saalek110
Well-Known Member
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110
در این روش
شما فقط html و css یاد می گیرید که خیلی خیلی ساده است و در همین تاپیک مقداریش آموزش داده می شود.
کدهای php کدش به شکل آماده در اختیار شما قرار می گیرد. جاوا اسکریپت هم خیلی کم استفاده شده و کدش آماده در پست ها قرار داده می شود.
طرز استفاده از هاست infinityfree.com هم آموزش داده می شود.
حاصل کار این سایت است:
حالت وبلاگ داره. با اسم admin و پسورد ۱۲۳۴ لوگین کنید تا امکانات ادمین اون را هم ببینید.
در آدرس زیر هم یک کپی کدهای لینک بالا را برای نمایش بازیهایی که ساختم استفاده کردم:
البته فعلا خیلی ناقص کار کردم. بعدا شاید تکمیل ترش کنم.
در صفحه ۳۸ تاپیک ، سایت ساز ذولفقار عرضه می شود که از باران قوی تر است. ولی فعلا منتشر نشده و معلوم نیست چه زمانی منتشر شود ولی آماده است.
در لینک زیر بسته سایت سازی که من ، سالک ، خودم نوشتم ، برای دانلود هست و شرح کامل چگونگی نصب بر هاست مجانی گفته شده.
شاید داشتن سایت ، باعث شود آموزش ها را بهتر درک کنید.
سوال سایت داران، یعنی کسانی که می خوان همراه ما سایت خودشون را بسازند، : سایت داران می توانند در تاپیک یا خصوصی سوال کنند تا در تاپیک جواب بدهم.
یا می توانید آموزش سایتهای فارسی یا انگلیسی را برای این کار بخوانید. به وفور آموزش در این زمینه هست... من می خوام اینجا یک پلت فرم کلی ایجاد کنم برای ساخت سایت و ایرادی نداره از اموزش های دیگر سایتها شما خودتون قسمتهایی را توسعه بدهید.
پلت فرم یعنی اینکه html و css ساده است ، خودت یاد بگیر ، کار با هاست اینجا آموزش داده میشه و کدهای لازم php هم بهت داده میشه تا سایت کاملی داشته باشی. در عین حال می دونی هر کد کارش چیه و خرد خرد حرفه ای میشی. همزمان هم سایتت برپاست و هم داری کدها را کم کم یاد می گیری.
کمک دیگر طراحان وب: اساتید طراح وب ، می توانند در این تاپیک کمک کنند و با دادن پیشنهاد یا دادن کدهای بهتر ، در این کار خیر من را کمک کنند.
تاپیکهای آموزشی من :
اگر می خواهید جلوجلو کار کنید ، مقداری html و css مطالعه کنید. تاپیکهای php و جاوا اسکریپت نیاز نیست. قراره اون کدها آماده در اختیار شما قرار بگیرد.
در مورد css کلمه یادگرفتن زیادی است ..... یک سری تعریف مشخصات است که لیست اونها را شاید بعدا در تاپیک زدم.
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
forum.majidonline.com
معرفی و بررسی هاست های مجانی
forum.majidonline.com
در این روش
شما فقط html و css یاد می گیرید که خیلی خیلی ساده است و در همین تاپیک مقداریش آموزش داده می شود.
کدهای php کدش به شکل آماده در اختیار شما قرار می گیرد. جاوا اسکریپت هم خیلی کم استفاده شده و کدش آماده در پست ها قرار داده می شود.
طرز استفاده از هاست infinityfree.com هم آموزش داده می شود.
حاصل کار این سایت است:
حالت وبلاگ داره. با اسم admin و پسورد ۱۲۳۴ لوگین کنید تا امکانات ادمین اون را هم ببینید.
در آدرس زیر هم یک کپی کدهای لینک بالا را برای نمایش بازیهایی که ساختم استفاده کردم:
البته فعلا خیلی ناقص کار کردم. بعدا شاید تکمیل ترش کنم.
در صفحه ۳۸ تاپیک ، سایت ساز ذولفقار عرضه می شود که از باران قوی تر است. ولی فعلا منتشر نشده و معلوم نیست چه زمانی منتشر شود ولی آماده است.
در لینک زیر بسته سایت سازی که من ، سالک ، خودم نوشتم ، برای دانلود هست و شرح کامل چگونگی نصب بر هاست مجانی گفته شده.
شاید داشتن سایت ، باعث شود آموزش ها را بهتر درک کنید.
سوال سایت داران، یعنی کسانی که می خوان همراه ما سایت خودشون را بسازند، : سایت داران می توانند در تاپیک یا خصوصی سوال کنند تا در تاپیک جواب بدهم.
یا می توانید آموزش سایتهای فارسی یا انگلیسی را برای این کار بخوانید. به وفور آموزش در این زمینه هست... من می خوام اینجا یک پلت فرم کلی ایجاد کنم برای ساخت سایت و ایرادی نداره از اموزش های دیگر سایتها شما خودتون قسمتهایی را توسعه بدهید.
پلت فرم یعنی اینکه html و css ساده است ، خودت یاد بگیر ، کار با هاست اینجا آموزش داده میشه و کدهای لازم php هم بهت داده میشه تا سایت کاملی داشته باشی. در عین حال می دونی هر کد کارش چیه و خرد خرد حرفه ای میشی. همزمان هم سایتت برپاست و هم داری کدها را کم کم یاد می گیری.
کمک دیگر طراحان وب: اساتید طراح وب ، می توانند در این تاپیک کمک کنند و با دادن پیشنهاد یا دادن کدهای بهتر ، در این کار خیر من را کمک کنند.
تاپیکهای آموزشی من :
اگر می خواهید جلوجلو کار کنید ، مقداری html و css مطالعه کنید. تاپیکهای php و جاوا اسکریپت نیاز نیست. قراره اون کدها آماده در اختیار شما قرار بگیرد.
در مورد css کلمه یادگرفتن زیادی است ..... یک سری تعریف مشخصات است که لیست اونها را شاید بعدا در تاپیک زدم.

سایت خود را بسازید
سایت خود را بسازید. من وسایل تمرین در گوشی را گفتم ، ویندوز که راحت تره.... تاپیک های آموزش htlm و php و دیتابیس و css هم زدم. علاقه مندان به Html https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-html.239345/post-1414581...

علاقه مندان به Html
علاقه مندان به Html این تاپیک از تاپیک های اموزش زبانهای خارجی من بود که استفاده نمیشد و من ادیت کردم مدیریت محترم لطفا به بخش مربوط منتقل کنید. برای کسانی که با سایت سازی اشنایی ندارن تاپیک زیر را زدم: نکاتی برای مبتدی ها و متوسطه در این تاپیک برای ساخت سایت گفتم. سایت خود را بسازید...

آموزش Html
منبع اين آموزش از سايت HTML Tutorial است. اميدوارم با اين آموزش ، صفحات زيبايي براي خود بسازيد. و هر روز بر كارايي سايت خود و زيبايي آن بيافزاييد. . البته چون اين زبان ساده و ضروري است همه بلدند ولي من براي معدود افرادي اين آموزش را زدم و همچنين براي يادگيري بهتر خودم. . در تاپیک زیر ، کار با...

مقایسه ادیتورهای اندرویدی
مقایسه ادیتورهای اندرویدی برای کار بر کدهای زبانهای مختلف در گوشی من نرم افزاری می خوام که تک فایل را باز کنه وادیت کنه و ذخیره کنه. نرم افزارهایی که ساختار پروژه ای دارند را دوست ندارم. پس نرم افزارهایی که معرفی می کنم ، پروژه ای نیستند اکثرا ، این را برای این گفتم تا وقت یک سری در این...

علاقه مندان به css
علاقه مندان به css این تاپیک از تاپیک های بی استفاده بود من ادیت کردم مدیریت محترم لطفا به بخش مربوط منتقل کنید. نکات ساخت سایت: https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF.239369/ همچنین تاپیک علاقه...

علاقه مندان به php
علاقه مندان به php این تاپیک از تاپیک های زبان خارجی بود که استفاده نمیشد و ادیت کردم وگرنه می دانم باید در تالار مربوط بنویسم. من قصد داشتم در گوشی php کار کنم ، برای همین این تاپیک را زدم. ولی کار در کامپیوتر فقط اماده سازی محیطش فرق داره و کدهایش همان است. در چند پست پایین تر گفتم چطور...

معماری php سایت ، با مقدمه ای از html و css و جاوا اسکریپت
معماری php سایت ، با مقدمه ای از html و css و جاوا اسکریپت دو صفحه اول ، یعنی ۴۰ پست اول ، مقدمه ای در مورد html و css است و گفتن کاربرد جاوا اسکریپت و از صفحه ۳به بعد در مورد php صحبت شده. مثلا اینکه چطور یک فرم ، درخواستی برای کد php است. و اینکه می توانیم چند فرم در یک فایل داشته باشیم...

آموزش جاوا اسکریپت
آموزش جاوا اسکریپت چه افراد صاحب نظر ، چه مبتدی ، چه متوسط ، مختارن نظر بدن. من دنبال یادگیری ام. و بحث تاپیک را پربارتر می کند. در تاپیک زیر ، کار با هاست و طرز کار با دیتابیس گفته شده...

علاقه مندان به جاوا اسکریپت
علاقه مندان به جاوا اسکریپت این تاپیک در مورد چیز دیگری بود که ادیت کردم ،مدیریت محترم لطفا این تاپیک را به تالار مربوطه منتقل کنید. در تاپیک زیر راهنمایی هایی برای ساخت سایت گفته شده...

ساخت ادیتور برای سایت خودم با جاوا اسکریپت
ساخت ادیتور با جاوا اسکریپت مثل همین ادیتور مجیدانلاین که شما مطلب پست می کنید. مثلا انداره فونت را تعین می کنید و رنگ خط و سایز صفات خط را تعین می کنید.

معرفی و بررسی هاست های مجانی در تاپیک زیر ، کار با هاست و طرز کار با دیتابیس گفته شده: https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B4-saalek110.242137/

آخرین ویرایش: