lili_story
New Member
منظورم آقاي ben بود
یعنی طرز تفکر این خانمها خیلی باحاله ... همه ععععین همنلابد شما هم كه همش آيه ي ياس ميخونيد اون مدير لايقيد ديگه؟
بيشتر دوستان از فيلنامه نويسي سر رشته اي ندارند
الان طرح چیه ؟؟ فیلمنامه چیه ؟؟من فكر كردم شما و دوستان تشخيص ميديد كه اين يك طرحه نه فيلنامه
خب اومدیم ساختیم بد شد !! اونوقت چیکار باید کرد ؟نتيجه كار وقتي مشخص ميشه كه اين فيلنامه تبديل به انيميشن بشه
شما فکر میکنید فقط همین سایته که می خوان انیمیشن بسازن تو ایران ؟؟ میدونین حرفه ای هایی هستن(16 ساله هم میشناسم) که بچه های اینجا (کلهم از دم) باید برن جلوش لنگ بندازن !!
بنظرت چرا اونا انیمیشنی مثل فالن آرت نمی سازن ؟؟ کسایی رو میشناسم که حتی سیستم های ورک استیشن غول دارند .. چرا اونا نمی سازن؟؟
چون فالن آرت و امثالهم تکنیک نیست ...(گرچه میدونید هر فریم کاری مثل این چقدر رندرش با سیستمای ما طول میکشه ؟؟)
خلاقیت و تفکره که فالن آرت رو ساخته ( که با تکنیک بهش رنگ و لعاب دادن) مطمئنا ده سال دیگه هم این فیلم بیننده داره و بیننده از دیدنش لذت میبره .... چون حساب شده ساخته شده ... خلاقیت توش موج میزنه ... حالا خلاقیت ایرانی ها چیه ؟؟ (نمونه ش فیلمنامه ی !!)
..............................................................
یه سوال.
تو این سایت به این بزرگی قسمت فیلم نامه نویسی نداره؟بریم از اونجا کمک بگیریم.
To : BENgraph
دوست عزیز خواهشا اینجا به کسی بی احترامی نکنید. ایشون هم نظرشونو گفتن و زحمت کشیدن
یه فیلمنامه هم گذاشتند.....
.
واقعا باعث تاسف هست که شما اینطوری در مورد افرادی که در این سایت فعالیت دارند نظر میدی
یعنی چی کل بچه هاش باید لنگ بندازن. ........ ..... این هم بی احترامی به همه ی ماها ....
اینجا افراد با استعداد و حرفه ای زیاد داره .
.
لطفا قبل از اینکه صحبتی بکنی یه خرده راجع بهش فکر کن.
عجب بابا روانشناسم هستید شما ؟؟؟ (ما شالله تخصص زیاد با تکنولوژی بلوتوث)امثال آقاي بن زيادند كه هم باعث دلسرديه ديگرانند هم خودشون يك عمره كه از زندگي دلسردند و به جاي تلاش براي پيشرفت خودشون از تماشاي پيشرفت ديگران حسرت ميخورند
1- کی 16 ساله میخواد انیمیشن بسازه ؟؟ من گفتم 16 ساله هم میشناسم (یعنی سنش 16 ساله است )1-کسانی هستند که 16 سال هست که میخواهند انیمیشن بسازن ولی نساختند،
2-ما میخواهیم با سیستم های خودمون رندر بگیریم قابل توجه شما این که سایت هایی هستند که تحت شبکه برات رندر میگیرند،
اگر انیمیشن بانی رو دیده باشی و بری تحقیق کنی متوجه میشی که با همین روش رندرش رو گرفتند
لطفا قبل از اینکه صحبتی بکنی یه خرده راجع بهش فکر کن