سایت خود را بسازید ، به روش saalek110

saalek110

Well-Known Member
اگر کوئری جدول ساختن را می خواهید ، یک جدول در phpmyadmin بسازید و کوئری اش را ببینید..

یا جدوال موجود را اکسپورت کنید و کوئری ساخت جدول اون را ببینید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
یک نکته در مورد infinityfree.com
$_GET و $_POST

من پارسال که سایتم را ساختم ، یک سری کارها را با $_GET انجام دادم....
امسال اینها از کار افتاد و مجبور شدم همه را با $_POST بنویسم.

نمی دونم فقط این هاست این طوری شد یا کل سایتهای php ,..... شایدم بلایی بودکه فقط سر اکانت های مجانی آمد..

خلاصه اگر می خواهید مجانی کار کنید از حالت $_GET استفاده نکنید. من تبدیل به $_POST کردم همه را و مشکل حل شد البته.

saalek110

Well-Known Member
result.png

قابل خواندن بودن نوشته ها در دیتابیس و فایل بک آپ:

سالک: من رفتم به جدول پستهای فروم phpbb ، نوشته های فارسی کاملا قابل خواندن است.
وقی هم که در فایل بک آپ گرفتم اون موقع هم نوشته های فارسی قابل خواندن بود.
هم سابجکت پست و هم متن پست قابل خواندن است که collation های utf_unicode_ci و متن پست utf_bin است.

باید امتحان کنیم ببینیم اگر ما هم چنین collatin یی استفاده کنیم ، نوشته های فارسی داخل جداول دیتابیس قابل خواندن میشه یا نه. شاید موقع نوشتن در دیتابیس هم باید در کد چیزی برای تنظیم نوشت تا نوشته های فارسی در دیتابیس قابل خواندن باشد.

در سایتی که ما ساختیم هم در دیتابیس و هم در فایل بک آپ نوشته ها ناخوانا و با کارکترهایی دایره وارخاص ثبت میشه. البته وقتی از دیتابیس می خوندیم و روی سایت می آوردیم خوانا بود.

این اولین بررسی برای قضیه خوانا بودن حروف فارسی در دیتابیس و فایل بک آپ است. سرچ کنم ببینم هموطنان چی گفتند.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
نوشته ها خوانا شد.

بررسی خوانایی حروف فارسی در دیتابیس:

من یک سرچ هایی در سایتهای فارسی و انگلیسی کردم و پست هایی قبلا در تاپیک زدم، حالا بیاییم عملی بررسی کنیم.

در عکس زیر می بینید کاراکترهای فارسی ناخوانا و یک جوری شکلهای دایره ای دارد.
Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۲۳_۰۷۰۹۰۶.jpg
خوب ، با کوئری insert اینها در جدول درج شده اند.

اصلاحیه:
با نوشت کد زیر قبل insert حروف فارسی در دیتابیس خوانا شد:
PHP:
    mysqli_set_charset($ccoonn, "utf8");
Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۲۳_۰۷۱۸۲۰.jpg
در عکس بالا ، اون کلمه ((تست)) بعد استفاده از کد بالا درج شده و خوانا است.
ولی حالا در سایت ، کلمه ناخوانا و به شکل چند تا علامت سوال است، عکس زیر:
Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۲۳_۰۷۲۰۴۹.jpg

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
نوشته های سایت خوانا شد...

در ادامه من اومدم کد مذکور یعنی این را:
PHP:

قبل خوندن دیتابیس هم قرار دادم. منظورم همون کدهایی که با کوئری select جدول را می خونیم.
حالا داریم:
Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۲۳_۰۷۲۷۰۴.jpg

یعنی اطلاعات قبلی در قابلمه ای(اون کاراکترهای گرد منظورم است) شد و اطلاعات جدید درست شد.
اون کلمه ((تست)) قبل ذخیره اش کلمه مقدس ((utf8)) ذکر شده ولی قبلی ها بدون ذکر کلمه مقدس در دیتابیس ذخیره شده اند بی تربیت ها.

حالا وقتی با ذکر کلمه مقدس ((utf8)) از دیتابیس می خونیم ، اونها که بی کلمه utf8 ذخیره شدند ، در قابلمه ای شکل شده اند.

راه حلی که به نظر می رسه اینه که کلمه مقدس utf8 موقع ذخیره و خوندن دیتابیس برده شود ، این جوری داخل دیتابیس هم حروف فارسی قابل خواندن است و در قابلمه ای نمیشه.

خوب ، جلوی یک فاجعه عظیم همین اول کاری گرفته شد...دیگه اطلاعات شما دردیتابیس خوانا است.
البته اگر درقابلمه ای هم بود ، وقتی بی کلمه utf8 می خوندیش روی سایت خوانا بود. ولی به نظرم بهتره هم در سایت و هم در دیتابیس خوانا باشه... و شما باید کد uff8 را موقع ذخیره و خواندن دیتابیس ذکر کنید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
اگر کنجکاو هستید که utf8 چی هست و چرا بدون اون ما مشکل داشتیم
تاپیک زیر را ببینید:

Utf8 چیست؟

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
همه چیز خوانا است:

خلاصه اینکه موقع نوشتن در دیتابیس و خواندن از دیتابیس کلمه utf8 را ذکر می کنیم تا حروف فارسی در دیتابیس خوانا باشد.

)
من رفتم در phpmyadmin دستی فارسی سطر insert کردم. بعد با کد روی سایت نمایش دادم ، باز خوانا بود

دیگه فکر کنم مشکل نمایش ناخوانا در دیتابیس حل شد.

فایل بک آپ را هم ساختم ، در فایل بک آپ نوشته های جدید خوانا است.

پس خط زیر:

PHP:

باید در تمام کدهای خواندن و نوشتن دیتابیس اضافه بشه و اطلاعات قبلی دیتابیس پاک بشه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
من الان رفتم کل تاپیک را ادیت کردم و قبل کوئری ها کد زیر را افزودم:
PHP:

تا کسانی که بعدا به تاپیک می آیند ، مشکل utf نداشته باشند...
پس اگر فردی بعد ۳ بهمن ۱۴۰۲ کدی از تاپیک کپی کند ، خط کد بالا درش هست ،
قبل تمام کوئری های select و insert و update خط بالا را اضافه کردم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
result.png

profreehost.com

در هاست بالا ، من یک فروم آماده نصب کردم. ۵۰۰ پست در مورد بازی سازی زدم.
ولی فروم خراب شد. شاید یک اشکال کوچک کد داشته باشه ولی باز نمیشه.

الان می خوام مجدد در این هاست ثبت نام کنم.شاید این هاست و infinityfree برای یک شرکت باشه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
ساب دومین های این هاست اکثرا همان ساب دومین های infinityfree است.
Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۲۳_۰۶۱۲۱۷.jpg
و اکثرا شی..لبر است.

این ساب دومین شپلفر نبود:

یک حسنی که کار کردن در این هاست برای من داره می تونم infinityfree و profreehost را در یک بروسر باز کنم و کار کنم،..دیگه نیازی به فایرفاکس ندارم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
چگونگی ساختن فایل کانکشن در profreehost:
شبیه infinityfree شما ۳ تا از چیزهایی که نیاز دارید را از mysqldatabases که لینکش در کنترل پنل است می گیرید. فقط می مونه پسورد....
یک عکس کلید صفحه اول هست که برای تغیر پسورد است ولی نیاز نیست پسورد را عوض کنید ، کنارش یک عکس کوچک چشم است ، اون چشم را بزنید تا بتونید پسورد را ببینید و کپی کنید.

Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۲۳_۰۶۳۳۱۲.jpg
Screenshot_۲۰۲۴-۰۱-۲۳_۰۶۳۵۵۴.jpg
چگونگی نوشتن کد فایل کانکشن را هم قبلا برای هاست infinitifree گفتیم. در تاپیک نگاه کنید. خلاصه کدها صفحه ۹ تاپیک است.
باز من اینجا کپی می کنم:
PHP:
<?php
$db_name = "epiz_9999999_name";
$mysql_username = "epiz_999909";
$mysql_password ="pppppppppp";
$server_name = "sql313.epizy.com";
$ccoonn = mysqli_connect($server_name, $mysql_username, $mysql_password,$db_name);
if (!$ccoonn)
  {
  die("Connection error: " . mysqli_connect_error());
  }

?>

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
Infinityfree یا profreehost ؟
من بیشتر وقتم را در infinitifree گذراندم ، زیاد در profreehost نبودم. در مورد مقایسه این دو چیزی به نظرم نمی رسه بگم. کنترل پنل و فایل منیجر که یکی هست.. ولی کیفیت سرویس دهی هم من مقایسه ای نکردم تابحال.

من دنبال یک جایی بودم فروم دست نویس خودم را اونجا بنا کنم ، برای همین اومدم profreehost چون ساب دومین ها اکثرشون در infinittyfree شپلپر بود.

من یک فروم آماده که phpbb بود در profreehost داشتم...خوب کار می کرد.
فروم saalek110.rf.gd را در infinityfree دارم که داره دو ساله میشه ولی بعضی قسمت هایش مشکل پیدا کرده. مثل قسمت ثبت نام. فروم آماده saalek110.unaux.com را هم در profreehost داشتم کلا از کار افتاده.

یک احتمال هم داره مشتری های مجانی را اذیت می کنند..مثلا یکی دو ماه پیش infinityfree اومد $_GET را از کار انداخت...من اخبار php نمی خونم , نمی دونم چرا از کار افتاد... یا چرا ثبت نام فروم saalek110.rf.gd از کار افتاده؟ یعنی ربط به ارتقای ورژن php داره؟ یا چیز دیگه... اگر کد را خودم نوشته بودم می رفتم درست می کردم ، همان کاری که در سایت دست نویس یک ساله ام کردم .....وقتی $_GET از کار افتاد ، همه را من تبدیل به $_POST کردم. روشهای ارسال اطلاعات از یک صفحه به صفحه دیگر است. اگر اون هم از کار بیافته ، با ذخیره در فایل اطلاعات را منتقل می کنم... کد را که خودت نوشته باشی ، سریع تغییرش می دهی.

من سعی می کنم با نوشتن این چیزها ، تجربیات چند ساله خود را از این هاست های مجانی بگم... تا دوستان استفاده کنند.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
فواید داشتن فروم آماده یا سایت دست نویس:

من از داشتن فروم ها پشیمان نیستم.... محیطی شد تا اطلاعاتی جع اوری کنم و چیزهایی یاد بگیرم. حالا فرومش خراب شده مهم نیست. مثلا من تراشکاری را ، و شناخت موتورسیکلت های مختلف را ، و بازی سازهای مختلف را ، و چندین موضوع دیگر را در همین فروم های آماده نصب شده یاد گرفتم...حالا اگر فرومها از کار افتادند ، چیزهایی که من یاد گرفتم که از بین نرفت.
حالا می خوام یک فروم دست ساز بنویسم و تلاش کنم اون مطالب را یک جا جمع کنم.

یا این سایت دست نویس که حالت وبلاگ داره ، کمک کرد در مورد یک موضوع تحقیق کنم ، قبلا به خودم پیامک می زدم که با بازنشانی گوشی از بین می رفت ، بعد به خودم ایمیل می زدم ، که قابل ادیت نبود...بعد که سایت دست نویسم را طراحی کردم مشکل حل شد. قبلا در دفاتری می نوشتم...حجم اون دفاتر ، یکی دو کارتون شده بود... اون موقع پای کامپیوتر می نشستم و نوشتن در کاغذ راحت تر بود ولی در گوشی آدم راحت تره در خود گوشی جایی یادداشت کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا