the_king
مدیرکل انجمن
اینکه شما چرا احساس می کنید شانسی هستند رو نمی دونم اما قاعدتا ربطی به Debug.WriteLine نداره.خیلی ممنون استاد .
بله ، میدونم .
منظورم این بود که منطقِ این دو رویداد چیه که من حس میکنم که شانسی اجرا میشن؟
یا مشکل از متد Debug.WriteLine در این قضیه هست؟ یا چیز دیگه ای؟
هیچ قاعده عجیب و غریبی در این دو رخداد هم نیست.
کد های برنامه نویسی رو comment کنید تا ببینید چه کاری انجام می دهید که در رخداد ها اختلال ایجاد می کنه، از comment کردن همون Capture و Release شروع کنید.اصلا سردرگم شدم . پروپرتیِ Window.IsMouseOver رو که در تایمر اجرا میکنم (و هر 200 میلی ثانیه ، این پروپرتی را Debug.WriteLine میکنم) ، این بار ، در پنجره ای که تست میکنم ، مشکلی نداره و دقیق و درست کار میکنه اما در پنجره ی AlarmBox ، باز درست عمل نمیکنه .
من نظرم رو گفتم، ولی شما مختارید برای ایده ای که از نظر من ایده بدی است روش های مختلفی که به ذهنتون میرسه امتحان کنید و برایش وقت صرف کنید. اینکه بیخودی باشه یا با خودی، به تصور خودتون از ایده بستگی داره.اگه از طریقِ Hook کردنِ موس پیش برم ، جواب میگیرم (چون از این جهت میپرسم که اگه مشکلاتِ احتمالی ای وجود داره که ازش باخبرید برای این زمینه ، بیخودی روش وقت نذارم) .
هر کسی که طراحیش کرده باید به اینجور سوالات جواب بده. مطمئن باشید که اگر کسی در جایی پیاده سازی اش کنه هم زنگ نمی زنه به من اطلاع بده که چیکار کرده.یعنی ، هیچ کجا ، هیچ کس ، یه همچین چیزی (فلش زدن window) را پیاده سازی نکرده که الگو بگیرم؟!
خودِ مایکروسافت پس چی کار کرده؟ در سطح برنامه های کاربردی ، پیاده سازی کرده دیگه؟