ساخت انیمیشن کوتاه به دست دوستان مجید آنلاینی..!!

BENgraph

Member
تولید انیمیشن

لابد شما هم كه همش آيه ي ياس ميخونيد اون مدير لايقيد ديگه؟:green:
یعنی طرز تفکر این خانمها خیلی باحاله :green: ... همه ععععین همن :wink:
آره ... از کجا فهمیدی ؟؟؟ :shock::green:
.................................................................
شما فکر میکنید فقط همین سایته که می خوان انیمیشن بسازن تو ایران ؟؟ میدونین حرفه ای هایی هستن(16 ساله هم میشناسم) که بچه های اینجا (کلهم از دم) باید برن جلوش لنگ بندازن !!
بنظرت چرا اونا انیمیشنی مثل فالن آرت نمی سازن ؟؟ کسایی رو میشناسم که حتی سیستم های ورک استیشن غول دارند .. چرا اونا نمی سازن؟؟

چون فالن آرت و امثالهم تکنیک نیست ...(گرچه میدونید هر فریم کاری مثل این چقدر رندرش با سیستمای ما طول میکشه ؟؟)
خلاقیت و تفکره که فالن آرت رو ساخته ( که با تکنیک بهش رنگ و لعاب دادن) مطمئنا ده سال دیگه هم این فیلم بیننده داره و بیننده از دیدنش لذت میبره .... چون حساب شده ساخته شده ... خلاقیت توش موج میزنه ... حالا خلاقیت ایرانی ها چیه ؟؟ (نمونه ش فیلمنامه ی:green: !!)
..............................................................
:
بيشتر دوستان از فيلنامه نويسي سر رشته اي ندارند

من فكر كردم شما و دوستان تشخيص ميديد كه اين يك طرحه نه فيلنامه
الان طرح چیه ؟؟ فیلمنامه چیه ؟؟
نتيجه كار وقتي مشخص ميشه كه اين فيلنامه تبديل به انيميشن بشه
خب اومدیم ساختیم بد شد !! اونوقت چیکار باید کرد ؟

گفتم متخصصید دو تا سوال بپرسم :rose:

E-power

کاربر متخصص
To : BENgraph

دوست عزیز خواهشا اینجا به کسی بی احترامی نکنید. ایشون هم نظرشونو گفتن و زحمت کشیدن
یه فیلمنامه هم گذاشتند.....
.
واقعا باعث تاسف هست که شما اینطوری در مورد افرادی که در این سایت فعالیت دارند نظر میدی
یعنی چی کل بچه هاش باید لنگ بندازن. ........:mad: ..... این هم بی احترامی به همه ی ماها .... :snap:

اینجا افراد با استعداد و حرفه ای زیاد داره .
.
لطفا قبل از اینکه صحبتی بکنی یه خرده راجع بهش فکر کن.

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
شما فکر میکنید فقط همین سایته که می خوان انیمیشن بسازن تو ایران ؟؟ میدونین حرفه ای هایی هستن(16 ساله هم میشناسم) که بچه های اینجا (کلهم از دم) باید برن جلوش لنگ بندازن !!
بنظرت چرا اونا انیمیشنی مثل فالن آرت نمی سازن ؟؟ کسایی رو میشناسم که حتی سیستم های ورک استیشن غول دارند .. چرا اونا نمی سازن؟؟

چون فالن آرت و امثالهم تکنیک نیست ...(گرچه میدونید هر فریم کاری مثل این چقدر رندرش با سیستمای ما طول میکشه ؟؟)
خلاقیت و تفکره که فالن آرت رو ساخته ( که با تکنیک بهش رنگ و لعاب دادن) مطمئنا ده سال دیگه هم این فیلم بیننده داره و بیننده از دیدنش لذت میبره .... چون حساب شده ساخته شده ... خلاقیت توش موج میزنه ... حالا خلاقیت ایرانی ها چیه ؟؟ (نمونه ش فیلمنامه ی:green: !!)
..............................................................

اگر کسانی هستند که 16 سال هست که میخواهند انیمیشن بسازن ولی نساختند، حتما خودشون مشکلی دارند که نساختند حالا حتی اگر ورک استیشن نه شبکه عظیمی از سیستم های رندر داشته باشند
وقتی هنوز کاری ازشون ندیدیم و کاری صورت نگرفته پس اون ها هم مثل بقیه اگر کار درخور توجه ای دارند رو کنند و گرنه حرف که زیاده و باد هوا من تا فردا صبح برات صحبت میکنم

حالا فقط مگه ما میخواهیم با سیستم های خودمون رندر بگیریم قابل توجه شما این که سایت هایی هستند که تحت شبکه برات رندر میگیرند، راه مجانی اون رو هم خوب دیگه باشه وقتی کار گروه به اونجا کشید (اگر انیمیشن بانی رو دیده باشی و بری تحقیق کنی متوجه میشی که با همین روش رندرش رو گرفتند)

پس شما خبر ندارید (این اهمیت ندادن به استعداد ها) باعث شده خیلی ها که استعداد و خلاقیت دارند برن توی این کمپانی هایی که دارند انیمیشن فلان رو میسازند برو ببین چه کسانی برنامه ریزی بزرگترین، بهترین و یکی از پرفروش ترین بازی های چند سال اخیر رو نوشتند و موتور بازی اون رو طراحی کردند
(ایرانی ها)

lili_story

New Member
آقاي abbasiو Epower به اين حرفها اهميت نديد امثال آقاي بن زيادند كه هم باعث دلسرديه ديگرانند هم خودشون يك عمره كه از زندگي دلسردند و به جاي تلاش براي پيشرفت خودشون از تماشاي پيشرفت ديگران حسرت ميخورند.بگذريم خواستم بپرسم هنوز فيلنامه خوبي تهيه نشده؟

BENgraph

Member
پاسخ

To : BENgraph

دوست عزیز خواهشا اینجا به کسی بی احترامی نکنید. ایشون هم نظرشونو گفتن و زحمت کشیدن
یه فیلمنامه هم گذاشتند.....
.
واقعا باعث تاسف هست که شما اینطوری در مورد افرادی که در این سایت فعالیت دارند نظر میدی
یعنی چی کل بچه هاش باید لنگ بندازن. ........:mad: ..... این هم بی احترامی به همه ی ماها ....

اینجا افراد با استعداد و حرفه ای زیاد داره .
.
لطفا قبل از اینکه صحبتی بکنی یه خرده راجع بهش فکر کن.

من مگه به ایشون (کاربری که فیلمنامه گذاشتن) توهین کردم ؟؟

من نظری دررابطه با افراد این سایت نداده و نخواهم داد !! اصلا بمن چه ربطی دارد ؟؟
اون جمله هم یه جمله عامیانه بود ، به این معنی که اشخاص حرفه ای تو ایران هست که هیچکدوم از ما (من هم عضو این سایتم مثلا) به گرد پاشونم نمی رسیم (امیدوارم این دیگه توهین نباشه :-? )

یا شما خیلی خودتونو بزرگ فرض کردید که این جملات توهین بحساب میاد ؟؟
.........................................................
والا حرفه ای یه معنی داره ، متخصص یه معنی داره ، هنرمند یه معنی ... می مونه استعداد که اونم کم و بیش یکسانه (دیر و زود داره) حالا فیلم ساختن (یعنی خلق یه اثر هنری) به چه کسی نیاز داره ؟؟ هنر تخصص نیست ، هنز خلاقیته و تخصص هم خلاقیت نمیاره
یه متخصص هنرمند نیست اما یه هنرمند برای خلق اثر هنریش لازمه که متخصص باشه (حداقل تو شاخه خودش)

شما یه کار از بچه های اینجا به من نشون بدید که هنرمندانه باشه (کپی نباشه- خلاقیت داشته باشه-به معنای واقعی ساخته ذهن اون فرد باشه- دارای شخصیت هنری باشه)

الان که به کسی توهین نشده ؟؟؟
...........................................
امثال آقاي بن زيادند كه هم باعث دلسرديه ديگرانند هم خودشون يك عمره كه از زندگي دلسردند و به جاي تلاش براي پيشرفت خودشون از تماشاي پيشرفت ديگران حسرت ميخورند
عجب بابا روانشناسم هستید شما ؟؟؟ (ما شالله تخصص زیاد :green: با تکنولوژی بلوتوث)
فوق دکتراشم با این سرعت خدمات نمی دن :lol:

واقعا حداقل پیشرفت فیلمنامه نویسی دیگران :green: حسرت برانگیزه :wink:
( خودت شروع کردی ها !! گیر ندید به من بابا بزارید همه چی آروم باشه :green:)

1-کسانی هستند که 16 سال هست که میخواهند انیمیشن بسازن ولی نساختند،

2-ما میخواهیم با سیستم های خودمون رندر بگیریم قابل توجه شما این که سایت هایی هستند که تحت شبکه برات رندر میگیرند،
اگر انیمیشن بانی رو دیده باشی و بری تحقیق کنی متوجه میشی که با همین روش رندرش رو گرفتند
1- کی 16 ساله میخواد انیمیشن بسازه ؟؟ :shock::green: من گفتم 16 ساله هم میشناسم (یعنی سنش 16 ساله است )

2- یه خورده بیشتر راجع به این سیستم مطالعه کن دوست عزیز (این تصوری که شما داری با واقعیت یه تفاوت اساسی داره)
.............................................................
من نیم دونم این اطلاعات کشورهای خارجی رو بچه های اینجا از کجا میارن ؟؟ مثل یه بنده خدائی که میگفت فلان فیلم هالیوودی با نوک کامپوز شده :shock:، دوست عزیز فیلمهای سینمائی هالیوود برای ساختشون برنامه نویس میارن تا برای حرکات مختص اون فیلم برنامه بنویسه ، نرم افزارهای مورد بحث (کامپوزیت) هیچکدوم توانائی خروجی 35 مم یا حتی 16 مم رو ندارند ، این نرم افزارها عموما بعد از انتشار فیلمها توسط شرکت ثالث خریداری شده ، بازاری پسند شده و پخش میشود که مثلا تبدیل میشه به نود یا بوژوا و ....

لطفا قبل از اینکه صحبتی بکنی یه خرده راجع بهش فکر کن

راستش آره به این نتیجه رسیدم که کلا این تاپیک وقت تلف کردنه ، در رویاهای شیرین خود شاد باشید :rose:

iog

New Member
عجب اوضاعی شده اینجا بابا:-?
آقایون بیخیال. این بحثا رو ول کنید. برید سر هدف اصلی این تاپیک. حیفه...

rezaoptic

Well-Known Member
از دوستانی که به این تاپیک سر میزنن خواهشمندم هیچ کس جواب آقا یا خانم BENgraph رو ندهد تا این قاعله ختم به خیر شود.
با تشکر.

wall_e

Well-Known Member
حالا این بحثهارو ول کنین چی شد پس کی شروع میکنیم؟ :-?

wall_e

Well-Known Member
چه بد بریم بابا بریم دنبال تیله بازیمون:-?
از ما گروهی کار کردن در نمیاد:sad:

wall_e

Well-Known Member
نمیدونم چه فکری میکنن حتما باید انیمیشن در حد پیکسار باشه؟
بابا یه ضعیفشم باشه اما گروهی باشه خیلی بهتره تا اصلا نباشه

wall_e

Well-Known Member
حالا بیخیال شین بیاین شروع کنیم از این بحث ها همیشه هست اگه قرار باشه به همشون توجه کنیم
تا 1 میلیارد سال دیگه هم نمیتونم یه کار انجام بدیم.:-?
اخرین کار گروهی بچه های مجید انلاین اینجاس برین ببینین:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=164751
بدون هیچ بحث و دعوایی انجام شد.
من که مبتدی هستم دوست دارم اینکار انجام بشه نمیدونم اونایی که واقعا کارشون خوبه حرفه ای هستن چرا زود کم میارن:?:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
در حال حاضر ما نمیتونیم انیمیشن بسازیم چرا؟

چون انیماتور نداریم که اعلام امادگی کرده باشه شما حداقل

4 تا انیماتور پیدا کن با یه داستان 1 دقیقه ای حداکثر دو دقیقه ای

من خودم پایه که هیچی چهار پایه ام :green:

Pars 3d

Member
با درود فراوان

با درود فراوان
من انیماتور سه بعدی هستم ، و اگر کار نتیجه داشته باشه ، نه اینکه تا یجایی کارکنیم و بعد کار رو رها کنیم ، این فایده ای نداره و اگرواقعا کار روی اصول پیش بره و همه چیز با برنامه ریزی باشه و مشخص ، من حاضرم هر چند خیلی حرفه ای نیستم ، ولی حاضرم کمک کنم .
در ضمن این جور کارها زمان میبره و یه کم صبرمیخواد ، و اینکه کار باید خیلی کوتاه ولی با مفهوم باشه .
سپاسگذارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا