iRWEBDES
Active Member
رفته ديگه ...amir_s گفت:نره به اعماق يه وقتي !!!
كسي نميخواد خودش رو معرفي كنه ؟
رفته ديگه ...amir_s گفت:نره به اعماق يه وقتي !!!
saba_torabian گفت:شخصيت هر كس رو از رو آرزوهاش ميشه حدس زد
مبارك باشه...assan گفت:امروز تولد ايمان جان (مدير انجمن عمومي)
ايمان جان تولدت مبارك
هيف كه شكلك كم داره سايت
:دنس
يكي نيست به من بگه چرا چرت و پرت مي نويسي ؟؟؟؟؟mahyar - r گفت:چه فرقي مي كنه . شما فكر كن من غول چراق جادو ام . آقا همگي آرزوهاتونو بگين من برآورده مي كنم ولي يه شرط داره . اول شما آرزوي منو برآورده كنين بعد من آرزوي شما رو برآورده مي كنم ( قول مي دم فرار نكنم :? )
اه ه ه ه ه هa_mollaei گفت:سلام.
منم بازي.
من امير مولايي هستم. دانشجوي سال آخر فيزيك محض (حالا چه ربطي به كامپيوتر داره خودتون حدث بزنيد.) بچه تهران و پاسدارن هستم.
من متولد 13 اسفند 1359 هستم. از فيزيك و درس خوندن خيلي خوشم مياد. آخر بچه مثبت هستم. امكان نداره 8 شب ديرتر برم خونه.
طراحي حرفه اي سايت مي كنم. برنامه نويسي هم مي كنم. يه سيستم براي آموزش و پرورش كل كشور نوشتم. يه سيستم اتوماسيون هم دارم براي دانشگاه خودمون مي نويسم.
تو كار آموزش تعاملي هم هستم. قراره با چند تا از استادامون كتاب فيزيك پيش دانشگاهي رو عوض كنيم. اگه مقدمه كتاب فيزيكاتونو ببينيد اسماشون هست. (دكتر منصور وصالي و آقاي نيكو نژلد.) (بيچاره بچه دبيرستاني ها كه ما مي خوايم براشون كتاب بنويسيم.![]()
)
وقتي هم مي شينم پاي كامپيوتر ديگه هيچي نمي فهمم. مخصوصا وقتي برنامه مي نويسم.
ديگه فكر نمي كنم چيزي مونده باشه.
آها فوتوشاپ و فري هند و فلش و تري دي مكس و تقريبا تمام زبانهاي برنامه نويسي رو هم كار مي كنم.
آرزويي هم ندارم. آرزو داشتم كه يه زن خوب گيرم بياد كه اومد. (يه ساله نامزد كردم.)
چاكر تموم بچه هاي باحال مجيد آنلاين به خصوص مهرداد كوهي هم هستيم. :newwink:
alireza26 گفت:اه ه ه ه ه ه
اگه راست مي گي 4 تا قانون نيوتون را بگو ببينم...