سانحه

سه بعدی

سلام دوست عزیز
در مورد ماشینی که ساختی می خاستم بدونم این ماشین رو به صورت دستی با مایا یا مکس ساختی یا نه نرم افزاری هم هست که بشه ماشین رو با اون آماده ای ساخت منظورم مثل نرم افزار پوزر هست که مدل آماده انسان داره
ممنون از پاسخت
راستی این کارها رو که انجام می دی آیا دلی میسازی برای نمون کار یا مشتری سفارش میده
من هم توی این کارم ولی سیستم قوی برای ارائه کار ندارم با بهتر بگم سرمایه کافی ندارم

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام دوست عزیز
در مورد ماشینی که ساختی می خاستم بدونم این ماشین رو به صورت دستی با مایا یا مکس ساختی یا نه نرم افزاری هم هست که بشه ماشین رو با اون آماده ای ساخت منظورم مثل نرم افزار پوزر هست که مدل آماده انسان داره
ممنون از پاسخت
راستی این کارها رو که انجام می دی آیا دلی میسازی برای نمون کار یا مشتری سفارش میده
من هم توی این کارم ولی سیستم قوی برای ارائه کار ندارم با بهتر بگم سرمایه کافی ندارم

ماشین اماده هم هست برای دانلود

ممنون از آقای شیرانی برای پاسخشون
آقـا رسـول صد در صد بایـد بـرنامه ای باشه برای طراحی های قطعات صنعتی ولی من ندیدم نرم افزاری که
مثل پوزر با ماشین رفتار کنه ، درباره کارها هم بعضی از کارها برا نمونه کاره و یا تمرین بعضی هم سفارشی
مـثلا این ماشین تمرین بود ولی کار آخرم که تصمیم کبری باشه سفارش بود تو مجید هم هست همینی که
پایین دعوت کردم برای دیدن
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا