به به آقای سخائی عزیز .طبق معمول دیر خبر میشید .
من بیكار نیستم هی بیام اینجا ببینم كی چی میگه كی چی نمی گه ... شما همیشه بیا اینجا بحث راه بنداز و تو كار هر كسی در بین دیگران شبهه بنداز ببینیم به كجا می رسی ...
سخائی جان اگر خاطر محترمتون باشه اون جار و جنجال رو که من راه نداخته بودم گمونم فراموش کردید که من یکی از کسایی بودم که اون عمل قبلی شما در مورد Elxis رو که باعث جنجال بین المللی شده بود رو سعی کردیم با زحمات خیلی از دوستانمون در همین فروم رفع و رجوع کنیم .
ببخشید من چی كار كرده بودم ؟ كاری كه دیگران می كنن به من چه ربطی داره ؟ جنجال بین المللی ؟؟؟؟؟
خوب بلدی هر چیزی و كویر كنی ها !!!!!!! شما مثل اینكه خوشت می یاد رو كار هر كی یه عیبی بگذاری ...
داستان تومار و امضا در حمایت از جنابعالی رو که فراموش نکردید انشاالله.
قضیه حمایت ما از open source اینجوری نیست كه شما لطفی به من كرده باشید ، به OPEN SOURCE كردید . اگه یادت باشه من به همتون گفتم كه هیچ صحبتی با admin elxis نشه تا خودشون متوجه بشن .... در نتیجه من متوجه منظور شما نمی شم كه با لحن منت آمیز داری صحبت می كنی ...
راستش قضیه به نظرم بسیار لوث شده مگر اینکه جنابعالی به بایگانی مجید آنلاین شک داشته باشید و قصد ادامه بحث رو داشته باشید.
بله شما برو بایگانی رو مرور كن ببین شما به open source لطف كردی یا به من !!!
ولی راستش جدیدا که از حرکت جدیدتون در فروش Elxis مطلع شدم حق بدید که نسبت به گفته های قبلیتون مبنی بر علاقه وافرتون به اوپن سورس و سربلندی ایرانیها یک مقدار شک کنم .و از اینکه از احساسات و زحمات بسیاری از بچه هایی که به حرفهای شما اعتماد کردند اینطور مجددا سواستفاده شده ابراز تاسف کنم .
اولا اگر شما خیلی با open source آشنا بودی هیچ موقع نمی یومدی این حرف هارو بزنی ... كار سایت farsicms.com اصلا هیچ تناقضی با open source و GNU/GPL نداره ... خود admin elxis هم در جریان كار سایت هست ... شما برو یك كم تحقیق بكن متوجه می شی ... اگه متوجه نشدی بیا برات توضیح می دم ... اینو جای برادرت می گم ... نه بخوام كل كل كنم ...
در ضمن اذهان دیگران رو نسبت به افراد دیگه مغشوش نكنید ... می دونید جزای این كارتون چی هست ؟
البته گمون نکنم شما تجدید نظری در عملتون انجام بدید .
مگه من چه اشتباهی دارم می كنم كه تجدید نظر كنم ؟؟؟؟؟؟
در هر حال خود Elxis که طفلی کلی از قافله عقب افتادند چون مامبو که 4.6.3 رو داده بیرون و صحبت از تغییرات پلتفرم در آینده هست و جوملا هم که 1.5 رو داد بیرون که میدونید احتمالا باعث منزوی شدن تدریجی ورژن 1x خواهد شد.
فعالیت elxis خیلی هم رو به رشد هست و در آینده متوجه خواهید شد كه چه پیشرفت هایی رو در پیش رو داره ...
مثل اینكه غیر از آدم ها به سیستم ها هم شما ایراد می گذارید ... شما اینقدر آگاهید كه در مورد ۳ تا سیستم داری اینجوری صحبت می كنی ؟ فكر كنم تمام SOURCE CODE های ۳ تا سیستم رو حفظ هستید ؟
در هر حال بنده کماکان قصد ادامه هیچ بحثی رو ندارم
كاملا مشخصه چه كسی اینجا بحث رو راه انداخته و تاریخچه رو به طریق دیگه ای بازنویسی می كنه !!!!!