سوالاتی درباره طراحی سایت با فلش

payam_op

New Member
سلام
من 1 سایت تمام فلش با Adobe Flash CS3 و تحت Flash7 و ActionScript2 طراحی کردم و چند تا سوال دارم​

1-رزولوشن صفحه نمایش کامپیوترهای مختلف متفاوته ولی رزولوشن سایت من ثابته و این باعث میشه سایت کوچکتر یا بزرگتر از مونیتور نمایش داده بشه!چه جوری میتونم کاری کنم که سایت همیشه به صورتی نمایش داده بشه که نیازی به بالا و پایین کردن صفحه نمایش نباشه ولی کوچکتر از صفحه نمایش هم نباشه و در مونیتورهای کشیده هم سایت به صورت کشیده و غیر عادی نمایش داده نشه؟​

2-در این سایت دکمه هایی برای دانلود فایل گذاشتم ولی هرکاری کردم فایل را مستقیم دانلود نمی کرد!
بلاخره مجبور شدم فایل را Zip کنم و از geturl استفاده کنم که اینطوری فایل دانلود میشه!
حالا میخواستم ببینم میشه برای دکمه کدی نوشت که فایلهای غیر Zip را مستقیما دانلود کنه؟​

3-سایت در موتورهای جستجو نمایش داده نمیشه!
چه جوری میتونم توضیحاتی(کلمات کلیدی) به سایت اضافه کنم که با سرچ کردن سایت نمایش داده بشه؟​

4-چه جوری میشه صفحات(فایلهای SWF و PHP و HTML) را قفل کرد تا از دانلود و Decompile کردن آنها جلوگیری کرد؟ (بیشتر منظورم فایلهای SWF است)​

از همه دوستان هم پیشاپیش تشکر میکنم​

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

براي اول مي تونيد از متد Stage استفاده كنيد اگه نمونه خواستيد در انجمن سرچ كنيد

براي دوم بايد يك فايل Exe باشه تا براي دانلود بره

براي سوم شما اول سايتتون رو در موتورهاي جستجو گر ثبت كنيد مثل ياهو " در ياهو سرچ كنيد "

براي چهارم براي Swf نرم افزارهاي زيادي هستن كه اين كار را انجام مي دهند اسمش يادم نيست در انجمن سرچ كنيد

موفق باشيد

payam_op

New Member
لطفا اگه چیزی میگین خوب کامل بگین!
من خودم می دونستم فایل Zip و Exe به صورت عادی دانلود میشن و میخواستم ببینم چه جوری میشه فایلهای دیگه مثلا Gif را با زدن 1 دکمه دانلود کرد؟
درباره 3 تا سوال دیگه هم در همین حدی که شما جواب دادین اطلاعات داشتم ولی هیچ کدوم را کامل نمیدونم!
مثلا نحوه ثبت سایت در موتورهای جستجو چه طوریه؟
یا اسم اون برنامه ها چیه و با خوده Adobe Flash CS3 نمیشه فایلها را قفل کرد؟
در ضمن اگه فایل HTML واسطی برای فایلهای SWF نباشه یعنی مستقیما خود فایلهای SWF را باز کنیم اونوقت صفحه کاملا Fit To Screen میشه و همونی میشه که من میخوام ولی اینجوری هرکی میخواد بره تو سایت بعد اسم سایت باید اسم فایل SWF را هم وارد کنه!!! مثلا: ABC.Com/EFG.swf

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اول خوب با geturl استفاده كن كه براي دانلود بره

دوم گفتم شما بايد يك فرم ثبت پر كنيد كه در گوگل سرچ كنيد براتون مياد

سوم اونا رو ميگردم ببينم مي تونم پيدا كنم اسمشونو برات مي زارم - نه با خود فلش نمي شه فقط مي توني موقعي كه Export

ميكني براي فايلت پسورد بزاري

چهارم شما برو سايت limooSoft رو ببين شما يه همچين چيزي مي خوايد اين سايت از Stage استفاده كرده اگه نمونه در انجمن پيدا

نكردي بگو برات يكي بسازم

زنده باد ايران...

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا