SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
نمیدونم چرا از من سوال می کنید. پروژه شما پیوست سوال تون هست؟ نیست. پس باید از کسی بپرسید که به پروژه دسترسی داره.
خیلی ممنون استاد .
مثلا در این پروژه ی کوچیک که پیوست میکنم ، استایل ویندوز بکار نمیره (اگه همین جوری صراحتا Style را هیچ چی ننویسم) .
در Application.Resource ، فایل xaml برای استایل ، الحاق شده .
فایل های xaml تون رو اجرا می کنه؟ شما بعد این همه توضیحات مکرر همچنان فکر می کنید فایل های xaml اجرایی هستند؟
از اون گذشته قبلا در مورد اینکه فایل های xaml به چی تبدیل می شوند توضیح داده بودم.
فایل اجرایی برنامه شما بعد کامپایل هیچ کاری به فایل های cs. و xaml. و csproj. و ... پروژه نداره، وقتی به اون فایل ها کاری نداشته باشه طبعا مسیر فایل شون هم اهمیتی نداره. دلیل اینکه چرا فایل اجرایی دیگه کاری با فایل های منبع پروژه نداره رو هم که لابد خودتون میدونید.
والا من دقیق نمیدونم .
اگه اشتباه نکنم ، قبلا درباره ی این گفته بودید که فایل های xaml بصورت مستقیم استفاده نمیشن بلکه به فایل baml تبدیل میشن و فایل baml مورد استفاده قرار میگیرن (البته میگم ، اگه اشتباه متوجه نشده باشم) .
ولی فایل baml ای هم توی پوشه ی bin ام هم وجود نداشت .
یعنی اطلاعات را کمپایل که کرد ، دیگه لازم نداره؟ بالاخره توی هارد که باید ذخیره کنه (برای استفاده برای اجرای دفعه ی بعد) . این طور نیست؟
تشکر استاد