ممنون kiarash.M جان برای سر و سامون دادن زیر انجمن های فلش. خداییش خیلی قاراشمیش شده. هر کی هر جا دلش می خواد سوال می پرسه، عنوان تاپیک ها هم بیشترشون شده: "سوال" و "کمک کنید" و اینها...
ببخشید من بین اساتید دارم پست می زنم و پیشنهاد می دم. به نظر من اگه تعداد انجمن ها خیلی زیاد بشه، کار خودتون سخت تر می شه (همش باید پستهای اشتباه رو منتقل کنید جای درست). بعضی از زیر مجموعه ها هم خواه ناخواه بیکار می مونن. مبتدی هایی مثل من هم کلا سردرگم می شن که سوالهاشون رو کجا بپرسن.
ولی پیشنهاد می کنم حتما یه بخش برای "نمونه کارها" بذارین کنار. اما دیگه تاپیک های پرسش و پاسخ توش زده نشه. در اون صورت هم نمونه کارها راحت تر دیده می شن، هم می تونین کارهای خوب رو برای تاپ گالری فروم معرفی کنین.
بعدش تمام زیرمجموعه هایی که الان زیاد ازش استفاده نمی شه رو یا حذف کنین، یا بریزین توی "برنامه های وابسته و مکمل".
به نظر من درسته که swish یه برنامه کمکیه، ولی به هر حال خیلی ها ازش استفاده می کنن. اگه حذفش کنین، بازم کاربرها نمی دونن کجا سوالهاشون رو بپرسن. به هر حال انجمنیه که لااقل الان داره ازش استفاده اصولی می شه.
پیشنهاد من برای زیرمجموعه های "انجمن Flash" اینه:
- کد نویسی فلش: ( Action Script 2 و Action Script 3 و ؟) --> خودتون بهتر صلاح می دونین چه زیر انجمنهایی توش بیاد.
- مقالات آموزشی
- نمونه کارها
- برنامه های وابسته و مکمل: ( Swish و ...)
سوالهای دیگه فلش (که ربطی به Action Script ندارند) رو می شه توی صفحه اصلی انجمن فلش مطرح کرد.
برای یه سری اطلاعات مهم کوتاه، یا مثلا "آخرین اخبار" می تونین یه تاپیک درست کنین و اگه درست و حسابی راه افتاد، مهم اعلامش کنین.
در مورد flash lite و swift 3D به نظر من تاپیکهای خوبشون (که زیاد نیستن) می تونن یا برن توی "مقالات آموزشی"، یا توی "برنامه های وابسته و مکمل" مهم اعلام بشن.
می بخشید من این وسط دخالت کردم...