سطل آشغال!

Salar

Active Member
سلام.
من امروز اومدم سطل آشغال كامپيوترم رو خالي كنم. بعد از خالي كردن آشغالا دوباره رو Empty the Recycle Bin کلیک کردم! دیدم یهو یه پنجره مثل تو عکس باز شده!

خواستم ببینم آیا برای شما هم همچین اتفاقی می افته وقتی 2 بار رو Empty the Recycle Bin کلیک می کنید یا نه!

ممنون

بافی

Member
اصلا وقتی سطل آشغالو خالی می کنی دیگه گزینه Empty Recyclebin غیر فعال می شه چون دیگه هیچی توش نیست ...

عجب پیغام جالبی! حالا شما می خواین YES رو کلیک کنین ببینین چی می شه؟؟ :wink:

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
نه سالار

اين كامپيوتر تو جن زده شده

M_Alireza

Member
چيز عجيبي نيست
من قبلا بهش بر خوردم
شما يك Folder خالي درست كن بعد بريز تو سطل آشغال (سطال آشغال ويندوز 8O )
بعد رو سطل آشغال راست كليك كن و Empty the Recycle Bin رو انتخاب كن.

هيچ مشكلي پيش نمياد - با ضمانت نامه كتبي :p :D

البته اگه سركاري نباشه

amirhomayoun

Active Member
آقا ايول ! يه بار ديگه هم گفتم . به خدا اين مشكل هاي آقا سالار ، سالار مشکلهای کامپیوترن!! فکر کنم علی آقا درست میگن . به یه جنگیر احتیاج داری!

آقا ويندوزت رو عوض كن! 100 تا مشكل داره! اقإلN نورت سيستم ووركز رو راه بنداز!

Peyman-Pop

Active Member
سالار جان مشکلت کاملا طبیعی‌ هستش.

این مشکل زمانی‌ پیش میاد که یک فایل در حال استفاده رو حذف میکنی‌. ویندوز این فایل رو نمیتونه حذف کنه و فقط می‌تونه اونو منتقل یا rename کنه. وقتی‌ بار اول روی سطل آشغال کلیک میکنی‌ تمام فایل ها حذف می‌شه بجز اون فایل چون حذف نمی‌شه بنابر این گزینه حذف فعال میمونه و وقتی‌ دوباره کلیک میکنی‌ روش پیغام دسترسی‌ بهت میده.

برای رفع مشکل هم کافیه یکبار کامپیوتر رو ریستارت کنی‌ و بعد دوباره روی دکمه حذف فایل ها کلیک کنی‌ یا میتونی‌ از طریق داس بری و فایل رو حذف کنی‌.

پیمان

Salar

Active Member
ممنون پيمان جان مشکلم حل شد...

آقا این مجید آنلاین دیگه مجید آنلاین قبلی نیست!!!
خدا حافظ

آقا سالار ببخشيد اشكال از من بود گير داده بودم به كامپيوترت که باید ویندوز رو عوض کنی و از این حرفا! فكر كردم ناراحت نمي شي ولي انگاري شدي! قصد بدي نداشتم! فقط مي خواستم شوخي كنم! به هر حال عذر مي خواهم! از این به بعد هم در این رابطه یا پست نمی زنم یا اگر هم بزنم شوخی نمی کنم!

Salar

Active Member
Peyman-Pop گفت:
Salar گفت:
ممنون پيمان جان مشکلم حل شد...

آقا این مجید آنلاین دیگه مجید آنلاین قبلی نیست!!!
چطور سالار جان ؟

پیمان

پيمان جان چی بگم...این اولین بار نیست که...یه عکس از بچه ها خواستم بزارن برام از سطل آشغالشون، باید تمنا بکنم تا یه عکس بزارن...یا موضوعهای مشابه...منتظرن یه تاپیک بزنم با قالب و ... بعد بیان بگن مرسی و ... . اون مرسی رو نمیخوام...یکم بیشتر شریک غم آدم بشین... :lol: :cry: :wink:

قبلآ خیلی بچه های باحالی اینجا بودن...آقا همشون رفتن...به دلایلی حالا بماند...نمیدونم چی بگم دیگه ولش کن...حالم گرفته شده

[hr:2beb2fe97c]

alitanara دوست عزیز شما نیازی نیست عذر خواهی کنی ... من بابت حرفات ناراحت نشدم ... اصلآ واسه چی باید بشم ... والا چیزای مهمتری دارم که از دستشون ناراحت بشم :wink: ... خیلی ممنون از کمکت...موفق باشی.

مخلص همه
سالار :)

آقا سالار بفرما مال من اونجوري نيست!
recyclebin.jpg

Mandana

Active Member
سالار جان متاسفانه من الان حتي ويندوزم بالا نمياد كه بخوام برات سطل آشغالش رو بذارم.يكي بياد شريك غم من بشه
اميدوارم از منم ناراحت نشده باشي.در اولين فرصت منم سطل آشغالم رو برات ميذارم.
حالا اخماتو باز كن ببينم بچه!!!!

Salar

Active Member
ممنون دوستان...كامپيوتر من قاط زده!‌ بايد فرمتش كنم...ممنون از بابت عكس.

اي آبتين من اگه دستم بهت نرسته!

Mandana

Active Member
سالار اينم چون قول داده بودم گذاشتم.
هيچ دست كاريي هم با هيچ نرم افزاري نشده.فقط يك تيكه اش كه اسم يك فايل بود سانسور شده :arrow: :arrow:
ولي بعد از اينكه اين عكس رو گرفتم و سيستم رو خاموش كردم ديگه روشن نشد:lol:

پیوست ها

• bakhbakhtie_man.jpg
    bakhbakhtie_man.jpg
    75.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34

جدیدترین ارسال ها

بالا