saalek110
Well-Known Member
حالا بیاییم سایت salam را با سایت hello world ترکیب کنیم.
شرح کد: همون جا که سلام نوشته شده بود ، کد php را قرار دادم ، که hello world را چاپ کرد.
زبان php فقط کارش چاپ نیست ، در این کد خواستم فقط بدونید کدهای php خیلی راحت وسط کدهای html استفاده می شوند.
قبلا گفتیم از php در کارهایی از قبیل ذخیره در دیتابیس استفاده می کنیم.
Html کارش نمایش است و قادر نیست وظایف php را انجام دهد.
جاوا اسکریپت هم در بروسر اجرا میشه ولی قدرت مانورش بیشتری نسبت به html دارد. مثلا میشه باهاش بازیهای جالبی ساخت.
ولی کدهای php در سرور اجرا میشه نه در بروسر.
مثلا فرص کنید کدهای php در یک سایت فروشگاه ، اجناس را از دیتابیس می خونه و با کمک html به کاربر نمایش می دهد. زبان php در سرور اجرا میشه و دیتابیس هم روی سرور است... ولی بروسر در گوشی یا کامپیوتر شماست... برای همین است که وظایف html و جاوا اسکریپت و css که همگی بروسری هستند کلا با وظایف php فرق داره. حالا اگر نفهمیدید اینجا من چی گفتم مهم نیست. بع۱دا می فهمید یا در سایتهافرق html و php را بخوانید.
چیزی که من در این تاپیک می خوام اینه بتونید کدهای php را لابلای کدهای html درج کنید تا هر یک کارشون را به موقع خود انجام بدهد.
PHP:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
body
{
background-color:rgba(140,240,130,1);
}
#myname {
border:7px solid #fff733;
border-radius:25px;
font-size:70px;
margin-right:150px;
margin-left:150px;
padding-top:30px;
padding-bottom:30px;
padding-left:30px;
background-color:rgba(250,130,30,1);
}
</style>
</head>
<body>
<div id='myname'>
<?php
echo "Hollo World!";
?>
</div>
</body>
</html>
http://saalek110.great-site.net/amozesh/yourweb/d2.php?i=1
شرح کد: همون جا که سلام نوشته شده بود ، کد php را قرار دادم ، که hello world را چاپ کرد.
زبان php فقط کارش چاپ نیست ، در این کد خواستم فقط بدونید کدهای php خیلی راحت وسط کدهای html استفاده می شوند.
قبلا گفتیم از php در کارهایی از قبیل ذخیره در دیتابیس استفاده می کنیم.
Html کارش نمایش است و قادر نیست وظایف php را انجام دهد.
جاوا اسکریپت هم در بروسر اجرا میشه ولی قدرت مانورش بیشتری نسبت به html دارد. مثلا میشه باهاش بازیهای جالبی ساخت.
ولی کدهای php در سرور اجرا میشه نه در بروسر.
مثلا فرص کنید کدهای php در یک سایت فروشگاه ، اجناس را از دیتابیس می خونه و با کمک html به کاربر نمایش می دهد. زبان php در سرور اجرا میشه و دیتابیس هم روی سرور است... ولی بروسر در گوشی یا کامپیوتر شماست... برای همین است که وظایف html و جاوا اسکریپت و css که همگی بروسری هستند کلا با وظایف php فرق داره. حالا اگر نفهمیدید اینجا من چی گفتم مهم نیست. بع۱دا می فهمید یا در سایتهافرق html و php را بخوانید.
چیزی که من در این تاپیک می خوام اینه بتونید کدهای php را لابلای کدهای html درج کنید تا هر یک کارشون را به موقع خود انجام بدهد.
آخرین ویرایش: