سخت افزاری فقط برای رندرینگ

Iman3D1982

Active Member
سلام ، می خواستم بدونم آیا سخت افزاری خاصی که بشه باهاش بصورت جداگانه برای رندر کردن استفاده کرد وجود داره ؟ آیا میشه از کارت کپچر برای اینکار استفاده کرد ؟
اگه وجود داره طرز کارش چطوریه؟
ممنون میشم ...

reza_1001

Well-Known Member
آري.اسمش موتور رندر كه به وسيله يه پورت روي يك slot در مادر برد ميخوره . قيمتش هم از 5 تومن به بالاست

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
آري.اسمش موتور رندر كه به وسيله يه پورت روي يك slot در مادر برد ميخوره . قيمتش هم از 5 تومن به بالاست

سلام.این چیزی که شما میگین بهش میگن کارت گرافیک Work Station و برای رندر در مکس شاید به طور واقعی 5 تا 10 % تاثیری نداره!!!
اینو با علم میگم.برای اطمینان میتونی با دوست خوبم H.s و یا Bloot 3d مشورت کنین.اونها تست کردن.در واقع کارت های گرافیک Work Station فقط و فقط برای viewport و کاریرد اصلیش توی برنامه هایی مثل After Effect , Adobe Primeri اونم نه 3 لایه تصویر و صدا بلکه از 30 تا به بالا هم اصلا کم نمیاره

و جواب دوستمون.
دوست عزیز من تو کتاب جامع وی ری که لینک ترجمش تو امضام هست خوندم که رندر فقط و فقط به CPu ربط داره.شما یاید سیستم عامل 64 بیتی و 4 گیگ رم و حداقل Cpu 4 هسته ای داشته باشین.
بهترین Cpu 4 هسته ای بسته به قیمت Q6600 که با 170 تومن راحت می تونی لذت رندر سرعت بالا رو تجربه کنی.و جالبه بدونین Cpu با 3 برابر قیمت مثل Q9550 البته زمان خودش 3 برابر بود فقط 30 درصد فرق می کرد.تنها Cpu که 2 برابر شده Core i7 920 که بازم هر چی بالاتر بخرین بازم زیاد فرق نمی کنه.شما باید پله ها رو بشناسین.مثلا پله 4 هسته ای Q6600 بود و الان پله Core i7 شماره 920.برای مادربورد هم زیاد پول رو آتیش نزن.گرون فقط برای اور کلاکه.پس منتفیه.

اگه دستگاه برای رندر بخوای بهش میگن Render Farm که حد اقل 9 میلیون به بالا قیمتشه.
جالبه توش بالای 20 تا 40 عدد Cpu رو با هم پردازش موازی کردن.هر چی پول بدین همونقدر آش میخورین.

ولی خلاصه بگم اگه 5 تومن پول گرافیک Workstation بدی رفته تو پاچت

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
گرافیک ها

سلام به همه دوستان ( یه مدت کم بودم ، سعی میشه بیشتر باشم )
aref3dsmax کاملا درست میگن ببین چی می خوای بعد قطعه اش رو بگیر
چندتا نکته کوچولو می خواستم بگم در مورد کارت گرافیک و cpu که شاید به درد دوستان بخوره .
اگر پروژه انیمیشن داریی که حداقل چندتا دستگاه احتیاج داره و حجم کارکترها و محیطت زیاده ،باید حداقل کارت گرافیک Work Station داشته باشی تا بتونی راحت انیمیت بزنی و تو کار با پرویو مشکل نداشته باشی ، یعنی مثلا تو مکس اگه مش اسموت دادی یا فلکسی دادی همش make preview نگیری ببینی خوبه یا نه همونجا با عقب و جلو کردن تایم لاینت ببینی ، البته داشتن همچین سیستمی مستلزم یک cpu خوب هم هست .
اما اگه کارت کوچیکتره ، انیمیت های ساده ، یا پروژه های ساختمانی داری بهتره که به جای یک کارت گرافیک خوب ، پولت رو صرف خرید یک cpu خوب کنی ، چون حجم کارت کمه و فقط می خوای رندر خوب با زمان مناسب بگیری با یک کارت گرافیک نرمال و یه سی پی یو 4 هسته ای خوب می تونی به نتیجه کار مطلوبی برسی
اما یه توضیحی درباره کوادروها . هنوز وقتی نذاشتیم یک بنچ مارک خوب بگیریم اما یک تجربه زدیم که بد نیست همه بدونین
چند وقت پیش یک کوادرو با مشخصات fx3800 گرفتیم و روی یک سیستم با سی پی یو Core i7 920 قرار دادیم . یک سیستم دیگه هم با گرافیک 4870X2 و سی پی یو Core i7 965 تست کردیم . هردو 4 گیگ رم کینگستون و هر دو یک نوع مادربورد ( Asus Rampage II Extreme ) . یک صحنه نمای داخلی با موتور رندر وی ری رو گذاشتیم برای رندر .
نتیجه : Core i7 965 دقیقه 12 طول داد و Core i7 920 دقیقه 15 ( توضیح اگر گرافیک 920 کوادرو نبود نزدیکای 22 الی 26 دقیقه طول می کشید . یعنی تاثیر خوبی جدا از ویو پورت توی رندر هم داره ، البته به چه قیمتی )
شاید به جای خریدن یک کوادرو پول اون رو برای خرید یک سی پی یو خرج کرد بشه که سرعت رندر بالاتری هم داشته باشیم .
نظر شخصی بنده اینه که طی تستهایی که با این دستگا ها زدیم ، کوآدرو زمانی ارزش خریدن داره که شماه یک پروژه انیمیشن خیلی بزرگ دارین ، مثل یک کارتون سینمایی که این گرافیک ها نتونه کاری بکنه ، ولی اگه بحث رندر هست ، بخاطر رندر ادم سی پی یو قویتر بشه خرید خیلی بهتر که یک کوادرو داشته باشیم . هزینه خرید سی پی یو هم نبود میشه رندر فارم اجاره کرد ، ساعتی اجاره میدن ، حتی 2 الی 3 تا سایت خارجی هم هستن که به صورت رایگان براتون رندر میگیرن اما محدود ، همه موتور رندرها هم ساپورت می کنن من عضوش شدم اما هرکاری کردم نشد فایل بفرستم آپلود منیجرشون مشکل داشت ف شاید حالا درست شده باشه ، ولی هستن از اینا .
خوب ان شالله به زودی اخبارهای خوبی از سخت افزار بذارم و واسه بقیه مفید باشه .
موفق باشید
Mr Baloot
:rose:

mg_mahyar

Member
این سایتا رو که میگید رندر میگیرن رو معرفی میکنید؟ من به شدت نیاز دارم:rose:

mg_mahyar

Member
ممنون ولی اینا که نمیشه عضو شد.
There is a problem with this website's security certificate.

میشه یک آموزش هم بزارید برای این کار؟ ممنون میشم و یه عمر دعا گو.

Iman3D1982

Active Member
من که بشخصه واقعا از همه مطالبي که تو بخش سخت افزار ارائه شد استفاده کردم. جا داره که از همه بچه هائي که اطلاعاتشونو در اختيار بقيه قرار ميدن تشکر کنم .
قصد دارم تو اين هفته يه سيستم نيمه حرفه اي جمع کنم .اگه امکان داره در مورد قطعات زير ، مچ بودن قطعات و... هر نظري دارين دريغ نکنين
CPU (310,000t) : Intel core i7 - 2.66 GHz -920 , L3 : 8mb Cache
MainBoard (240,000t) : Asus - P6T SE ,DDR3(1066 ... 2000) Intel Socket 1366 i7 ,X58 chipset
RAM (200,000t) : CORSAIR - Triple channel , DDR3 - 6GB -1600(3*2GB)
VGA (115,000t) : Asus -ATI REDEON EAH 4670,1GB
HDD (100,000t) : Seagate-Sata 2 - 1Tera Byte 32mb Buffer
Monitor (202,000t) : Samsung -20" -P20500
Case&Power(150,000t) : CoolerMaster CM 690

AREF

سلام.من تو اینترنت سرچ کردم.برای مادربوردهایی که 2 تا Cpu می خوره.همشون فقط از Xeon پذیرایی می کنه.حالا Xeonچقدری هست؟ مدل 4 هسته ای که E5000

axomax

Member
سلام دوستان
من یه سیستم می خواهم برای رندر انیمیشن های بلند. قیمتش هم مهم نیست فقظ بگید از کجا میشه تهیه کنم.
ممنون

AREF

یعنی چی قیمت مهم نیست 1 محدوده بگید آدم می تونه مادربورد 6 سی پی یو ببنده می تونه یه کیس ایستاده 45 میلیونی ببنده لطفا مبلغ رو بگید تا ما هم رو کنیم!

H.S

Member

AREF

با کمال احترام هر 2 رو رد ی کنم و با دلیل
1 - Cpu سری Extreme برای محیط خونه نیست و برای محیط آزمایشگاهی.علت گرون بودنش ایه که محدودیت برای اورکلاکش خیلی کمه و به فرکانس حتی 6 !!! هم میشه رسوند اما و اما فقط با قوی ترین خنک کننده ها که بکار گرفتنش توی خونه غیر ممکنه.مثل بیتروژن مایع که فقط دستگاهش اندازه یه اتاق کامله!!! اگه Extreme بگیرید عملا به اندازه 1 Cpu 4 هسته ای معمولی ازش کار می کشین

2- 5970 می خواد چیکار!!؟؟؟؟ اگه میخواد بازی کنه 1 چیز اما طبق کتاب وی ری اصلا رندر گرافیک بیکاره.اگه خیلی استدویو انیمشن و سیستم ذره ای و این تشکیلات باشه که باید بی زحمت چند میلیون Quadro ,یا Fire Gl خرید که من اونهم اصلا قبول ندارم.همه میگن وا دیدی گرافیک کوآدرو داره می ترکونه اما تو عمل میبینی که رفته تو پاچش بدجوری.!! شما فقط دنبال Cpu ها با مادر بوردهای چند Cpui بگرد و اگه خیلی مایع داری 45 میلوین هزینه کنی و یه رندر فارم راه بندازی . مکس و رندر فقط Cpu میخواد.حتی رم هم 12 گیگ بسته.

جدیدترین ارسال ها

بالا