.:: به نام خدا::.
حامد ارشادي پور هستم 17سالمه رشته كامپيوتر امسال ميرم پيش دانشگاهي اهل سبزوار...
با بچه مثبت ها زياد حال نميكنم . اهل مسخره بازي و بگو و بخند هم هستم و هنرمم آزار معلماست كه اگه قات بزنم ياور معلمو استاد ميكنم و روزي يه بارو تا دفتر مدرسه سر ميزنم و....كارهاي عجيب غريب تا دلت بخواد انجام ميدم.لوطي و خراب رفيقم هستم و تا آخرش باهاشم و اگه پاش بياد هر كاري براش ميكنم.
معمولا هر شب تو پارك ولوم و با برو بچ ميپلكم .گاهي هم ميرم كافي نت و بيليارد.عاشق جودو هم هستم و يه جورايي كار هم كردم.راستي از درس نگفتم .ازش نفرت دارم خصوصا رياضي و فيزيك اما با درساي تخصصي حال ميكنم.از كامپيوتر بگم كشته مردشم مخصوصا اينترنت و تو انجمنها ولوم مخصوصا مجيد آنلاين.
اگه به ساعت ارسالي هام دقت كنيد شبانه كار ميكنم به دلايل مسايل امنيتي (گير خانواده) بالاخره يواشكي ميرم تو اينترنت و گاهگداري روز هم ميرم(البته از كافي نت).قبض تلفن كه مياد كامپيوتره يه چند روز جمع ميشه اما دوباره روبراش ميكنم.
عاشق سايت مجيد آنلاين و انجمناش.تا حالا كدومتون شده برا اينترنت شب 2يا 3 ساعت بخوابين(12.0 ميخوابم 3 بلندميشم تا 6.0بعد ميرم مدرسه).عاشق ول گشتن تو سايتها و وبلاگهاي مختلفم. دوست دارم يه نرم افزار گير بيارم هاي سيخش كنم .
از فتوشاپ و فلش هم خوشم مياد و هميشه دوست داشتم محصولات نرم افزاري عرضه كنم .از طراحي سايت و گرافيك هم خوشم مياد.سخت افزار هم يه كم سرم ميشه .
آرزوم هميشه تو زندگي در مورد خودم اينا بوده:
يه شغل خوب و پردرآمد مربوط به رشتم يا يه شركت كامپيوتري+ساخت يه سايت توپ كه آمارش برسه به خداتا+بالاخره يه زندگي باحال و پر مايه تيله داشته باشم+يه زن خوب
آقا شرمنده اينهمه حرف زدم .80% حرفايي كه ميخواستم بزنم يادم رفت باشه يه وقت ديگه...
قربان همگي دوستان عزيز و با صفاي مجيدآنلاين:حامد ارشادي پور