های دیگه هم تغییر میکنه و به همون نسبت طول و عرض میگیره ! که من نمیخوام اونا تحت تاثیر قرار بگیرن.

A.AliMohammadi

New Member
خوب دوست عزیز از اول می گفتی
شما میرید رو لایه اولی بعد میرید سربرگ Image بعدش Image سایز او لایه رو بزرگ کنید
بعدش لایه های دیگه بزرگ نمیشن :دی
اگر جواب نداد لایه های دیگتون رو با Ctrl + T بزرگ کوچیک کنید

موفق باشید

nima_dsnr

کاربر VIP
منظور بنده اصلا" حجم فایل نبود ، اصلا" هم نگفتم حجم ...
سایز و اندازه فکر کنم جفتش یه معنی رو میده :d

شاید من بد سوال رو مطرح کردم ...

شما فرض کنید در فوتوشاپ یه صفحه ایجاد میکنید برای کارهایی که میخواید انجام بدید ، همون اولشم هم ابعاد صفحه ( طول و عرض ) رو تعیین میکنید و صفحه ساخته میشه. یعنی یه psd به نام untiteled.psd ساخته میشه
بعد میاد روی اون صفحه در لایه های مختلف اجزای مختلفی مثل نوشته ها آیکون ها کادر و ... رو قرار میدید ، ولی به جایی میرسید که نیاز به صفحه بزرگتری دارید و محاسبات اولیه در مورد طول عرض مورد نیاز اشتباه بوده .
منم همین مشکل رو دارم

حالا میخوام ابعاد psd رو افزایش بدم روش کلیک راست میکنم و گزینه دوم یعنی Image size رو میزنم ، وقتی اینکارو میکنم سایز مورد نظر تغییر پیدا میکنه اما تمام اجزای لایه های دیگه هم تغییر میکنه و به همون نسبت طول و عرض میگیره ! که من نمیخوام اونا تحت تاثیر قرار بگیرن.
الان گرفتم چی شد
فایل رو باز کنید و از گزینه Image گزینه Canvas size رو انتخاب کنید. (بجای Image size)

جدیدترین ارسال ها

بالا