سلام !لایسنس vBulletin مفت است یا پولی؟

finder

New Member
سلام دوستان لایسنس vBulletin مفت است یا پولی؟ اگر لایسنسی است پس نصب کرده بدون لایسنس استفاده کنم چه مشکل دارد آیا Trial می باشد که چند روز بعد پاک میشه کاربران سایتم یا این فقط کاپی رایت خودش را vBulletin میگذارد لطفا توضیع بدهید که چه طوری است من اصلآ نمیدونم و آیا مجید آنلاین هم Trial است یا این مجید آنلاین لایسنس دارد ؟ :shock:

sparksun

Member
لایس وی بی یک ساله و 50 ساله داره به ترتیب 100 و 180 $ هست
برای 50 ساله اگر بخواید شما هر سال از نسخه های اپدیتی استفاده بکنید باید 40 دلار بدید
به صورت مدت دار هم نمی تونید ازش استفاده بکنید اون نسخه هایی که بچه ها ازش استفاده می کنند کرک شده هست
اگر توضیحات بیشتر می خواید بهتره با من تماس بگیرید تا راهنمایی بکنم شما رو 09358170738

shayanboy

Active Member
مجید آنلاین لایسنس رو خریده .
اگر Trial استفاده کنید و یا همون Null کرک شده سایت شما بسته خواهد شد و در آینده بازدیدآنچنانی نخواهید داشت .

شایان

Farsivb

Member
سلام دوستان لایسنس vBulletin مفت است یا پولی؟ اگر لایسنسی است پس نصب کرده بدون لایسنس استفاده کنم چه مشکل دارد آیا Trial می باشد که چند روز بعد پاک میشه کاربران سایتم یا این فقط کاپی رایت خودش را vBulletin میگذارد لطفا توضیع بدهید که چه طوری است من اصلآ نمیدونم و آیا مجید آنلاین هم Trial است یا این مجید آنلاین لایسنس دارد ؟ :shock:

چگونگی خرید لایسنس ویبولتین و اطلاعات انرا در تاپیک زیر مطالعه کنید :

http://www.farsivb.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=4

Shahim

Active Member
یک هاست غیر آمریکایی که بهش وارز می گن بخر و وی بولتین نال شده رو نصب کن
اگر خواستی می تونم 3.8.2 نال ور برات با فارسی ساز نصب کنم
اگر خواستی بهم پیغام خصوصی بزن

جدیدترین ارسال ها

بالا