سایت خود را بسازید ، به روش saalek110

saalek110

Well-Known Member
result.png

لوگین login:

یک پوشه به نام login کنار باقی پوشه هایتان بسازید.
یاداوری: اسم تمام پوشه ها در فایل منیجر و تمام جداول در دیتابیس با حرف کوچک باشه. و اگر حرف بزرگ دوست دارید ، در کدهایتان هم حرف بزرگ باشه.

خوب من پوشه login را ساختم.
طبق معمول هر پوشه ای می سازید اولش یک فایل index.php درونش بسازید تا کسی نتواند با نوشتن نام پوشه لیست فایلهای شما را دریافت کند.

یک فایل با نام login.php داریم که فقط حاوی فرم لوگین است. قبلا با فرم ها آشنا شده اید.
این فایل دیگه به خود فایل پاس نمی دهد ، و به یک فایل پاس می دهد به نام login_center.php ..... کارهای مهم در فایل login_center انجام می شود.

من فعلا سایت دو فرومه خود را رها می کنم و برمی گردم به اون سایتی که داشتیم با هم می ساختیم. چون می خواهیم مسائل لوگین را به شکل نمایشی در سایت آموزشی برگذار کنم و در سایت دو فرومه ، با اسامی دیگری کار کنم.

سایت دو فرومه آدرسش اینه و در profreehost است ، یک نسخه اش را بردم در infinityfree ولی هنوز کار نمی کنه.

سایت آموزشی که ساختم در infinityfree است با ساب دومین زیر:

در سایت بالا یک ستون سمت راست صفحه داشتیم برای لینک ها. پس یک لینک به صفحه login هم به اون اضافه می کنم.

شما اگر دوست داشتید می توانید اصلا لینک لوگین در صفحه نگذارید و اسم پوشه login را هم چیز دیگه بزارید تا امنیت را بالاتر ببرید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
کد فایل login.php
HTML:
<html>
<head>
<title>login</title>
</head>
   <body>

<h1>
<br><br><br><br><br><br>
<center>
<form action="login_center.php" method="Post">

Name: <input type="text" name="username"  style=" font-size:50px; height:100px; width:400px;" >

<br><br>
Password: <input type="text" name="password"  style=" font-size:50px; height:100px; width:400px;" >

<br><br>

<input type="submit"  name='action_page' value="Submit"  style=" font-size:65px; height:150px; width:250px">

</form>
</center>
</h1>

</body>
</html>

میشد اسمش را login.html هم گذاشت ، چون کد php داخلش نداره. اگر این اسم را گذاشتید از هر جا بهش لینک دادید باید اصلاح کنید.

شرح کد:
می بینید یک فرم معمولی است و توضیح نیاز نداره و داره پاس می دهد به login_center.php

saalek110

Well-Known Member
حالا شما دو انتخاب دارید.
اول اینکه جدول user بسازید و ثبت نام در سایت خود داشته باشید.
دوم اینکه فقط خودتان لوگین داشته باشید و جدول کاربران نداشته باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا