سایت خود را بسازید ، به روش saalek110

saalek110

Well-Known Member
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110

در این روش
شما فقط html و css یاد می گیرید که خیلی خیلی ساده است و در همین تاپیک مقداریش آموزش داده می شود.
کدهای php کدش به شکل آماده در اختیاز شما قرار می گیرد. جاوا اسکریپت هم خیلی کم استفاده شده و کدش آماده در پست ها قرار داده می شود.

طرز استفاده از هاست infinityfree.com هم آموزش داده می شود.


سوال سایت داران، یعنی کسانی که می خوان همراه ما سایت خودشون را بسازند، : سایت داران می توانند در تاپیک یا خصوصی سوال کنند تا در تاپیک جواب بدهم.
یا می توانید آموزش سایتهای فارسی یا انگلیسی را برای این کار بخوانید. به وفور آموزش در این زمینه هست... من می خوام اینجا یک پلت فرم کلی ایجاد کنم برای ساخت سایت و ایرادی نداره از اموزش های دیگر سایتها شما خودتون قسمتهایی را توسعه بدهید.

پلت فرم یعنی اینکه html و css ساده است ، خودت یاد بگیر ، کار با هاست اینجا آموزش داده میشه و کدهای لازم php هم بهت داده میشه تا سایت کاملی داشته باشی. در عین حال می دونی هر کد کارش چیه و خرد خرد حرفه ای میشی. همزمان هم سایتت برپاست و هم داری کدها را کم کم یاد می گیری.


کمک دیگر طراحان وب: اساتید طراح وب ، می توانند در این تاپیک کمک کنند و با دادن پیشنهاد یا دادن کدهای بهتر ، در این کار خیر من را کمک کنند.

تاپیکهای آموزشی من :
اگر می خواهید جلوجلو کار کنید ، مقداری html و css مطالعه کنید. تاپیکهای php و جاوا اسکریپت نیاز نیست. قراره اون کدها آماده در اختیار شما قرار بگیرد.

در مورد css کلمه یادگرفتن زیادی است ..... یک سری تعریف مشخصات است که لیست اونها را شاید بعدا در تاپیک زدم.



















معرفی و بررسی هاست های مجانی

 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
result.png

راهنمای تاپیک:

من با تگ های اولیه html شروع کردم تا شما تمرین را شروع کنید ، یک pdf جالب در صفحات بعدی تاپیک هست که خیلی جالب تگهای html را گفته ، اگر هم نتوانستید با اون pdf ارتباط برقرار کنید آموزشهای html زیاد هست ، سرچ کنید و یاد بگیرید... ولی حتی یادگیری html هم الزام نیست در این تاپیک ، می توانید بعدا یاد بگیرید ، همون قدر که لازم بوده من خودم html گفتم... اگر کسی ذوق داشت برای زیباسازی اون فرد می تواند html یاد بگیرد و سایتش را زیبا کند...

ولی در این تاپیک موضوع اصلی یادگیری html نیست..... من خواستم کار با هاست ها را اینجا یاد بگیرید و کدهای ارتباط با دیتابیس را یاد بگیرید...چون اطلاعات سایت در دیتابیس ذخیره میشه. مثلا اگر دوستتان بیاید پیام روی سایت شما بگذارد یک راه اش ذخیره در دیتابیس است ، راه دیگر ذخیره در فایل است... من کار در دیتابیس را اینجا گفتم.. یک مقدار هم css گفتم ، که بدون رفتن به آموزش دیگر بتوانید ظاهر سایت را مقداری رنگ و لعاب دهید. بعدا شاید فرصت شد بیشتر css کار کردیم. یک مقدار نامنظم داریم کار می کنیم. آموزش ها به شکل جزیره ای لابلای هم هست. هم html ، و هم css و هم مباحث php و کوئری ها همگی در این تاپیک بحث می شوند.

در صفحات حدود ۱۱ تا ۱۳ ، .(برای من هر بیست پست یک صفحه است) بحث بک آپ گیری یعنی کپی گیری از دیتابیس مطرح شد ، که شاید به بحث اصلی تاپیک بی ربط باشد ، ولی مثل عبور از کنار یک تپه از کنارش رد خواهیم شد... شاید مورد استفاده سایت داران با سابقه تر باشه .... مبتدی تر ها کاری با بحث بک آپ گیری نداشته باشند.. بعد ماهها و یا سالها سایت داری اون نیاز میشه نه الان.



فهرست تاپیک:

صفحه ۱ : مقدمه
صفحه دو ، آموزش css
صفحه ۳ ، php و فایل کانکشن
صفحه ۴ ، فرم form
صفحه ۵، ذخیره در دیتابیس.
صفحه ۶ ، مقداری نقل قول html از تاپیک کناری و معرفی pdf جالب آموزش html و بعدش معماری پوشه ها.
صفحه ۷ ، فایل add text ، شروع بحث ادیتور سایت
صفحه ۸ ، تقویم فارسی ، ادامه بحث ساخت ادیتور
صفحه ۹ ، اولین خلاصه کد
صفحه ۱۰ ، فایلهای برنامه پست جدید و ادیت پست
صفحه ۱۱ ، کد شمارشگر
صفجه ۱۲ ، مسئله خوانایی نوشته های فارسی در دیتابیس و استفاده از کد utf8 قبل کدهای ارتبا ط با دیتابیس
صفحه ۱۳ برای حرفه ای ها
صفحه ۱۴ ، یک سری نکات راهنمایی
صفحه ۱۵ ، css.قسمت دوم
صفحه ۱۶ ، اولش فعلا خالی ، آخرش شروع بحث لوگین و ثبت نام و سشن و کوکی
صفحه ۱۷ ، ادامه بحث لوگین

صفحه ۱۸ ، بحث آپلود فایل
صفحه ۱۹ ، خلاصه کد ۱۸ صفحه قبلی.



فضا و هاستی که سایت من درش هست:


سلام. من فروردین پارسال سایت خودم را در فضای مجانی infinityfree.com ساختم و داره یک ساله میشه.یعنی یک سال است دارم از سایتم استفاده می کنم. کلش را خودم نوشتم.

پیشنهاد من اینه شما هم از این سایت فضای مجانی بگیرید و مثل من صاحب سایت شوید.

توجه: اگر سایت شما یک ماه بازدید نخورد توسط سایت همراه اخطار به ایمیل شما حذف میشه ،البته چند روز وقت دارید فعالش کنید.

شما می توانید فصای پولی بگیرید تا این مشکل را نداشته باشید یا شاید فضاهای مجانی دیگر شرایط دیگری داشته باشد.
ولی فرض ما این است که خوانندگان از سایت infinityfree.com استفاده می کنم.



بعد چند صفحه این تاپیک ، من خودم قادر به ورود بهinfinityfree.com دیگه نشدم.چون فرم لوگینش کپچا داشت و می گفت کپچا لود نمیشه.
....، پس در profreehost ثبت نام کردم و اونجا کار را ادامه دادم:




البته سایتی که در infinityfree قبلا ساخته بودم کار می کنه و دارم ازش استفاده می کنم ولی قادر به ورود به هاست نیستم. پس آموزش کدنویسی را در profreehost بعدا ادامه دادم.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
ثبت نام در سایت infinityfree.com

ثبت نام در سایت اینفینیتی، ساده است. یک جیمیل نیاز دارید. که اگر جیمیل کسی نداره خوب بسازه قبلش. همون جیمیل اصلی خود را بدهید که اگر اینفینیتی خواست دیلت کند اخطار حذف را دریافت کنید و جلویش را بگیرید.
من خودم چندین فضا و سایت در این هاست دارم و با دریافت ایمیل اخطار جلوی حذف سایتم را می گیرم. ولی اگر از سایت خود استفاده کنید یا ماهی چند بازدید داشته باشه حذف نمیشه.
بعد ثبت نام دکمه لوگین را بزنید و با وارد کردن جیمیل و پسورد خود لوگین کنید.
 

saalek110

Well-Known Member
ساب دومین بسازید.
بعد لوگین دو دکمه بزرگ دارید. یکی فایل منیجر
و دیگری کنترل پنل.

Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۱۸_۰۴۱۹۰۹.jpg

در شکل بالا ، دکمه سومی که بنفش است سایت ساز اتوماتیک است که باهاش کاری نداریم.چون ما مردانه خودمون سایتمون را می سازیم.


در قسمت کنترل پنل ، قسمتهای مختلف را می توانید مدیریت کنید.

بروید به قسمت ساب دومین ها و یک ساب دومین انتخاب کنید.. اونی که فی... /لت...ر نباشه را انتخاب کنید و به نظرتون قشنگ باشه.
البته یک ساب دومین اول کاری فکر کنم به شما داده شده است. شاید اون ف...ی...^^^ لتر باشه ، می توانید یک یا چند ساب دومین اضافه کنید.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
مزایای سایت دست نویس:

همه چیزش دست خودتونه. مثل رنگ قسمتهای مختلف، و هر چی که فکر کنید دست خودتونه.
کلاس کارتون بالاست چون می گید من سایتم را خودم نوشتم.
 

saalek110

Well-Known Member
فایل منیجر :
بعد زدن اون دکمه بزرگ نارنجی می روید به فایل منیجر...شکل زیر

Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۱۸_۰۴۲۲۵۹.jpg
در شکل بالا یک پوشه htdocs دارید که باید فایل هاتون را بزارید اون تو. روی اون پوشه کلیک کنید و بروید داخل.
اون اسم که اولش saalek110 است و باقیش را من مغشوش کردم یک ساب دومین دیگر بود که من بعدا ساختم و یک سایت آماده درش نصب کردم. شما هم می توانید هر چند تا ساب دومین بسازید و سایتهای آماده یا هر نوع سایتی درش نصب کنید. بعدا میشه پاک کرد.
 

saalek110

Well-Known Member
فایل منیجر چیه؟

فایل منیجر مثل هارد کامپیوتر شما مکانی برای نگه داری فایلهای شماست ، ولی این فایلها مثل با زبان html نشون داده شده و با زدن آدرس اون در بروسر توسط مردم قابل مشاهده است.

فایل اصلی را index.php می گیریم. یعنی اگر ساب دومین شما در بروسر تایپ بشه این فایل اجرا میشه.
شما بعد ورود به فایل منیجر ، می روید به پوشه htdocs و یک فایل با نام index.php می سازید. و اولین صفحه شما همین فایل میشه. از صفحه اول سایت به بقیه صفحات سایت لینک داده خواهد شد.
 

saalek110

Well-Known Member
کنترل پنل در مقابل فایل منیجر ، دکمه سبز در مقابل دکمه نارنجی:

اکثر کارهای ما بعدا در فایل منیجر است، در کنترل پنل که با اون دکمه سبز بزرگ می رویم زیاد کاری نداریم.
چون اونجا ساختن های اولیه است .. که بعدا ساختن دیگه کاری نداریم. مثلا ساختن ساب دومین و ساختن دیتابیس
 

saalek110

Well-Known Member
کار ما در فایل منیجر:
صفحات سایت شما در فایل منیجر در پوشه htdocs است....
می توانید برای سایت خود صفحات زیادی بسازید. کدهایش را در ادامه خواهیم گفت...
مثلا صفحه معرفی سایت....یا یک صفحه بازی... یا صفحه های مخفی برای خودتان... یا هر صفحه دیگر...
 

saalek110

Well-Known Member
خوب برویم کار را شروع کنیم:

ساخت اولین صفحه سایت شما:
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Page Title</title>
</head>
<body>

<h1>This is a Heading</h1>
<p>This is a paragraph.</p>

</body>
</html>

کد بالارا در یک ادیتور بریزید و با یک نام ذخیره کنید. و بعد به هاست خود در فایل منیجر آپلود کنید.
یا در خود فایل منیجر هاست یک فایل با نام دلخواه بسازید و کد بالا را درش درج کنید.


من در ادرس بالا ذخیره کردم تا شما نتیجه را ببینید...
شما می توانید در همان پوشه htdocs با نامی دلخواه ذخیره کنید...
اگر با نام index.php ذخیره کنید میشه صفحه اول سایت شما.

اگر لینک بالا خراب شده باشه ، نتیجه را در عکس زیر نشان دادم:

Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۱۸_۰۵۰۰۵۵.jpg


راحت تمرین کنید....
یک نکته اینکه وقتی شما کد html دارید ، می توانید با پسوند html در کامپیوتر یا گوشی خود اون را با بروسر خود مثلا کروم یا اپرا یا فایرفاکس یا هر بروسر دیگه ای باز کنید.و نیازی به هاست و سرور نیست...
ولی اگر کدهای php لابلای کدهای html باشه باید با پسوند php ذخیره کنید... کد بالا ، کد php نداشت ، و من می بایست با پسوند html ذخیره می کردم ، ولی چون من همه کدها را دارم می برم روی هاست تست کنم ، همه را پسوند php می دهم....
کامیون یا پراید:
یعنی شما می توانید کدهای html را هم با پسوند php ذخیره کنید ولی برای تستش یا باید ببرید روی هاست یا نرم افزارهایی روی کامپیوتر یا گوشی نصب کنید. برای کامپیوتر xampp را داریم .. سرچ کنید در گوگل... برای گوشی هم دو نرم افزار اندرویدی در پست های بعدی گذاشتم.
برعکسش نمیشه ، یعنی نمیشه کد php را با پسوند html ذخیره کرد.. چون مثل اینه بخوای کامیون را ببری توی پارکینگ پراید... ولی پراید را میشه برد پارکنیگ کامیون.. من در کدبالا همین کار را کردم پراید را بردم پارکینگ کامیون ، یعنی کد html را با پسوند php ذخیره کردم.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
شرح کدهای html:

اولش با تگ html شروع شده و آخرش با تگ html بسته تمام شده:
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>





</html>

داخل دو تگ html یک head داریم و یک body. می بینید که head و body هر دو تگ شروع و پایان دارد.
در html اکثر تگ ها جفتی است ، یعنی یکی نشانه شروع اون قسمت و دیگری نشانه پایان اون قسمت.
داخل head چیزهای خاصی قرار می گیره که بعدا می گیم.
داخل بدنه هم محتویات سایت شما قرار می گیرد.

در کد زیر:
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Page Title</title>
</head>
<body>

<h1>This is a Heading</h1>
<p>This is a paragraph.</p>

</body>
</html>

داخل head فعلا فقط تایتل را داریم... تایتل یا عنوان در بروسر روی قسمت عنوان سایت قرار می گیره..
داخل قسمت body در کد بالا ، دو قسمت داریم یکی h1 یکی p
قسمت h1 یعنی هدر ، یعنی عنوان مطلب... و p یعنی پارگراف.. پاراگراف مثلا یک مقاله است و یک هدر یا عنوان بالایش است.
باز می بینید که عنوان و مقاله هم دو تا تگ شروع و پایان داره.
تگهای پایان می بینید با ممیز مشخص میشوند.

پس در کد بالا یک سایت کامل داریم. یعنی یک صفحه وب ساختید و در اون یک مقاله زدید.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
در کد پست قبل دیدید که زبان html خیلی ساده است و شما هم قراره فقط html و css یاد بگیرید.
Css هم یک سری مشخصات است. مثلا میگید فونت شماره چند ، رنگ متن چه رنگی ، دور کادر چه ضخامتی و چه رنگی.

Css برای چیه:

یک قالب با css می سازید ... مثلا یک کادر تعریف می کنید و داخلش اندازه و رنگ فونت تعریف می کنید...
و بعد نوشته مورد نظر خود را با این (( قالب نمایشی)) در سایت نمایش می دهید.

خوبی css اینه همون قالب را در می توانید در همه صفحات سایت خود اعمال کنید ، و سایت شما یک برگه اش سبز نمیشه فردا ، یک برگه اش قرمز. فرض کنید بروید یک اداره هر اتاقش یک رنگ باشه ، خوب هرهر بهشون می خندید... سایت هم همینه ، قرار نیست هر جا یک رنگ باشه...

Css میاد یک رنگ و فونت و کادر ( و چیزهای دیگه) را بخشنامه می کند برای همه قسمتهای سایت شما.

البته کاربردهای css شاید شامل چیزهای دیگه هم بشه ، اینجا فقط خواستم کاربرد اصلی css را بفهمید.
یکی ممکن است بگه ... من می تونم با html سایت خودم را رنگ و سایز هم بدهم.... بله میشه ولی هر صفحه سایت یک جور میشه ، و اگر بخواهید رنگ سایت را عوض کنید باید بروید تمام صفحات را یکی یکی ادیت کنید که طاقت فرسا است ولی اگر یک قالب css داشته باشید ، با ادیت اون کل صفحات سایت شما یهو تغییر لباس می دهد و روحیه شما تازه و زنده میشه و لذت می برید.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
حالا شما می دونید html برای چه کاری است و css برای چیه.

می توانید اموزشهای html من یا سایتهای فارسی یا انگلیسی را بخوانید و در سایت خود هنرنمایی کنید. در سایت w3school داخل همون سایت می توانید با کدهای html و css ور بروید و نتیجه را فورا ببینید.


لینک قسمت html این سایت:

لینک قسمت css:


زبان html و css یک سری تگ است ، نیازی به آموزش نداره ... هر تگ یک چیزی را نمایش می دهد... در سایت اسکول ببین چی را نمایش می دهد می فهمی اون تگ برای چیه... لازم نیست انگلیسی بلد باشی و توضیحات رابخونی ، ببین هر تگ چی را نمایش می دهد... ومی تونی تغییرش بدهی ببینی چه شکلی میشه....

بعدش می توانی همون کد رابیاوری در سایتت استفاده کنی.

کدهای php را من اماده به شما می دهم. و نیازی نیست زبان php یاد بگیرید.
یکی از کارهای php ذخیره در دیتابیس است ، مثلا کسی روی سایت شما پیام می گذارد و در دیتابیس ذخیره میشه.
اون کدها را من در اختیار شما قرار می دهم.


ولی وظیفه زیباسازی سایت به عهده خود شماست ، به من مربوط نیست.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
پس بیایید نقشه کار را مرور کنیم...
مقداری آموزش css و html من به شما می دهم و طرز استفاده از هاست infinityfree را بهتون میگم.....
کدهای php و جاوا اسکریپت لازم را هم به شما میگم....

سایت این جوری سرپا میشه....


Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۱۸_۰۵۲۸۰۶.jpg


الان با نوشتن اون چهار خط کد ، سایت استاتیک شما آماده است.....
یعنی اگر بروید هاست بگیرید و اون فایل را با نام index.php
داخل پوشه htdocs در فایل منیجر بیاندازید...
سایت شما آماده است ، و می توانید آدرس سایت خود را به دوستان خود بدهید تا بیایند بازدید کنند.

بعدا کد عکس را هم میگیم یا در آموزش های html خودتان پیدا می کنید و یک عکس هم اضافه می کنید.
ولی استاتیک است یعنی کاربر نمی تونه نظر بدهد. یا نمی تونه چیزی را سرچ کند. یعنی با دیتابیس شما نمی تونه ارتباط برقرار کنه. یا ثبت نام و لوگین نمی تونه بکنه.
این کارها با php است .... که بعدا کدهای لازمش را در تاپیک می گذارم و سایت شما مجهز میشه.
 

saalek110

Well-Known Member
حالا شما باید چه کار کنید؟

اول ثبت نام در اون هاست ،
دوم کدهای html را در فایل منیجر در فایلهای مربوطه بیاندازید.
سوم کدهای php را از این تاپیک کپی می کنید در فایلهایی که بعدا میگیم....

یک دیتابیس هم می سازید. تا کدهای php در اون دیتابیس بنویسند و بخوانند.
 

saalek110

Well-Known Member
ساختن دیتابیس:


با اون دکمه سبز بزرگ بروید به کنترل پنل...
بعد بروید به mysql databases
کنترل پنل به قسمتهایی تقسیم شده ، در قسمت Databases دنبال اون بگردید. ۱

نمای داخل mysql databases:

Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۱۸_۰۵۴۱۵۰.jpg


در عکس بالا ، بالای اون دکمه آبی ، کادری هست که با نوشتن یک پسوند ، دیتابیس سایت شما ساخته میشه.
اون دکمه قرمز برای حذف یک دیتابیس است.

اون پایین هم ، لیست دیتابیس های شماست.

من شماره اکانتم را رنگ کردم کسی نبیند و پسوند را هم قرمز کردم معلوم نباشه.اولش نوشته epiz بعدش یک شماره است که شماره اکانت شماست و بعدش پسوندی که شما تعیین می کنید.

پس ساختن دیتابیس را هم یاد گرفتید. فقط دادن یک پسوند بود و زدن اون دکمه آبی...خیلی خیلی ساده.
 

saalek110

Well-Known Member
دستکاری دیتابیس خودتان:

ساخت جدول:


بعد ساختن دیتابیس ، نوبت دستکاری اون است...
در کنترل پنل که با دکمه سبز بزرگ می رفتید ،... در قسمت Databeses .....
این بار بروید به phpmyadmin....
در این قسمت اول باید دیتابیس مورد نطر را انتخاب کنید و بازش کنید. با زدن یک دکمه انجام میشه.

بعد که باز شد ، جداول دیتابیس شما نمایش داده میشه، البته اگر جدولی قبلا ساخته باشید.


ساختن جدول کار نداره..
اون پایین ، دکمه ‌create table یعنی ساخت جدول را دارید....
یک اسم به جدول می دهید و تعداد ستونش را انتخاب می کنید و دکمه ساخت جدول را می زنید.


کلا در phpmyadmin با ور رفتن همه کارهایش را خودتان می نوانید یاد بگیرید...
از ساختن و دیلت کردن نترسید... فعلا که جداول شما خالی است ... تا می تونید تمرین کنید...
بعدا که جداول ها پر شد ، مثلا جدول نظرات سایت ... با اون ور نروید و یک جدول دیگر بسازید و با اون تمرین کنید.

جدول چیه؟

مثل شونه تخم مرغ محل قرار دادن اطلاعات است...
مثلا وقتی دوستتان نظرش را روی سایت شما می نویسد .... اسمش میرود در یک لانه شونه تخم مرغ و پیامش می رود در لونه دیگر.
جدول پیامها ، مثلا شامل ستون نام پیام گذار و ستون پیامش است.
پس هر جدول تعدادی ستون داره.


بعدا که من بخوام کد php در اختیار شما قرار بدهم ، ممکن است اون کد php نیاز داشته باشه جدولی وجود داشته باشه تا داخلش بنویسه.

حالا یا شما باید جدول را دستی در phpmyadmin بسازید...یا من کدی به زبان php بدهم به شما که جدول را برای شما بسازد...

روش دومی برای شما راحت تره... ولی شاید لازم باشه بروید به phpmyadmin ببینید جدول ساخته شده یا نه....

یعنی شما مثل صاحب پروژه و مهندس باید بتوانید به phpmyadmin سر بزنید و به جداول خود سرکشی کنید.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
نمای جدول دیتابیس:

Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۱۸_۰۶۰۳۲۰.jpg

در عکس بالا ، من نام دیتابیس و نام جداول خود را مغشوش کردم...
در پایین دکمه ساخت جدول را می بینید و کادر نام و کادر تعداد ستون را... تمرینی جدول بسازید، چیزی نمیشه ، بعدا دیلت کنید....

جلوی هر جدول دکمه هایی می بینید ، یکیش browse است یعنی دیدن جدول... یادتون باشه اگر جدول طولانی باشد ، باید صفحه مورد نظرش را انتخاب کنید ، یعنی فکر نکنید همون چند سطر است، با ابزارهایش بقیه جدول را ببینید.


یک دکمه استراکچر هم دارید جلکی هر جدکل که ساختار جدکل را نشون می دهد.
دکمه drop فکر کنم دیلت کردن جدول است
و دکمه empy خالی کردن جدول...اگر جدول سایت شما در۱ حال کار است ، این دکمه یا دکمه drop را نزنید چون ثبتی های سایت شما از بین می رود و کپی اش جایی نیست.... مثلا نظرات سایت شما از دست می رود.

دکمه insert فکر کنم یک سطر به جدول شما اضافه می کند... اینکه میگم فکر کنم چون من خودم یک ساله از سایت خودم استفاده می کنم و زیاد لازم نمیشه به phpmyadmin بروم...
چون کدها کار ثبت را انجام می دهد و زیاد گذر شما بعدا به phpmyadmin نمی افتد...پس طبیعی است من الان دقیق یادم نیست کدام دکمه برای چی است....


می توانید جدول تمرینی بسازید و با insert سطرهایی بهش اضافه کنید.
 

saalek110

Well-Known Member
جمع بندی:

پس شما کد html فهمیدید چیه و اگر یک آموزش html بعدا ببینید می دونید اون کدها را کجا باید استفاده کنید.
در فایل منیجر با دکمه های پایین یک فایل می سازید و کدها را اونجا درج می کنید...
یا در یک ادیتور در گوشی یا کامپیوتر فایل با پسوند php می سازید و بعد در فایل منیجر با دکمه های پایین آپلود می کنید.

و یاد گرفتید دیتابیس و جدول بسازید...
پس اگر من کد php بدهم ... بلدید جدول لازمش را بسازید یا بروید چک کنید ببینید با کد php جدکل ساخته شده با نه.....

حالا۱ دو وظیفه شما دارید...
یکی یادگیری html و تزیین سایت خود....

دومی دریافت کدهای php لازم و نصب در جاهای لازم .... یعنی در فایلها و یا در بین کدهای html.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
کدهای php کجا قرار می گیرند؟

لابلای کدهای html بین تگهای خاص خود. تگ یعنی چند تا کاراکتر که نشون میده کدهایphp از اون جا شروع میشه. بعدا میگم تگ شروع و اتمام کدهای php چیه.


گاهی هم یک مقدار کد php در یک سری فایلهایی قرار می دهیم و همه فایلها از اون استفاده می کند. بعدا نام و محتوای اون فایلها را میگیم.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا