سانحه

نظرت چیه ؟ مشکلاتش زیاده ها ، به کار شما هم نمیرسه ولی برا یه کار سریع بد نیست نه ؟
نرم افزارها مکسو افترو فوتوشاپ همین ، صداگزاریشو نشنیده بگیر من صداگزار نیستم :wink:

دانلود پیشنمایش

توضیحاتی درباره کار :
اگه دقت کنیم به کار مشخص میشه که پسزمینه تصویر واقعییه و کاملا
قابل تشخیصه ، خـب مـاشـین و قـسمتـهایـی از تـصـویـر هم به صورت
سه بـعـدی و دو بـعـدی اضـافه شـده از جمله درختها ، بلدوزر ، حیوانات
و تـشعشع نـور خـورشید ؛ البته تصویـر پـس زمیـنه هم آنالیز سه بعدی
شـده بـرای مثـال سایـه ماشیـن روی زمین این موضوع رو نشون میده ؛
دود سه بـعـدی ، آتـش و انـفـجـار دو بـعدی سـاخته شده البته با جسم
سه بعدی کاملا ترکیب شده و تو پرسپکتـیوه ، درباره حرکت ماشین هم
با دست زده شده
نرم افزارها هم نرم افزارهای همیشگی ، مـکـس ، افـتـر و فـوتـوشـاپ

آخرین ویرایش:

samadionline

Well-Known Member
با تشکر کار قشنگی شده بود ولی یکم تو ترکیب افکت ها برای انفجار ضعیف کار شده بود مخصوصا آتش گرفتن خودرو.
صحنه چپ شدن ماشین چی واقعی بود ؟

mostafa20010

Well-Known Member
سلام
من نفهمیدم اون ماشینه که داشت پرت میشد موضوعش چی بود ؟ (یکم توضیح بده)
موفق باشید:rose:

توضیحات کار

ممنون از آقـایـون و خـانـومـهـایی که کارو میبینن

اگه دقت کنیم به کار مشخص میشه که پسزمینه تصویر واقعییه و کاملا
قابل تشخیصه ، خـب مـاشـین و قـسمتـهایـی از تـصـویـر هم به صورت
سه بـعـدی و دو بـعـدی اضـافه شـده از جمله درختها ، بلدوزر ، حیوانات
و تـشعشع نـور خـورشید ؛ البته تصویـر پـس زمیـنه هم آنالیز سه بعدی
شـده بـرای مثـال سایـه ماشیـن روی زمین این موضوع رو نشون میده ؛
دود سه بـعـدی ، آتـش و انـفـجـار دو بـعدی سـاخته شده البته با جسم
سه بعدی کاملا ترکیب شده و تو پرسپکتـیوه ، درباره حرکت ماشین هم
با دست زده شده
نرم افزارها هم نرم افزارهای همیشگی ، مـکـس ، افـتـر و فـوتـوشـاپ

امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه :) همینطور که بچه ها اشاره کردن کار ضعف داره امیدوارم برای کارای بعدی با نظرات شما کار بهتر بشه ؛ توضیحات رو به قسمت اول بحث اضافه میکنم برای همه که دوباره سوال نشه

آخرین ویرایش:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام سعید جان . کار خیلی قشنگی بود.
3d ترکینگ رو با 3dmax که انجام ندادی درسته ؟!!!

موفق باشی . :rose:

مکس ترکینگ ؟

سلام سعید جان . کار خیلی قشنگی بود.
3d ترکینگ رو با 3dmax که انجام ندادی درسته ؟!!!
موفق باشی . :rose:

سلام حسین و ممنون ، اول بگم این کار جدیدتو نتونستم هنوز دانلود کنم مشکل از لینک بود فک کنم

مگه با مکس نمیشه ترک کرد ؟ ------------------ البـته ایـن برنـامـه هـا زوم رو هم
ساپـورت میـکنـن ولـی میـخـاستم امتحان کنم ترک مکس رو البته پیشنهاد میکنم
اینکارو نکنید ! چرا که هشتاد درصد زمـــــــــــــــــان کار به ترکینگ میگذره با مکس
بعد از کار هم انگشتاتون از درد برق میزنه :neutral:

سلام. چطوری پسر؟
ایول خوب و باهال شده بود....
فقط موقع انفجار اگه یکم تیکه های شیشه و بدنه ی ماشین و اینام اضافه می کردی به اون آتیش انفجار خیلی بهتر میشد.... بعد مثلا همون موقع انفجار که آتیش و شیشه و بدنه ی ماشین و اینا داره پرتاب میشه تو هوا یه چند ثانیه Slow Motion or Freeze می کردی بعد دوباره حرکت رو عاددی می کردی... خیلی خوب میشد... (نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ؟ :green:)

hosein0251

سلام حسین و ممنون ، اول بگم این کار جدیدتو نتونستم هنوز دانلود کنم مشکل از لینک بود فک کنم

مگه با مکس نمیشه ترک کرد ؟ ------------------ البـته ایـن برنـامـه هـا زوم رو هم
ساپـورت میـکنـن ولـی میـخـاستم امتحان کنم ترک مکس رو البته پیشنهاد میکنم
اینکارو نکنید ! چرا که هشتاد درصد زمـــــــــــــــــان کار به ترکینگ میگذره با مکس
بعد از کار هم انگشتاتون از درد برق میزنه :neutral:

:green::shock: اگه با مایا ترک می کردی یه چیزی . اخه ترکینگ مایا هم خیلی قویه . ,یا boujou :shock:
ولی خیلی خوب در اومده بود . :rose:

اره لینکش امروز مشکل پیدا کرده .

