سرعت كامپيوتر كم شده ٬ اشكال هارد و اشكالات ديگر...

بافی

Member
اين شرح حال يه كامپيوتره 8O ! ...اگه حتي كوچكترين چيزي به ذهنتون مي رسه بگيد :eek: ...
1)هارد 120 گيگ...پنتيوم 4...رم 512 ...مادربورد gigabyte

2)سيستم سرعتش خيلي اومده پايين...رم 256 نشون مي ده(يكي از ماجولها)...هر سري كه مياد بالا يه درايو يا كم مي شه يا زياد...تا اينكه ديكه سيستم بالا نيومد البته بعد از نصب Norton goback ايكس پي بالا نمي اومد و بعدش هم يواش يواش 98 ...

3)اومديم تو داس format كنيم هيچ درايوي رو نمي شناخت تا اينكه بالاخره به يه طريقي تونستيم با سي دي autorun xp يه چيزيو فرمت كنيم خودمونم نفهميديم چه جوري شد چون همه ي هارد شده بود يك درايو و با اينكه 6 تادرايو داشت(گر چه براي فرمت هيچي نمي شناخت)وفقط NTFS تو ليست فرمتاش بود ...خلاصه xp نصب شد و وقتي بالا ميومد يه سري پيغام ميومد كه مي گفت ويروس داري ولي آنتي ويروس هيچي نشون نمي دادوبا درايواش مشكل داشت...گفتيم يه fdisk بكنيم ببينيم چي مي شه(بيشتر به خاطر اينكه همه ي راه هارو رفته باشيم) ...

4)به يه بدبختي fdisk كرديم...همه ي هاردو نمي شناخت فقط چند گيگشو مي شناخت...ولي خوب fdisk شدو 6 تا درايو ساختيم...

5)رفتيم تو xp اون 6 تا درايو شده بود 2 تا...
اينا كه گفتم يعني چي ؟!نظرتون چيه؟!!!چرا....!!!!؟؟؟؟همه نوعشو ديده بودم جز اين...
:?: :arrow:

<<<عنوان نامه از عجيب ولي واقعي ويرايش شد. لطفا طبق قوانين عناوين صحيح انتخاب كنيد. >>>
چيذري

احتمالا اين كامپيوتر نبوده يا گاري بوده يا لگن
افسانه جان
شوخي كردم ناراحت نشو عزيزم

بافی

Member
من ناراحت نمي شم...شايد دوستم ناراحت شه...شايدم گاري باشه به جاي گامپيوتر بهش انداختن...ولي خداييش بچه ها يه جوري كمكم كنيد ببينم اين چشه آخه؟!

black-die

Active Member
توصيه ميكنم يه بار دستگاه رو ( فقط كيس ) از پشت بوم خونه بندازي پايين ... بعد درست ميشه

Amir1852

New Member
مشکل میتونه از مادر برد باشه ...بخصوص اینکه گیگا هم هست ، ضمنآ شما مدل دقیق قطعات را هم نگفتید...بعد هم اینکه سیستم را خودتون بستید؟ سیم هاشو درست وصل کردید؟
اگر هم طرف وارد نیست و فکر میکنید که بهش انداختن که ...

Hwt

Active Member
من پيشنهاد مي كنم يك بار فرمت سطح پايين كني دوم بايوس مادربورد رو ارتقا بدي !‌ اگه نشد خوب راه حل همانا تعويض بدون سوال كيس با يك پفك نمكي خواهد بود !‌

a Truth Seeking

Active Member
عزيز اين هاردش مثله اينكه يه چشش آلبالو مي چينه يه چشش گيلاس.خدا بيامرز هارد قبلي ما هم همين مرگش بود كه ... چه زجري كشيديم تو اون چند روزي كه براي گارانتي رفته بود خدا سر هيچ بني بشري در نياره.
در ضمن به نظر من مادربردش هم به روز بشه ضرر نداره.

بافی

Member
اولا متشكرم از black-die عزيز كه به ذهنشون فشار آوردن...اتفاقا بايوس رو هم آپديت كرديم...در مورد فرمت سطح پايين اگه مي شه يه خورده توضيح بديد چون دقيقا نمي دونم چي كار كنم!...قطعات سيستم فكر نمي كنم مهم باشه ولي مي گم:MODEM:zoltrix , GRAPHIC:nvidia , MB:giga ,SOUND:eek:nboard ...امكان داره به خاطر NTFS باشه؟!سيماش و نگاه نكردم ولي حالا باشه ببينم چي مي شه...اين giga چرا هر از گاهي واسه بعضيا ناز مي كنه؟!

