سلام
من 1 سایت تمام فلش با Adobe Flash CS3 و تحت Flash7 و ActionScript2 طراحی کردم و چند تا سوال دارم
من 1 سایت تمام فلش با Adobe Flash CS3 و تحت Flash7 و ActionScript2 طراحی کردم و چند تا سوال دارم
1-رزولوشن صفحه نمایش کامپیوترهای مختلف متفاوته ولی رزولوشن سایت من ثابته و این باعث میشه سایت کوچکتر یا بزرگتر از مونیتور نمایش داده بشه!چه جوری میتونم کاری کنم که سایت همیشه به صورتی نمایش داده بشه که نیازی به بالا و پایین کردن صفحه نمایش نباشه ولی کوچکتر از صفحه نمایش هم نباشه و در مونیتورهای کشیده هم سایت به صورت کشیده و غیر عادی نمایش داده نشه؟
2-در این سایت دکمه هایی برای دانلود فایل گذاشتم ولی هرکاری کردم فایل را مستقیم دانلود نمی کرد!
بلاخره مجبور شدم فایل را Zip کنم و از geturl استفاده کنم که اینطوری فایل دانلود میشه!
حالا میخواستم ببینم میشه برای دکمه کدی نوشت که فایلهای غیر Zip را مستقیما دانلود کنه؟
بلاخره مجبور شدم فایل را Zip کنم و از geturl استفاده کنم که اینطوری فایل دانلود میشه!
حالا میخواستم ببینم میشه برای دکمه کدی نوشت که فایلهای غیر Zip را مستقیما دانلود کنه؟
3-سایت در موتورهای جستجو نمایش داده نمیشه!
چه جوری میتونم توضیحاتی(کلمات کلیدی) به سایت اضافه کنم که با سرچ کردن سایت نمایش داده بشه؟
چه جوری میتونم توضیحاتی(کلمات کلیدی) به سایت اضافه کنم که با سرچ کردن سایت نمایش داده بشه؟
4-چه جوری میشه صفحات(فایلهای SWF و PHP و HTML) را قفل کرد تا از دانلود و Decompile کردن آنها جلوگیری کرد؟ (بیشتر منظورم فایلهای SWF است)
از همه دوستان هم پیشاپیش تشکر میکنم
آخرین ویرایش: