سلام بر دوستان عزیز... خیلی خوشحالم که میبینم داره استقبال میشه از این کار... از همه تشکر میکنم... من یک انیمیشن کوتاه هست که از جایی دانلود کرده بودم... در حدود 1 دقیقه و 52 ثانیه جالب و کامل کار شده و موضوع خنده دار و با کیفیتی داره... نکته این انیمیشن این هست که توسط افراد در حال یادگیری ساخته شده... نشد حجم کار رو کم کنم برای آپ قرار بدم ... تصاویری از کار رو قرار میدم... برای اینکه کار HD هست و حجم بالایی داره... تصاویر هم از سه کاراکتر اصلی هست که یک خانواده هستن...
داستان و موضوع کار فانتزی هست و تخیلی:
ابتدا نمایش از یک ساعت دیواری کار شروع میشه که نوید از صبح رو میده، بعد به قاب عکس های خانواده میره... بعد مادر خانه در حالتی که کمی ترس در چهره داره از همسرش میپرسه که چای بیشتر میخواد و یا نه... چهره بچه خانواده در حال هم زدن لیوان شیر نشون داده میشه که با کنجکاوی اول به مادر نگاه میکنه بعد به سمت پدر که در صحنه بعد پدر نمایش داده میشه که در حال پر کدرن فنجان چای از شکر هست و روزنامه بصورت وارونه در دستان قرار داره و به حدی شکر در فنجان هست که تبدیل به تپه شکر شده و پدر همچنان در حال ریختن شکر هست بعد بصورت خیلی خشک و جدی روزنامه رو پایین میاره و به مادر خانواده میگه که نه ممنون... سپس مادر خانواده نشون داده میشه که با همون ترس و با یک لبخند مصنوعی ظرف چای رو میذاره روی میز...
این قصه ادامه داره تا جایی که در آخر معلوم میشه خانواده در حال نقش بازی کردن هستن و این کار برای ترس از موجوداتی هست که صبح ها در یک ساعت میان و شروع به ریخت و پاش میکنن...
نکات خیلی جالبی در این انیمیشن هست. شما به خوبی میتونید حالات ترس، بیخیالی (در کودک)، شیطنت (باز هم در کودک)، نقش بازی کردن و رفتارهای مصنوعی رو به خوبی و با کیفیت در کاراکتر ها تشخیص بدین...
من باز هم سعی میکنم که تا حد امکان حجم رو برای آپ کردن بیارم پایین...
چون اینترنت منزل محدودیت حجم داره و در محل کارم هم نمیتونم سرعت رو برای آپ بیرم پایین...
اما قصد از بیان این حرف این بود که میشه در 2 دقیقه هم کار با کیفیت انجام داد...
به امید موفقیت برای همه عزیزان