the_king
مدیرکل انجمن
میل خودتونه اما Intellisense مشکلی با Routed Event نداره و نشونش میده، ولی منطق مشخصی داره. شما کلاس Button رو ببینید، رخداد Click نداره :خیلی ممنون استاد .
استاد ، پیگیر مطلب Routed Event دیگه نشدم . وقتی توی لیست اینتلیسنس نمیاره ، دیگه حداقل یاد گرفتنش در حال حاضر ، فایده نداره . حالا در آینده و نسخه های بعدی ، هر وقت توی لیست اینتلیسنس آورد ، ان شاء ا... بررسی میکنم .
شما می خواهید Button.Click ای رو بنویسید که جزئی از ButtonBase ئه، نه Button. که Intellisense هم زیر بار خواسته شما نمیره. اگر می نوشتید ButtonBase.Click بدون مشکل Intellisense نشونش میداد.
XAML overview کلیات XAML ئه، نه WPF. کلیات WPF درXAML overview - WPF ئه که خودش چندین لینک overview داخلش هست که همه شون رو هم شامل نمیشه.استاد ، میگم من لینک زیر را کلا خوندم :
XAML overview - WPF
البته میانه هاش ، مطالب دیگه هم خوندم مثل Style & Template In Wpf و Geometry را تقریبا کامل خوندم و همچنین چندین تاپیک دیگه را بصورت سطحی نگاه کردم .
حالا میگم برای ادامه ، چه مطالبی نیازه بخونم تا با کلیات wpf آشنا بشم؟ (منظورم موارد اصلی هستن که با کلیات کار آشنا بشم) . تاپیک زیر نیازه هست . درسته؟ :
XAML Syntax In Detail - WPF
باز چه مواردی نیازه؟
هر چیزی که در XAML overview نوشته کلیات XAML ئه و هر چی در XAML Syntax In Detail نوشته جزئیات XAML ئه.
هر تاپیک مرتبط با WPF که عنوان overview داره کلیات ئه، مثلا :
Data Templating Overview - WPF
Shapes and basic drawing overview - WPF
Focus Overview - WPF
Drag and Drop Overview - WPF
و ...