سبک ترین و سریع ترین سیستم مدیریت سایت

nawaby

New Member
سلام امیدوارم این پست من تکراری نباشه هرچند قبلش گشتم و نبود ولی خوب اینجا بعضی وقت ها یه چیزهایی از یه جاهایی پیدا میشه که ....
بگذریم ما که راجع به امن ترین سیستم مدیریت محتوا چیزی نفهمیدیم اگه شما فهمیدین بگین البته نه اینجا بلکه تو پست خودش توی اون پست هرکی بصورت متعصبانه از سیستمی که استفاده می کرد دفاع می کرد و زمین و زمان و بهم می دوخت تا ثابت کنه از نظر امنیت بهترینه ولی در این پست ما قصد داریم سبک ترین و سریع ترین سیستم مدیریت محتوا رو به بحث بگذاریم و اگه بشه تست کنیم البته می دونم سرعت رایطه مستقیم با تعداد ماژول و غیره .... در صفحه مورد نظر داره ولی میشه از راه های دیگه سرعت لود سایت رو فهمید
پس لطفا" بفرمایید که کدوم Cms از سرعت بالاتری برخورداره.
متشکرم

S4DEGH

Well-Known Member
در ضمينه لود طبيعتا سيستمي كه داراي تكنلوژي آجاكس باشه همچون جمله ... از نظر سرعت لود بهترين هست !

ولي اينم بگم . همش كد نويسي هست و به اون صورت ربطي به پرتال نداره . مثلا من خودم يه سيستم لودينگ جديد نوشتم براي نيوك كه هرچقدر هم صفحه اول سنگين باشه .. تحت هر شرايط و سرعت اينترنت در عرض 7 ثاينه همه صفحه يكجا لود ميشه .. !!
خب طبيعتا وقتي اين مد رو منتشر كنم ميشه گفت نيوك بالاترين سرعت در ضمينه لود رو به خودش اختصاص ميده .. ولي اينجا ربطي به پرتالش نداره .. اين مد هست كه باعث اين كار ميشه ..
چه بسا جمله هم مد آجاكسش هست كه با نصب كامپيونت صفحاتش آجاكس ميشه .. !!
يا با نصب سيستم هاي Chash بر روي پرتال ها از لود دوباره و تكراري جلو گيري ميكنه و اينم باعث بالارفتن سرعت لود ميشه .

پس بهتره بررسي بشه سره پرتال هايي كه با استفاده از ماژول و مد سرعت لودشون بالا ميره .. نه خود پرتال .. !! :)

alionline1366

Active Member
کاملا درسته حرف صادق البته کد نویسی خود پرتال هم مهمه ولی با استفاده از آژاکس بهینه میشه سرعت لود را بسیار پایین آورد چون اطلاعات متفرقه یک بار لود میشوند ودر دفعات بعد ثابت هستند که این عمل باعث تسریع لود صفحات میشود

nawaby

New Member
ممنون صادق خان ولی یک سوال این سیستم های cash رو چه جوری تو پرتال بگنجونیم مخصوصا" تو ناک آیا ماژول یا کد خاصی داره من درباره این موضوع چیزی نمی دونم لطفا" راهنمایی کنید و اینکه آجانیوک ممکنه سریع تر از ناک های دیگه باشه یا نه؟
متشکرم

S4DEGH

Well-Known Member
ممنون صادق خان ولی یک سوال این سیستم های cash رو چه جوری تو پرتال بگنجونیم مخصوصا" تو ناک آیا ماژول یا کد خاصی داره من درباره این موضوع چیزی نمی دونم لطفا" راهنمایی کنید و اینکه آجانیوک ممکنه سریع تر از ناک های دیگه باشه یا نه؟
ببين منظور از كش توي سيستم هاي مديريت محتوا بيشتر بر ميگرده به sql اونها ..
چون در ضمينه عكس و تصوير اون كه به مرورگر ربط داره و ISP .

ولي در ضمينه اصلي .. يعني sql ، مثلا شما يك صفحه رو لود ميكني طبيعتا بخش هاي مختلفي داره كه خروجي هاي مختلف از كوئري هاي مختلف هست كه همشون لود ميشن ..
خب طبيعتا براي بار دوم هم كه صفحه رو بزنيد دوباره اينها لود ميشن .. منظور از كش كردن يعني اينكه طوري تنظيم ميشه كه و فقط يك بار و بار اول بخش ها لود ميشن .. و اگر براي بار دوم در هر زماني اگر اون بخش از صفحه و كوئري بروز نشده بود .. ديگه دوباره لود نميشه و همون قبلي رو نشون ميده .
اين كار باعث ميشه كه سرعت لود صفحه بالا بره .. :)

moon_spell

Member
اين سايت چه سيستمی رو دست کاری کرده ؟

اين سايت چه سيستمی رو دست کاری کرده ??????????:eek::eek:

مثل جوملا و مامبو هست ،،،:shock: اينم چند تا سايت نمونه که از اين سيستم استفاده کردن !

http://www.akhlagh.org
دانشگاه علوم پزشكی
دانشگاه شهید بهشتی
orientstar.ir.jpg

تصاوير قالب ها

تصاوير مديريت

به اين ميگن سيستم شيک و مدرن !