Peyman-Pop

Active Member
سیستم شما هیچ مشکلی‌ نداره و تمامی‌ قطعات اون درست عمل میکنه . فقط شما هارد رو دقیق و درست Fdisk نکردید که باعث تمامی‌ این مشکلات شده . حتی‌ پیغام ویروس هم مربوط به همین Fdisk شماست .

موفق باشید.

پیمان

بافی

Member
آخیش مرصی...خیالمو راحت کردین...ولی متاسفانه موندم دیگه چیکارش کنم واسه Fdisk كار اشتباهي نمي كنم ... هميشه همين جوري Fdisk مي كنم...

daryvary

Member
عزيز دقيقا همونيه كه آقا پيمان گفت.
شما نميخواد دوباره fdisk کنی.
روی my computer کلیک راست کن.
بعد manage رو بزن.
یه گزینه storage داره
بازش کن. یه گزینه disk management هست.
روی اون کلیک کن
اونجل میتونی هاردت رو fdisk کنی. بدون نیاز به فرمت هارد.

daryvary

Member
ضمنا پيمان جان اگر ميدوني مشكل موقع fdisk چی هست ممنون میشم به من هم بگی.
چون همیشه هارد رو که fdisk میکنم این مشکل رو دارم و هر دفعه با همین روش حلش میکنم !!!!!

paramond

Member
ببخشيد افسانه جان ميشه بگيد که شما از چه طريق اف ديسک ميکنيد اگر که با استارت ديسکت يا همون
ام اس داس اين کار رو کردی بگو تا برات توضيع بدم وگرنه که هيچی

daryvary

Member
پاراموند من هم اون مشكل رو دارم
همه مدل هم fdisk کردم ولی همین میشه
چه با دیسکت استارت آپ
جه با سی دی xp
البته روی بعضی کامپیوتر ها درست کار میکنه. روی بعضی ها اینطوری میشه.
خودم موندم مشکل چیه!!!

paramond

Member
ميدونستی که بعد از تقسيم کردن هارد بايد هر پارتيش رو يک بار فرمت کنی

daryvary

Member
آره بابا.
ديگه اينقدر ميدونم ;)
البته معمولا فرمت همه پارتیشن ها رو میذارم بعد از نصب ویندوز.
قدیما که این کار رو میکردم مشکلی نداشت و میرفتم با خود ویندوز فرمت میکردم بقیه رو.
ولی جدیدا بقیه رو نمیشناسه!!!
جالبیش هم اینه که یکیش رو میشناسه. ولی بقیه رو نمیشناسه. یعنی کاری نداره که فرمت شده یا نه. بعضی هاش رو میشناسه و بعضی هاش رو باید با خود ویندوز دوباره اف دیسک کنم!!!!

mossi

Member
اگر هنوز مشكل داري .

برو تو اف ديسك هرچي پارتيشن داري همه را ازدم پاك كن . بعد دوباره يك نو بساز اما با نصف ظرقيت هارد .
فرمتش كن . يك سيستم بزار توش كه بياد بالا . بعد با پارتيشن ماژيك بفيه هاردو تقسيم كن .
اينجوري مطمعن تره .
اكر باز هم نشد نشون ميده كه هارد خراب شده .
بايد قطعات را با كامپيوتر خودت عوض بدل كني ببيني
چيست . اول هارد . بعد مادر برد .

daryvary

Member
نه آقا
نه هارد مشكل داره نه مادر بورد نه چيز ديگه
جالب اينه كه من با اف ديسك كل هارد رو پارتيشن بندي ميكنم. بعد كه ويندوز ميريزم ميبينم يه بخشي از هاردم اصلا پارتيشن بندي نشده!!!!
مشكلي ندارم باهاش.
فقط ميخوام دليلشو بدونم.
از بابت سالم بودن قطعات هم مطمپنم

Peyman-Pop

Active Member
هارد های با حجم بیشتر از 30 و یا 40 GB مثل باقی‌ هارد ها پارتیشن بندی نمیشند . باید یک درایو از طریق Fdisk درست کنید و باقی‌ فضا رو آزاد کنید بدون اینکه پارتیشن جدیدی در اونجا درست کنید .

حالا فقط کافیه با سیدی XP و در قسمت Boot به مقدار مورد نیاز پارتیشن های دلخواهتون رو درست کنید . راه دیگه هم از طریق Disk Management در خود ویندوز XP میتونید اینکار رو انجام بدید.

البته اول باید پارتیشن هایی‌ که درست کردید رو حذف کنید و دوباره از این طریق پارتیشن بندی کنید .

موفق باشید .

پیمان

بافی

Member
مرصي از راهنماييتون...پس از اول fdisk مي كنم البته نه همه ي هارد فقط چندتا درايو مي سازم ... بعد تو خود ويندوز با partition magic يا موقع نصب يابا disk managment بقيه ي هاردو پارتيشن بندي مي كنم...خدا كنه درست شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا