saalek110
Well-Known Member
سیستم فایلی فروم من:

اون پوشه حاوی فایلهایی است که همه فایلها استفاده می کنند ، مثل هدر صفحه. برای ساخت هدر ، اجزای لازم را درش قرار دهید و اول صفحات اون صفحه را اینکلود کنید.
در فایل new topic ، علاوه بر ساخت تاپیک ، پست هم ساخته میشه. چون کاربر هدفش از ساخت تاپیک ، پست زدن بوده دیگه.
در فایل topic هم پست در ادامه تاپیک زده میشه.
پس دو جا داره پست ساخته میشه و این کار درستی نیست. پس هردو را به فایل create post منتقل کردم. که در شکل بالا فایل create post دیده می شود.
اینکه چرا نباید دو جا یک کار انجام بشه ، چونکه اگر یک روز بخواهیم تغییر بدهیم ، ممکن است یادمان برود چند جا و کجا این کار انجام شده و چند تا فراموش بشه. پس باید هر کار فقط در یک جا انجام بشه.
برای افزودن پست و تاپیک یک insert باید بنویسید که کاری نداره و کدش را پستهای قبل گفتم. یک textarea می زاریم تا درش تایپ بشه و بعدش اونو به کدهای اکشن پاس می دهیم تا اینسرت بشه.
محتوای فعلی فایل create_post:
روش استفاده از تاریخ شمسی ، کد کاملش این نیست ، اولا بالای صفحه باید فایلش اینکلود شود
و این کدها هم قبلا نوشته شده:
روش استفاده از فایل create post:
منظورم این بوده که اول محتوای پست و شماره پست را بساز ، بعد فایل create_post را اینکلود کن.
در زبان php وقتی اینکلود می کنیم انگار کدهای اون فایل میایند جای اینکلود.
شاید یک نفر بیاید بگوید این کارها چیه تو باید تابع می ساختی برای این کار.بله اون شخص هم درست می گوید. هر کس دوست داره تابع بسازه ، هر کس هم دوست داره این طوری کار کنه. دو روش است دیگه.

اون پوشه حاوی فایلهایی است که همه فایلها استفاده می کنند ، مثل هدر صفحه. برای ساخت هدر ، اجزای لازم را درش قرار دهید و اول صفحات اون صفحه را اینکلود کنید.
در فایل new topic ، علاوه بر ساخت تاپیک ، پست هم ساخته میشه. چون کاربر هدفش از ساخت تاپیک ، پست زدن بوده دیگه.
در فایل topic هم پست در ادامه تاپیک زده میشه.
پس دو جا داره پست ساخته میشه و این کار درستی نیست. پس هردو را به فایل create post منتقل کردم. که در شکل بالا فایل create post دیده می شود.
اینکه چرا نباید دو جا یک کار انجام بشه ، چونکه اگر یک روز بخواهیم تغییر بدهیم ، ممکن است یادمان برود چند جا و کجا این کار انجام شده و چند تا فراموش بشه. پس باید هر کار فقط در یک جا انجام بشه.
برای افزودن پست و تاپیک یک insert باید بنویسید که کاری نداره و کدش را پستهای قبل گفتم. یک textarea می زاریم تا درش تایپ بشه و بعدش اونو به کدهای اکشن پاس می دهیم تا اینسرت بشه.
محتوای فعلی فایل create_post:
PHP:
<?php
if ( ! isset( $_SESSION["username"] ) )
{
$user="unknown";
}
if ( isset( $_SESSION["username"] ) )
{
$user=$_SESSION["username"];
}
$my_time=time();
$tarikh=$the_date.$the_week.$hour;
//echo"<br>time= ".$my_time;
mysqli_set_charset($ccoonn, "utf8");
$sql = "INSERT INTO `posts` (`post`,`topic`,`user`,`post_date`,`post_time`) VALUES ( '$post','$topic_number','$user','$tarikh','$my_time')";
$result = mysqli_query($ccoonn ,$sql);
?>
روش استفاده از تاریخ شمسی ، کد کاملش این نیست ، اولا بالای صفحه باید فایلش اینکلود شود
PHP:
require_once "./../../folder_name/jdf.php";
و این کدها هم قبلا نوشته شده:
PHP:
$hour= jdate('g:i A');
$the_week=jdate('l');
$the_date=jdate('Y/m/d ');
روش استفاده از فایل create post:
PHP:
// $post $topic_number ------------99
include"create_post.php";//---------99
در زبان php وقتی اینکلود می کنیم انگار کدهای اون فایل میایند جای اینکلود.
شاید یک نفر بیاید بگوید این کارها چیه تو باید تابع می ساختی برای این کار.بله اون شخص هم درست می گوید. هر کس دوست داره تابع بسازه ، هر کس هم دوست داره این طوری کار کنه. دو روش است دیگه.
آخرین ویرایش: