سبک ترین و سریع ترین سیستم مدیریت سایت

irlogo

Active Member
خوشحال ميشم دوست عزيز ، اين عيان ها را به بنده نشان دهيد ؟!

بله ، جالب اينجاست كه ما چيزي را تغيير نداده ايم ، در آجا فارسي كه در سرعت دخيل باشد ، اما مثل اينكه شما بهتر از خود ما مي دانيد چه تغييراتي صورت گرفته !!! هر چه بوده بهينه سازي بوده كارهاي آجا فارسي به زودي در سايت بين المللي پرتال آجا به نمايش گذاشته خواهد شد.....

دوست عزيز از آنجا كه به دليل توهين يكبار شما توسط اعتراض بنده ban شديد بعيد نيست كه اينگونه حرفهايي را بشنوم ، ترجيح مي دهم تاپيك را به بيراه نكشم ، و جوابي به شما ندهم ، فكر نمي كنم نقطه نظر بوده باشه ! جز ......

اميداست كه موفق باشيد در راهي كه گام برداشته ايد

يا حق .
من نظرمو دادم
شما بهتون بر خورد ، در مورد بن شدن من تهمت نزدم حقیقت بود ! این برای الباقی دوستان هم مشخصه ! مدیر سایت هم به من اجازه دادن از طریق پیام خصوصی به همه کاربران انجمن هاستینگ اعلام کنم ! تا یه موضوع جدید میاد تو انجمن هاستینگ برای من هم میل می شه من هم دست به کار می شم :) ولی خوب در مورد بن شدن من اشتباه کردم و این بن شدن هم حق من بود !
در ضمن من موضوع رو به بیراهه نکشیدم خودتون ببینین ! شما خودتون شروع کردین من هم تمومش می کنم

irlogo

Active Member
آقای نوبخت دلیل شما چیست؟
خیلی خوشحال می شم هم با دلیلتون آشنا بشم و هم با این cms

behdaad

Active Member
داشتم در مورد دروپال نسخه نهایی 6 یک مطلبی میخوندم که دیدم Elxis هم ورژن جدیدش رو ریلیز کرده تو قسمت دموی ادمین اسم آقای سخائی رو دیدم .وقت نکردم با دمو زیاد سروکله بزنم ببینم این نسخه چه برتریهایی نسبت به نسخه قبلی داره .
سخائی جان اگر اون دل کوچولوت رو ما نشکونیم و بدو بیراه بارمون نکنی و ....... بیا یکخورده از این ورژن جدید بگو این همه کاربر آشنا بشن با تغییرات .

با سلام خدمت شما دوستان عزیز اگه موضوع صحبتم به موضوع تاپیک نمیخوره معذرت میخوام ولی من پاک گیج شده ام

ببینید من مدتی میترا رو نصب کردم و بعد از مدتی و خواندن مطالب زیاد الان کمی پشیمون شده ام و میخوام میترای خودمو به جوملا تغییر بدم

ولی نمیدونم بازم کارم درست هست یا خیر ؟؟؟؟؟؟ البته جوملای joomla.ir ولی حالا نمیدونم باید چه کار کنم اصلا به کی میشه اعتماد کرد

کدوم بهتر پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟ http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=69298

یه بار بری ازش استفاده کنی بعد مدتی درش تخته بشه و خلاص ..!!!

خواهشا اگر کسی میتوه منو کامل راهنمایی کنه ممنون میشم .........

جدیدترین ارسال ها

بالا