آخرین ویرایش:

irlogo

Active Member
من فکر می کنم از جوملا یا مامبو کش رفته باشه ! توی انجمن های جومفا در موردش بحث کوچکی شده بود
جوملا انعطاف گرافیکی و برنامه نویسی بالایی داره ! من نزدیک به یک هزار تا قالب ازش دارم ، همچنین از ادمینش
خیلی راحت می شه امکانات ادمین رو کم یا زیاد کرد ، مرسی

moniran

Member
اين سايت چه سيستمی رو دست کاری کرده ??????????:eek::eek:

مثل جوملا و مامبو هست ،،،:shock: اينم چند تا سايت نمونه که از اين سيستم استفاده کردن !

http://www.akhlagh.org
دانشگاه علوم پزشكی
دانشگاه شهید بهشتی
orientstar.ir.jpg

تصاوير قالب ها

تصاوير مديريت

به اين ميگن سيستم شيک و مدرن !

دوست عزیز اگه میشه ادرس دانلود این سیستم و ادرس دانلود قابلهاشو بزار ممنون

irlogo

Active Member
عزیزم اول دودره ، بعدش فروش سورس رایگان :d فرک کنم

VAHID216

مدیر بازنشسته
این سیستم Elxis - Copyright (C) 2006 GoUp Inc. All rights reserved نوشته شده حالا به نظر من که 100 درصد جوملا هست البته درمورد این Elxis هم مسائلی پیش اومد که بهتره در موردش صحبت نشه.
شما کافیه برید جوملا رو نصب کنید دقیقا همین شکلی هست قالب های شبیه این آبی و قرمز هم زیاد هست.
موفق باشید

زیادی این سیستم جوملا(مامبو هست) یعنی حتی تغییرات ساده هم توش ندادند لینک زیر را مشاهده کنیدک
http://www.akhlagh.org/administrator/
حتی آدرس ادمینشم تغییر ندادند
میگم کجا میشه این افرادی که این سیستم ها را میدوزدند و به قیمت بالا به اسم خودشون میفروشن را رسوا کرد؟

behdaad

Active Member
خلاصه داستان:
1 گروه یونانی گیرکرده بودند که باید روی مامبو کار کنند یا جوملا - بعد از کلی بالا و پائین کردن یک ملغمه ای درست کردند که بخش اعظمش مامبو بود ولی رد پای جوملا رو هم کاملا میشد در اون دید. یک سری فایلهای خاص gemini توش گذاشتند و شروع کردند روش مانور دادن.
از قضای روزگار یک گروه مشابه در ایران هم که خودش رو متولی جوملا میدونست ولی ملغمه ای از جوملا و مامبو رو به دست مشتریا میداد که هرروز هم هک میشد رفتن تو گروه الکسیس چون اون ملغمه کم عیب تر از محصول خودشون بود.
زد و یک آدم کنجکاو از بچه های همینجا 1 پست زد که آقا کجائید که این متولیان ایرانی جوملا اومدند و دارند elxis رو به اسم فالان و بهمان پنج میلیون میکنند تو پای ملت.
کار بالا گرفت و خبر به مدیرای Elxis رسید .این سه نفر از Elxis اخراج شدند و کلی فحش و ناسزا نثار ایرانیا شد اونجا. این گروه خشن بنا به سوزش ناشی از اخراج شروع کردند به حمله به سایت Elxis که البته عرضه اینکارا رو هم نداشتند و بیشتر خودشون و تابلو کردند .
یکی از این سه نفر اومد قسم و آیه که والا من نمی دونستم این دو نفر دیگه اینکارو دارن میکنند و من به پاس احترام و علاقه به اوپن سورس رفتم تو گروه Elxis که فارسی سازیشو انجام بدم که باعث افتخار ایرانیا بشم.
جیگر همه برای این آقا کباب شد و یک تومار در اینجا جمع شده که ما ایرانیا این عمل ضد اخلاقی اون دونفر رو محکوم میکنیم ولی این یک نفر طفلکی اطلاع نداشته از این سواستفاده .
این طفل معصوم دیگه رفت و خبری ازش نشد تا الان که این قصه رو شد . این طفلکی راست میگفت اونموقع راه و چاه اینکار رو بلد نبود ولی انگار الان خبره شده و تک خوری هم داره میکنه .
اگه میخواین بدونید اون آدم مظلوم کی بود برید این صفحه که خودش و شماره حساباشو معرفی کرده: http://www.farsicms.com/component/option,com_contact/Itemid,55/
جالبی کار اینه که از Elxis بعنوان شرکای تجاریش نام برده: http://www.farsicms.com/content/view/15/80/

nevisande

Active Member
آره. این به اصطلاح پورتال اسمش الکسیسه. و طرح جالبی داره. اما همونطور که دوستمون گفت مشکلاتی براش بوجود اومد. در ضمن ماژول خاصی هم برای نسیت.

majid2x

Active Member
الان شما دارید سبک ترین و سریع ترین سیستم مدیریت سایت رو انتخاب می کنید ؟؟ :D:eek:

جدیدترین ارسال ها

بالا