سوالاتی درباره طراحی سایت با فلش

payam_op

New Member
سلام
من 1 سایت تمام فلش با Adobe Flash CS3 و تحت Flash7 و ActionScript2 طراحی کردم و چند تا سوال دارم​

1-رزولوشن صفحه نمایش کامپیوترهای مختلف متفاوته ولی رزولوشن سایت من ثابته و این باعث میشه سایت کوچکتر یا بزرگتر از مونیتور نمایش داده بشه!چه جوری میتونم کاری کنم که سایت همیشه به صورتی نمایش داده بشه که نیازی به بالا و پایین کردن صفحه نمایش نباشه ولی کوچکتر از صفحه نمایش هم نباشه و در مونیتورهای کشیده هم سایت به صورت کشیده و غیر عادی نمایش داده نشه؟​

2-در این سایت دکمه هایی برای دانلود فایل گذاشتم ولی هرکاری کردم فایل را مستقیم دانلود نمی کرد!
بلاخره مجبور شدم فایل را Zip کنم و از geturl استفاده کنم که اینطوری فایل دانلود میشه!
حالا میخواستم ببینم میشه برای دکمه کدی نوشت که فایلهای غیر Zip را مستقیما دانلود کنه؟​

3-سایت در موتورهای جستجو نمایش داده نمیشه!
چه جوری میتونم توضیحاتی(کلمات کلیدی) به سایت اضافه کنم که با سرچ کردن سایت نمایش داده بشه؟​

4-چه جوری میشه صفحات(فایلهای SWF و PHP و HTML) را قفل کرد تا از دانلود و Decompile کردن آنها جلوگیری کرد؟ (بیشتر منظورم فایلهای SWF است)​

از همه دوستان هم پیشاپیش تشکر میکنم​

آخرین ویرایش:

sizanjavad

کاربر فعال
1- مشکل اولت رو که با html باید حلش کنی. وقتی که کوچیک میشه swfات وسط چین بشه
2- فکر کنم احتمالا فایلهایی از جنش mp3 یا همچین چیزی بوده که با کوئیک باز می شده. که راهی که خودت رفتی درسته. اون دست فلش نیست( البته تا اونجایی که من می دونم اگه دوستان بیشتر اطلاع دارن بگن)
3- در مورد موتورهای جستجو هم جدیدا گوگل محتوای فایلهای swf رو میگرده و در نتایج منظور می کنه
4- فلش رو نمی شه. یه سری تنظیمات داره که پسورد و از این چیزا می گیره ولی در کل دی کامپایلرها کار خودشون رو می کنن

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
در باره این که بتونی کلرتو با هر رزولوشنی هماهنگ کنی باید از stage برای این کار استفاده کنی مثل سایت
limosoft که اگر اندازه مرور گرتو کم کنی اجزای انم کم میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا