سال نو مبارک[ بخش اول تغییر زیر انجمن ها ]

++Hadi++

Active Member
این قالب جدید خیلی خفنه ها ها ...
کلی کف کردم الا خونمون پر کف شده .
شده استخر کف داریم توش شنا می کنیم .
ایول داره ... هر گروه و هر کی یه همچین کاری کرده دستش درد نکنه .
همین جا ازشون تشکر می کنم مرسی ...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

یه چیزی رو میدونید با این قالب جدید یرعت بارگذاری سایت بالا رفته 3سوته باز میشه

موفق باشید

BioDread

Banned
کیا یه سوال کوچیک
نمی خوام تاپیک بزنم
ببینم برای اینکه تو یه کلاسی که خودت نوشتب به خوای یه فایل xml رو توش لود کنی و از اطلاعاتش استفاده کنی باید کلاس خاصی رو import کنی؟

kiarash.M

Active Member
اصولا این کار کاملا غلط است !!
باید کلاست رو جوری بنویسی ( یه اصطلاح پارامتری .. ) جوری که تمام data ها رو مصرف کننده باید بده بهش..
اگه میخوای تو کلاست داده ای رو منظم بدی .. راه منطقی اینه که داده ها رو تو یه متغییر از نو XML .. تو خود کلاس تولید کنی .. :wink:

BioDread

Banned
نه نمی خوام تو خود کلاس بسازمش
آخه ان طوری برای کار بر سخت باهاش کار کنه
تو فایل fla مشکل ندارم ولی وقتی تو کلاس می نویسم بهم error میده!

من یه کلاس برای slideshow نوشتم که از خود کلاس های فلش استفاده کردم transition , easing که به صورت تصادفی یکی از افکت هارو برای مووی انتخاب میکنه

می خواستم کار بر تو فایل xml آدرس عکس هارو بده بعد خود کلاس بیاد تمام کارارو انجام بده و فقط کار بر یه خط کد تو فایل بنویسه
فکر کنم نمیشه!
درسته؟

kiarash.M

Active Member
یه function باید تعیرف کنی که یه string بخونه .. اون string مسیر همون فایل xml ائه ..

kiarash.M

Active Member
:دی ... من دارم میرم سفر .. تا چند وقت بدرود ..وینک .. این تاپیک رو ادامه بدید ..

kiarash.M

Active Member
خوب ؛ تو این تاپیک قراره خیلی چیزا بحث شه ..
اول اینکه زیر انجمن های فاش خیلی شلوغ شده و سر در گم ..
بعدش باید بگم که من خودم switch رو برنامه حساب نمیکنم .. که براش زیر انجمنم داشته باشیم ..

اگه نظری ایده ای چیزی دارید بگید حتما ..
من خودم میخوام که یه زیرانجمن as3 و as2 جدا از هم سازم ..
حالا بازم مناظر نظر شما هستم ..

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوبي كيا جان ؟؟؟

حالا كجا مي خواي بري ؟

منم با اين روش موافقم كه تمام اين برنامه هاي كمكي در يك زير مجموعه و دو زير مجموعه As2 و As3 بزاري

البته بنظر من مدير يت در هر دو انجمن نبايد مختص يه نفر يا دونفر باشه يا AS2 يا As3 كه اينجوري بيشتر به درخواست دوستان

رسيدگي جدي تري بشه

موفق باشيد

sizanjavad

کاربر فعال
بسيار موافقم!
انجمن as2 و as3 .
انجمني كه به بحث انيمشن در فلش بپردازه و تكنيكاي تخصصي انيمشن رو روش بحث كنه.
انجمن adobe air - انجمن فلكس و تكنولوژي هاي وابسته به فلش:cool:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوستان سلام
امروز 13 نوروزه و همه رفتن بیرون و برگشتن

در مورد تغییرات در زیر مجموعه ها باید بگم چند وقت پیش که به مجید آنلاین سر میزدم از دوستان خواستم زیر مجموعه ها رو تغییر بدن و دوستان نیز لطف کردند و چند زیر مجموعه اضافه کردند و شد این
اما در مورد تغییر جدید واقعیتش رو بخواید بنده که چند ساله با مجید آنلاین رفیقم کمی خسته شدم اونم از اینکه دیگه توی چند سال اخیر کارهای خوبی انجام نشده بود تا سال پیش سال 87 که برخی دوستان دوباره تلاش های خوبی برای ارتقاء سطح علمی سایت داشتند.
لذا طی بررسی هایی که انجام دادم به نظرم می رسه که منطقی ترین راه دسته بندی (البته از نظر بنده) این باشه که ما دسته بندی ها رو کلی تر در نظر بگیرم

و اما پیشنهاد بنده

1. مقالات و آموزش ها
2. تازه ها و تکنولوژی ها وابسته و منابع
3. کد نویسی
4. انیمیشن
5. پرسش و پاسخ
6. ساخت برنامه و بازی و وب سایت

به این ترتیب ما همه چیز رو در نظر گرفتیم
به عنوان مثال برنامه های جانبی همه در بخش دوم جای می گیرند و کلیه مسائل مربوط به کد نویسی در بخش سوم
منظور از بخش اول آموزش ها و مقالاتی است که به دو شکل زیر باشند
1. آموزشی ساده در مورد یک یخش کوچک فلش به این ترتیب مثلا آموزش اکشن 3 که داره در سایت کار می شه به بخش کدنویسی منتقل می شه در واقع بخش اول فقط در مورد نکات مهم و جالب هست اما آموزش های کلی در هر زمینه ای به بخش مربوطه به خودش وارد می شه
بخش پرسش و پاسخ به تمامی نیازهای خارج از مسائل مطرح شده کاربران پاسخ می ده
و در قسمت ساخت برنامه و بازی و وب سایت دوستان تجارب خود رو که بسیار ارزشمند هم هست با دیگران به اشتراک می گذارند

بنده حقیر رو به خاطر پر حرفیام ببخشید
انشاء الله سال خوبی داشته باشید
هر کمکی که از دستم بر بیاد در این زمینه ها دریغ نمی کنم (البته اگر بازهم با بی توجهی مدیران مواجه نشم)
موفق باشید

BioDread

Banned
به نظر من قسمت کد نویسی رو برداریو و 2 تا انجمن به اسم های as2 و as3 بزاریم بهتره!

جدیدترین ارسال ها

بالا