ساخت اتوماسیون داخلی

apadana34

Member
من می خوام بدون برنامه نویسی با استفاده از نرم افزارهای اماده یک برنامه پشتیانی و پاسخگویی مشتری طراحی کنم که این برنامه فقط تحت شبکه باشه و تحت وب نباشه ایا با برنامه جومولا یا شبیه ان می شه این کار را کرد؟ اگر با این نرم افزار نشه ایا نرم افزارهایی
برای این کار وجود داره؟

apadana34

Member
من باید یک برنامه مدیریت اسناد و یک برنامه ردوبدل اطلاعات درشبکه داشته باشم . شبیه اتوماسیون داخلی
ایا با جومولا یا نرم افزار دیگر می تونم بدون برنامه نویسی این کار را انجام بدم و طراحی کنم

VAHID216

مدیر بازنشسته
نرم افزار های پشتیبانی مشتری معمولا با عنوان ticket support systems شناخته می شن و خودشون سیستم های جدایی هستند ولی واسه اینکه بخواید از جوملا برای این کار استفاده کنید با کامپوننت اون رو نصب کنید. ( جواب : بله )
یک برنامه مدیریت اسناد و یک برنامه ردوبدل اطلاعات درشبکه داشته باشم . شبیه اتوماسیون داخلی
چیزی شبیه اینی که شما می خواید به طور آماده و رایگان موجود نیست وگرنه شدن رو که می شه.

apadana34

Member
من احتیاج به نرم افزاری دارم که بدون کدنویسی بتونم برنامه ای تحت شبکه برای ردو بدل اطلاعات درست کنم
و خودم این کار را می کنم منتهی با نرم افزاری که بشه بدون برنامه نویسی این کار را کرد.

apadana34

Member
ساده ترین راه برای اینکه بدانم یک برنامه تحت شبکه طبق نیازم بسازم چیه

VAHID216

مدیر بازنشسته
ساده ترین راه براین کار استفاده از سیستم های مدیریت تحت وب هست مثل جوملا و نیوک ، دیتالایف هست، که روی شبکه تون محبورید وب سرور داشته باشید. اگر هم بخواید از اینا استفاده کنید و روشون کار کنید باید php بلد باشید ، اگر بلد نیستید باید دور اینا رو خط بکشید !

apadana34

Member
پی اچ پی را می دانم ولی می خوام برنامه ام تحت شبکه باشه و تحت وب نباشه . ایا با جومولا و پی اچ پی می شه برنامه ای صرفا
تحت شبکه درست کرد.

VAHID216

مدیر بازنشسته
دوست عزیز ، php چه زبانی هست ؟! زبان تحت وب که برای اجرای اون نیاز به مفسر و یک وب سرور مثل apache دارید چون که php یه زبان Interpreted هست و برای اجرا به مرورگر نیاز داره .
شما نمی تونید که چیزی رو که فقط برای وب ساخته شده توی شبکه های کامپیوتری بدون هیچ چیزی اجرا کنید !
دوست عزیز، وب سرور می تونه بخش از شبکه شما باشه. پا فشاری شما رو روی این عبارت شبکه نمی فهمم که یک کلمه کلی هست و خیلی از خدمات رو می شه روی بستر اون پیاده کرد.

apadana34

Member
ما سه کاربر هستیم که توسط کابلهای شبکه سیستمهایمان به هم شبکه است . کاری که انجام می دهیم تک نفره نیست و باید دو کاربر دیگر هم روی ان اعمالی را انجام دهند ولی به لحاظ امنیت فقط ما سه نفر باید به اطلاعات دسترسی داشته باشیم . منظورم از شبکه یعنی
فقط و فقط برنامه ایی بسازم که روی این سه سیستم باشه . و دیگران به ان دسترسی نداشته باشند

apadana34

Member
از انجایی که با جومولا هم باید از پی اچ پی استفاده کرد و من نمی خوام برنامه ام تحت وب باشه می خوام از دلفی استفاده کنم و مستقیم برنامه تحت شبکه بنویسم مگر اینکه نرم افزاری را پیدا کنم که بدون نیاز به کد نویسی بدانم یک برنام تحت شبکه محلی باش
بنویسم.

amin100amin

Member
با سلام
درخواست شما به این تاپیک ربطی ندارد چون این تاپیک مربوط به زبان تحت وب پی اچ پی هست. برای شما میتونیم کار رو بصورت تحت شبکه با یک برنامه ویندوز راه اندازی کنیم . با من از طریق پیام خصوصی تماس بگیرید و درخواستتون رو توضیح بدین

جدیدترین ارسال ها

بالا