می تونی از اینجا دانلود کنی . ( با سه کیفیت )
(البته کیفیت اصلی ای که دست خودمه خیلی از اینا بالاتره . :wink: )

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام سعید جان کارت مثل همیشه دیدنی بود فقط باید چنذ بار ببینیش تا جزئیاتش رو ببینی مثلا صحنه سانحه اول معلوم نبود واسه چی ماشین چپ میکنه اما چند باز ببینی میفهمی

در کل از اینا بگذریم میدونم تراکینگ چه کار طاقت فرسایی هست خسته نباشی و ممنون

منتظر کارهای بهتر و بعدی هستیم

سلام به همه

JD_RN2010
ممنون از توجهی که کردی ، من چک کردم لینک رو ، اگه لطف کنی یه بار دیگه امتحان کنی ممنون میشم
http://www.4shared.com/file/pOGLnX2i/carcrash.html?

DreamStalker
دقـیـقـا گرفتم چـی میـگی " سـخـنـگـوی رویـاهـا " :wink: آره خب قـصد منم هـمیـن بـود ولـی برای آروم کردن حرکت
بـایـد نـوع خـاصـی فیلمبـرداری میـشـد کـه نـشـده بـود بنـابـرایـن بـرای کـار بعدی یه حرکت جالب خواهم داشت که
به امید خدا ساختمش میزارم ببینید ؛ درباره قطعات هم کاملا حق با شماست امیدوارم کار بعدی راضیت کنه :rose:

hosein0251
مایا زیاد کار نکردم اصـلا ترکینگشم ندیدم ولـی
حتما قوی تر از مـکـسـه کـلیپـتم دیـدم ، لیـنک
مجیدشو پیـدا نکـردم نظر بدم ولی به هر حال ،
کـشته رنـگ بندیتم مخصوصا فیلم کوتاهت بهتر
بود از نظر رنگ ، به آهنگش کاری ندارم :green:

soheil_2034
ممنون لطف داری به من ، آره مشخص نیست دلیلش
شاید داخل فیلم مشخص بشه منظورم اینه قبلش بی حالی چیزی ببینیمو از اینجور چیزا ؛ بازم ممنون
راستی از اون انفجار سال قبلت به اینور کاری ازت نیست مشغولی ؟ البته غیر از اون کلیپ

آخرین ویرایش:
تکریت ؟!

moslancer2
لطف دارین ، شما هم چنین

بچه ها یه کار دیگه گذاشتم تو مجید که به دیدنش میرزه از همه دعوت میکنم این کار رو هم ببینید ، تکریت 11

مدیران
راستی یه گله کوچیک از مدیران این قسمت فیلمسازیو تماشاخانه دارم ، کارایی که به قسمت کارهای برتر فرستاده
میشه بیشترش از قسمتـهای فوتوشاپ و فـلش و فـوقـش مدلهای سه بعدیه ، بالاخره از تماشاخانه هم کارای خوب
پیدا میشه که اونجا بره نه ؟ ، بچه ها کارای خوبی میـزنـن حـالا ممکـنـه عـالی نباشن ولی به نظر من نسبت به کارای
تماشاخانه باید انتخاب بشن و به اون قسمت فرستاده بشن ، نه بچه ها ؟

آخرین ویرایش:

Amin 4D

جالب بود سعید جان. فقط کاش رزولیشن و کیفیتش بالاتر بود تا می شه جزئیات روو بهتر تشخیص داد.
از حرکت ماشین خوشم اومد، جالب در آورده بودیش،اما با انفجار و دادا زیاد حال نکردم نمی دونم چرا.
منتظر کارهای بعدیتم هستیم.
شاد باشی و موفق.

انفجار ؟ آخه !

Amin 4D
امین جان ممنون لطف داری ، درباره رزلوشن اون تک فریمها اندازه نهایـین و ... برا وب همینه دیگه ببخشید
حرکت ماشین هم به پای کارای شما نمیرسه :wink: ولی خـودم از انـفـجار خـوشـم اومده نمیدونم چرا میگن
خوب نیست ؟! اگه دوســتــان توضیح بدن متوجه بشم واقـعا مـمـنـون میـشم البته اگه مشکل فقط خورده
شیشه و قطعات ماشینه گرفتم چی میگین

shirani
آقای شیرانی ممنون از لطفتون

تعجب

سلام دوست خوبم
شما تو کارتون برای ترکیب فیلم واقعی با فیلم سه بعدی از نرم افزارbonjo استفاده نکردین
چون من خودم این نرم افزا رو بلد نیستم و به خاطر کار خوبتون با اطمینان بیشتر مخام فقط با افتر و مکی کار کنم چون من با نرم افزار bonjo کار نکردم

بوجو ؟ نه ..

سلام دوست خوبم
شما تو کارتون برای ترکیب فیلم واقعی با فیلم سه بعدی از نرم افزارbonjo استفاده نکردین
چون من خودم این نرم افزا رو بلد نیستم و به خاطر کار خوبتون با اطمینان بیشتر مخام فقط با افتر و مکی کار کنم چون من با نرم افزار bonjo کار نکردم

علیکم السلام دوست عزیز
بله برای ساخت این کار با اطمینان فقط از مکس و افتر استفاده شده ، برنامه های بوجو ، پی اف ترک ، مچ موور و غیره هم توانایی انجام این کار رو دارن و حتی سریعتر و راحت تر ، ولی بنا به دلایل شخصی که قبلا هم یکی از اونهارو گفتم من با مکس این کارو انجام دادم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا