سوال خيلي مهم

flashget

Member
سلام و درود بر شما دوستان

ببخشيد من سوال مهمي داشتم لطفا اگر راه درست رو ميدونيد به من بگيد .

انجمن من حدود يك ماه پيش در بازه هاي زماني مختلف شروع به فيل*تر شدن كرد .
مثلا در تهران براي مدت 3 ساعت في*لتر ميشد روز بعد در شهري ديگر . اين جريان ادامه داشت تا چند روز پيش كه كلا انجمن ما رو في*لتر كردند .

دليلش رو نميدوم ما چيز خاصي در انجمن نداشتيم بجز مواردي كه همه انجمن ها دارند و قسمت عكس بازيگران هندي و خارجي . زماني كه اين اتفاق به صورت بازه اي شروع شد ما قسمت عكس بازيگران خارجي هاليوودي رو حذف كرديم گفتيم شايد يك نوع اخطار باشه پس ما بايد پيشگيري كنيم اما فايده اي نداشت .

لطفا بگيد من بايد براي بازگرداندن انجمن چكار كنم . ميدونم كه ميشه با عوض كردن نام دامين يا هاست مشكل رو حل كرد اما من ميخوام مشكل رو روي همين انجمن حل كنم تا دوباره تكرار نشه .
بايد چكار كنم و با كجا در اين مورد صحبت كنم آيا چنين چيزي امكان داره يا نه اگه داره از چه طريقي ؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

NovinServer

Active Member
با سلام و درود ، نیازی نیست شما هاستینگ خود را تغییر دهید کافی است یک دامنه ثبت کنید و پارک کنید روی هاست ...

تمام شد !

راستی من خوندم که می شود سایت هایی که اشتباه فیلتر شدن را گزارش داد ولی پیگیرش نشدم می توانید جستجو کنید

°°°° ويرايش شده توسط ماندانا °°°°

آخرین ویرایش توسط مدیر:

flashget

Member
از شما ممنونم . اما مشگل من اينجاست كه ميخوام مسئله رو اساسي درست كنم نه اينكه با دامين ديگه درستش كنم ودوباره في*لتر بشه .

اينكه كجا بايد گزارش بدم كه سايتم اشتباه فيلتر شده رو مراحلش رو نميدونم .
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند .

shnoit

Well-Known Member
سلام
دوست عزیز به آدرس ایمیل [email protected] ایمیل بزن، و درخواست بررسی مشکل سایتت رو بکن. بررسی و چک میکنن، در آخر پیگیری و جواب را به ایمیل شما ارسال میکنن.

آخرین ویرایش:

sparksun

Member
بهترین و اصولی ترین کار استفاده از اس اس ال هست که می توانید با هاستیگ خودتون صحبت بکنید تا براتون خریداری بکنه و روی هاست نصب بکنه

ssl

جدیدترین ارسال ها

بالا