گرافیک ها
سلام به همه دوستان ( یه مدت کم بودم ، سعی میشه بیشتر باشم )
aref3dsmax کاملا درست میگن ببین چی می خوای بعد قطعه اش رو بگیر
چندتا نکته کوچولو می خواستم بگم در مورد کارت گرافیک و cpu که شاید به درد دوستان بخوره .
اگر پروژه انیمیشن داریی که حداقل چندتا دستگاه احتیاج داره و حجم کارکترها و محیطت زیاده ،باید حداقل کارت گرافیک Work Station داشته باشی تا بتونی راحت انیمیت بزنی و تو کار با پرویو مشکل نداشته باشی ، یعنی مثلا تو مکس اگه مش اسموت دادی یا فلکسی دادی همش make preview نگیری ببینی خوبه یا نه همونجا با عقب و جلو کردن تایم لاینت ببینی ، البته داشتن همچین سیستمی مستلزم یک cpu خوب هم هست .
اما اگه کارت کوچیکتره ، انیمیت های ساده ، یا پروژه های ساختمانی داری بهتره که به جای یک کارت گرافیک خوب ، پولت رو صرف خرید یک cpu خوب کنی ، چون حجم کارت کمه و فقط می خوای رندر خوب با زمان مناسب بگیری با یک کارت گرافیک نرمال و یه سی پی یو 4 هسته ای خوب می تونی به نتیجه کار مطلوبی برسی
اما یه توضیحی درباره کوادروها . هنوز وقتی نذاشتیم یک بنچ مارک خوب بگیریم اما یک تجربه زدیم که بد نیست همه بدونین
چند وقت پیش یک کوادرو با مشخصات fx3800 گرفتیم و روی یک سیستم با سی پی یو Core i7 920 قرار دادیم . یک سیستم دیگه هم با گرافیک 4870X2 و سی پی یو Core i7 965 تست کردیم . هردو 4 گیگ رم کینگستون و هر دو یک نوع مادربورد ( Asus Rampage II Extreme ) . یک صحنه نمای داخلی با موتور رندر وی ری رو گذاشتیم برای رندر .
نتیجه : Core i7 965 دقیقه 12 طول داد و Core i7 920 دقیقه 15 ( توضیح اگر گرافیک 920 کوادرو نبود نزدیکای 22 الی 26 دقیقه طول می کشید . یعنی تاثیر خوبی جدا از ویو پورت توی رندر هم داره ، البته به چه قیمتی )
شاید به جای خریدن یک کوادرو پول اون رو برای خرید یک سی پی یو خرج کرد بشه که سرعت رندر بالاتری هم داشته باشیم .
نظر شخصی بنده اینه که طی تستهایی که با این دستگا ها زدیم ، کوآدرو زمانی ارزش خریدن داره که شماه یک پروژه انیمیشن خیلی بزرگ دارین ، مثل یک کارتون سینمایی که این گرافیک ها نتونه کاری بکنه ، ولی اگه بحث رندر هست ، بخاطر رندر ادم سی پی یو قویتر بشه خرید خیلی بهتر که یک کوادرو داشته باشیم . هزینه خرید سی پی یو هم نبود میشه رندر فارم اجاره کرد ، ساعتی اجاره میدن ، حتی 2 الی 3 تا سایت خارجی هم هستن که به صورت رایگان براتون رندر میگیرن اما محدود ، همه موتور رندرها هم ساپورت می کنن من عضوش شدم اما هرکاری کردم نشد فایل بفرستم آپلود منیجرشون مشکل داشت ف شاید حالا درست شده باشه ، ولی هستن از اینا .
خوب ان شالله به زودی اخبارهای خوبی از سخت افزار بذارم و واسه بقیه مفید باشه .
موفق باشید
Mr Baloot