ساخت انیمیشن کوتاه به دست دوستان مجید آنلاینی..!!

E-power

کاربر متخصص
ساخت انیمیشن کوتاه .

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...
موضوعی رو امروز با آقا فرشید گل در میون گذاشتم.ایشون هم گفتند بیام اینجا یه تاپیک بزنم ببینیم نظر بقیه دوستان چیه...
.
همونطور که هممون میدونیم در بين برو بچه هاي انجمن سه بعدي همه جور تخصصي وجود داره. چند نفر تو زمينه ي ساخت کاراکتر فوق العاده هستند , چند نفر توی متحرک سازي کاراکتر استادن. بعضي ها رندر و مدلسازي. بعضي از دوستان طراحي قوي دارند..... خلاصه سرتونو رو درد نيارم...
فک ميکنم از هر تخصصي چند نفر رو داریم... و به نظرم امکانش هست که همه باهم جمع بشيم و يه انيميشن کوتاه خوب و باکیفیت بسازيم. فيلمنامه هم هرکس ايده اي داره ميتونه بگه , از بین اونا يکيش انتخاب بشه و بعد همگي روش نظر ميديم تا در نهايت به يه نقطه ي خوب و قوي در مورد داستان و فیلمامه برسيم. ميتونيم از دوستاني که در اين زمينه تجربه و فعاليت دارند هم کمک بگيريم.... زحمت رندر هم بيفته گردن دوستاني که سيستم قوي و مناسب دارند ....میشه افراد باتوجه به تخصصشون توی یه گروه , مثلا گروه مدلسازی , گروه متریال و تکسچر و... قرار بگیرند و هر کس کار خودش رو انجام بده .... در نهايت هم انشاالله يه کار خوب از آب دربياريم...
.
البته همیشه کارگروهی اونم از راه دور سختی هایی داره ... که با مدیریت و همکاری همگی فکر میکنم عملی بشه...
دوستان اگه نظری در این باره دارند در میون بذارید تا به یه نتیجه گیری کلی برسیم...
باتشکر از همتون....:rose:
موفق باشید.
..

آخرین ویرایش:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
خیلی ممنون از شما دوست عزیز که این تایپک رو زیدید.ان شا الله که با کمک دوستان یه کارگروهی خوب جمع بشه.
منم از لحاظ مدلسازی هستم در خدمتتون.البته تعدادافراد حرفه ای تو مدلسازی زیاده ولی خوب اگه کسی نیومد من حضورم رو اعلام می کنم.
موفق باشید:rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام من همه جوره تو اینجور کارا پایه ام :cool:

مخصوصا اگه دقیق و بر پایه ی منطق باشه

من امادگی خودمو اعلام می کنم مثل همیشه :green:

من توی مدلینگ و رندر هستم سیستمم بدک نیست میتونید قسمتی از رندرو بدید به من

خب برای شروع کار همه باید بگن توی چه زمینه هایی میتونن کمک کنن تو مرحله ی دوم

نیاز به یه موضوع داریم بعد موضوع باید مشخص کنیم که چه جور اشیا و کاراکتری میخوامیم

توی مرحله ی بعدی باید کار رو تقسیم کنیم

خلاصه از این حرف که خودتون بهتر میدونید :)

یه چیزه دیگه اگه قراره یه انیمیشن بسازیم به نظر من پر جزییات باشه با انواع و اقسام مدلا یه جوری که هرکی ببینه

دهنش وا بمونه از دیتیل کار :shock:

و از همه مهمتر همکاریه اگه کسی مشغلش زیاده و نمیتونه کارشو به موقع تحویل بده قول همکاری نده

از احسان جان هم ممنون بابت شروع کار :rose:

فعلا همین

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
من یه پیشنهاد دیگه داشتم میخواستم اگه این انیمیشنی که

میخوایم بسازیم موفق بود اینو قسمتیش کنیم یعنی به همین یکبار

ختم نشه و قسمتای بعدیش رو هم بسازیم یعنی یه انیمیشن دنباله دار

E-power

کاربر متخصص
خب مثل اینکه به نتیجه ای نمیرسیم...
ظاهرا کسی آمادگیشو نداره.
.
قضیه منتفیه...
.
ممنون ازهمه ی کسایی که اومدند.
..:rose:

moslancer2

Member
دوست عزیزم بسیار خوشحالم از پیشنهاد عالیتون... من هم در هر زمینه (به غیر از سه بعدی) در خدمت هستم از دوبعدی گرفته تا گرافیک و ایده فیلم نامه...:paint:
من خوره انیمیشن هستم...:green: خیلی عالی پیشنهاد دادین... انشاال.. استقبال بشه...:)
دوست عزیز چی رو میخوای منتفی کنی... اندکی صبر بالاخره جور میشه(سحر نزدیک است):wink:
یا حق:rose:

E-power

کاربر متخصص
دوست عزیزم بسیار خوشحالم از پیشنهاد عالیتون... من هم در هر زمینه (به غیر از سه بعدی) در خدمت هستم از دوبعدی گرفته تا گرافیک و ایده فیلم نامه...:paint:
من خوره انیمیشن هستم...:green: خیلی عالی پیشنهاد دادین... انشاال.. استقبال بشه...:)
دوست عزیز چی رو میخوای منتفی کنی... اندکی صبر بالاخره جور میشه(سحر نزدیک است):wink:
یا حق:rose:

سلام دوست من.
البته اگه قرار باشه کاری رو شروع بشه حتما به افرادی مثل شما که تو زمینه ی دوبعدی تجربه و فعالیت میکنند هم نیاز میشه.
من خودم به شخصه دوست دارم همچین اتفاقی بیفته حتی اگه خودم هم نباشم و لیاقت همکاری با دوستان رو نداشته باشم.
ممنون از حضور و توجهتون.....:rose:
موفق .....
:wink:

K1-CGMaster

Well-Known Member
خب دوستان منم هستم البته مدل سازی کاراکتر فکر نکنم ولی در زمینه مدل سازی صحنه و اشیاء می تونم کمک کنم همچنین رو سیستمم هم می تونید حساب کنید
اگه کسی ایده ای نداره خودم تا فردا یه موضوع جور می کنم E-power شاید کم استقبال بشه ولی سرد نشو جدی می گم ادامه بدیم کارجالبی می شه
ممنون :)
البته در زمینه 2 بعدی هم می تونید در حد المپیک روم حساب کنید :green:

E-power

کاربر متخصص
ببخشید دوباره مزاحم شدم :D
حالا ببینم E-power به نظرت نهایتاً این انیمیشن چند دقیقه باشه ؟

سلام مرسی دوست من.
فکر میکنم پنج شش دفیقه واسه ی شروع خوب باشه. نظر منه البته اگه قرار شد شروع کنیم بهتره همه با هم در موردش تصمیم بگیرم.
....
................:green:

K1-CGMaster

Well-Known Member
من حضور رو اعلام می کنم تخصص در زمینه های
گرافیک 2 بعدی حرفه ای
مدلینگ ، رندرینگ، نور پردازی و رو سیستمم هم می تونید حساب کنید

BENgraph

Member
همکاری

آقا روی بنده هم حساب کنید

مدرک فیلمسازی و مالتی مدیا دارم ،تو پست پروداکشن : تدوین تخصصی ، تصحیح نور و رنگ ، جلوه های ویژه (نه خیلی حرفه ای) طراحی سکانس و فیلم و کارگردانی ، فیلمنامه نویسی و ایده پردازی و مدیریت تولید می تونید رو من حساب کنید (برنامه ریزی هم می کردم قبلا) ایده هم زیاد دارم اما ترجیحا ایده از طرف شما پردازش از من

البته کارای تولید هم می تونم انجام بدم اما در حال حاضر سرم شلوغه و سیستم مناسبی هم ندارم بعد از اونم ماشالله سه بعدی کار حرفه ای زیاد هست اینجا .

:rose:

homayoon_fattah

Well-Known Member
:

سلام
من هم اعلام آمادگی میکنم . در زمینه مدلسازی . اگر نیاز نداشتین تو زمینه آبدارچی گری هم هستم :green:
تو انیمیششن های ایرانی عدم انیمیت حرفه ای از همه بیشتر تو ذوق میزنه . و کیفیت مدلینگ و تکسچرینگ که به نظرم به خاطر نبود سیستم کامپیوتر قوی این موارد پیش میاد . من پیشنهاد میکنم اگه میخواییم کاری ارائه بدیم ، یه کار یه دقیقه ای باشه ولی در نهایت اعلی . اینم بگم که اول از همه یک کارگردان توانا یا یک مدیر ، که فقط بشینه اون بالا دستور بده نیاز هست .

اینم از من بشنویم فکر نمیکنم این کار اصلا شروع بشه :sad:

abbasi_0912

Active Member
سلام به هم دوستان فکر بسیار خوبی هست امیدوارم این تایپیک پا بگیره
من که خودم مشغله کاری زیادی دارم نمیتونم کمک زیادی بکنم. اما اگر گروه شروع به کار کرد خوشحال میشم کار رو دونبال کنم و اگر قابل بدونید نظر هم داشتم در حد پیشنهاد بگم
نظر اول اینه که روی انیمیشن بیشتر از 5 دقیقه اصلا حساب باز نکنید با این سیستم هایی که ما داریم رندر کردن چندین هزار فریم کمی مشکل هست
چند وقت پیش یک انیمیشن معماری در حد حرکت دوربین ساختم تست کردم اگر بخواهم این انیمیشن رو با کیفیت بالاتر و جزئیات و کمی رئال تر بسازم سیستم باید 400 روز شبانه روز رندر بگیره:shock:
البته اگر سرم خلوت بشه این چیزی که ساختم رو میزارم توی سایت

البته گروه به کسایی که با افتر افکت و امثالهم کارکردن هم نیاز داره
موفق باشید!

سلام مرسی دوست من.
فکر میکنم پنج شش دفیقه واسه ی شروع خوب باشه. نظر منه البته اگه قرار شد شروع کنیم بهتره همه با هم در موردش تصمیم بگیرم.
....
................:green:
سلام منم هستم فکر کنم تو ساخته کاراکتر بتونم یه کارایی کنم انیمت و ریگ هم همینطور اما یه چیزی 5 - 6 دقیقیه خیلی زیاد نیست ؟؟؟ چه سوژه ای می تونه 5 دقیقه طول بکشه ؟ فکر کنم کمه کمش چند ماه طول بکشه اگه 5-6 دقیقه ای باشه تازه اگه تیممون با هم متچ شده باشه و به تعداد کافی باشیم...

آخرین ویرایش:

Borhan72

خسته‌ی خسته...
سلام...
نور پردازیش هم با من...
تو ساخت متريال های مختلفم ميتونيد روم حساب كنيد...
ميگم روم حساب كنيد، چون ميدونم همه استادن... حالا منم يه كارایی ميكنم پيش شما در حد شاگردی...

:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا