نرم افزار movimento خیلی در زمینه ی capture کردن نتوسنت موفق باشه . الان تکنولوژی motion capture به سمتی رفته که دیگه 3d cpture کار نمیکنند . در واقع از یک دوربین برای 2d capture کردن نقطه ها استفاده می کنند و اون رو به یک Rigg حرفه ای متصل میکنند که نتیجه بسیار خوبی میده . این کار رو برای اولین با در فیلم Avatar انجام دادن و دیدین که چقدر خوب کار کردش.
این یکی از کارهای دوست خوبم حمید اسانلو هستش :
http://www.youtube.com/watch?v=rhLSRDe8euQ
که دقیقا این کار رو به خوبی انجام داده.
برنامه های Pftrack و syntheyes الان به شما امکان motion capture با چند تا دوربین رو میدن و دیگه احتیاجی به movimento نیستش و فکر کنم چند سالی هم هست که version جدید نداده.
در واقع قسمت سخت کار وصل کردن point ها و rigging هستش.
در مورد اینکه چند تا دوربین باید باشه :
شما با 2 تا دوربین هم میتونید که motion capture انجام بدین ولی از 2 تا به بالاتر همینجوری که جلو برین کیفیت و دقت رو بالاتر میبرین.
در مورد ایکه کدوم برنامه بهتر هستش : (من تجربه ی خودم رو میگم)
نرم افزار pftrack بسیار عالی هستش ... به شما امکانات خیلی خوبی برای راحتی در کارتون میده. از track کردن تا مرحله تنظیم orientation صحنتون.
ولی ... این نرم افزار (تا حالا ) که ورژن 5 اون در اومده ، هنوز نتونسته که multithread بشه . شما برای انجام پروژه های برزگ احتیاج به سرعت بیشتر در کنار دقت دارین .
نرم افزار syntheyes به صورت multithread عمل می کنه و از تمام قدرت CPU شما استفاده می کنه و سرعت شما رو به مراتب بالاتر از pftrack میبره . قابلیت های syntheyes از اونجایی که جدید تر هستش بالاتر از Pftrack هستش.
ولی ضعف syntheyes نداشتن userinterface خوب هستش ، یعنی شما اگر فرد پیشرفته ای در زمینه track کردن نباشید انقدر گیج میشید که برنامه رو میبندید .
بر عکس pftrack دارای userinterface خیلی ساده و راحت و زیبا هستش .
اینا تجربه ی خودم بودش و ممکن هست که خیلی هم ایراد درونش باشه ... شما مراحل تحقیق کردنتون رو میتونید در google ادامه بدید.