hamid ir
Well-Known Member
ساخت آتش به صورت واقعي(عكسهاش درست شد)
با سلام به همه
یه آموزش فتوشاپ برای ایجاد افکت آتش به صورت طبیعی
البته من به خاطر اینکه مشغول درس خوندن برای کنکور هستم زیاد وقت نمیکنم که مطالب بهتر و البته بیشتری برای شما تهیه کنم.(امیدوارم اساتید منو ببخشن که دارم فضولی میکنم)
من اینو توی یه کتاب آموزش فتوشاپ خوندم.
ابتدا یک صفحه به ابعاد 500 در 300 ایجاد کرده و با رنگ مشکی اونو پر کنید(Alt+Back space )
یک لایه جدید ایجاد کنید.
حالا با براشی که در تصویر میبینید و با سایز دلخواه قسمتی از صفحه را پر کنید.البته رنگ براش سفید باشه.
حالا این مراحل را طی کنید.Filter>Blur>Gaussian Blur وعدد 5 را انتخاب کنید.
حالا این مراحل را طی کنید. Image>Adjustments>Hue saturation.
Colorize را فعال کرده و سپس Hue:35 و Saturation:100 و Lightness:0
به منوی Filter>Liquify رفته و با ابزا اون به خصوص با Turbulence Tool که به زدن دکمه T فعال میشه کار کنید و اون قدر باهاش ور بری تا افکت آتیش به خودش بگیره.
البته من سلیقم خوب نیست و نتونستم به خوبی شما دوستان کار کنم. بدون شک شما قشنگتر درست کردید.
اگه در يك كاري اينو قرار بديد جلوه اش بيشتر ميشه
با سلام به همه
یه آموزش فتوشاپ برای ایجاد افکت آتش به صورت طبیعی
البته من به خاطر اینکه مشغول درس خوندن برای کنکور هستم زیاد وقت نمیکنم که مطالب بهتر و البته بیشتری برای شما تهیه کنم.(امیدوارم اساتید منو ببخشن که دارم فضولی میکنم)
من اینو توی یه کتاب آموزش فتوشاپ خوندم.
ابتدا یک صفحه به ابعاد 500 در 300 ایجاد کرده و با رنگ مشکی اونو پر کنید(Alt+Back space )
یک لایه جدید ایجاد کنید.
حالا با براشی که در تصویر میبینید و با سایز دلخواه قسمتی از صفحه را پر کنید.البته رنگ براش سفید باشه.
حالا این مراحل را طی کنید.Filter>Blur>Gaussian Blur وعدد 5 را انتخاب کنید.
حالا این مراحل را طی کنید. Image>Adjustments>Hue saturation.
Colorize را فعال کرده و سپس Hue:35 و Saturation:100 و Lightness:0
به منوی Filter>Liquify رفته و با ابزا اون به خصوص با Turbulence Tool که به زدن دکمه T فعال میشه کار کنید و اون قدر باهاش ور بری تا افکت آتیش به خودش بگیره.
البته من سلیقم خوب نیست و نتونستم به خوبی شما دوستان کار کنم. بدون شک شما قشنگتر درست کردید.
اگه در يك كاري اينو قرار بديد جلوه اش بيشتر ميشه
آخرین ویرایش: