سلام خسته نباشی واقعا عالی بود
چنتا سوال داشتم
اون اکواریوم رو کدل کردین یا آماده بود؟ اگه امادست از کجا میشه دانلودش کرد؟
این کار پست داره؟
به چه میزان از وی ری بهتره، منظورم رندر از نظر نزدیک بودن به واقعیت هستش
آکواریوم از ترکیب تمام آکواریوم های آرچ مدل (اگه اشتباه نکنم) 84 هستش.
بله این کار پست پرو شده.
البته DOF رو خود corona حساب کرده ولی از نظر رنگ و نور و دمای محیط و برخی افکت ها مثل glareها و bloomها و vignetting با photolook و قسمت cammera raw filter نرم افزار photoshop CC انجام شده.
دوست من، هم با وی ری می شه یک کار در حد رئال زد (مثل کارهای Alex Roman) هم با تقریبا همه موتور رندرهای موجود دیگه. هر کدوم یه سری مزیتهایی دارن یه سری کمبودهایی. مثلا در مورد caustic رفکشن ها توی وی ری باید اون رو فعال کنی و جداگانه محاسبه میشه اونم از توی تنظیمات اصلی رندر اما توی corona خود به خود اون رو محاسبه می کنه. ولی باید برای رفرکشن اون رو توی هر متریال جداگانه فعال کنی. یا مثلا یکی توی پراکنده کردن نور از الگوریتم های طبیعی تر ولی کندتری استفاده می کنه و یکی از الگوریتم های سریع تر. البته میشه با هردوشون در نهایت به نتیجه مطلوب رسید.
ولی از اونجایی که وی ری خیلی تنظیمات زیادی داره شاید رسیدن به اون نتیجه علم و تجربه خیلی زیادتری بخواد تا مثلا با corona. خصوصا اینکه اگه زمان بی نهایت داشته باشی. (که البته منظورم این نیست که corona آسون تره بلکه اونم برای اینکه متریال ها و کامپوزیشن و ... خوبی داشته باشی به اندازه وی ری باید تجربه و مهارت کسب کنی)
(*احتمال وجود خطا در اطلاعات بالا وجود دارد دوستان در صورت دیدن اشتباه لطفا اصلاح بفرمایید.*)
اما اگه دوست داری کار یاد بگیری به نظرم یکی رو که شروع کردی تا تهش برو بعد برو سراغ بعدی. من هم فقط برای تفریح سراغ corona اومدم و اصلا به صورت حرفه ای بهش فکر نمی کنم. چون هنوز توی وی ری خیلی راه دارم که باید برم و اگه می پرسی چرا وی ری می گم چون از اول اون رو انتخاب کردم و تا آخرش باید برم. چون ابزار مهم نیست بلکه کاربر اون ابزاره که می تونه با اون ابزار درست کار کنه. از همین رندر بالا می تونی بفهمی که هنوز خیلی راه دارم تا بخوام نزدیک به استاد شدن بشم. (با اینکه مثلا با corona کار کردم اما خام بودن متریالها خیلی توی ذوق آدم میزنه و یا پست پروی نه چندان دلچسبش) پس خودت رو خیلی درگیر این قضیه نکن و تمرکزت رو بهم نزن و انرژیت رو صرف چیزای بی خودی و از این شاخه به اون شاخه پریدن نکن.
مخاطب این حرفم همه تازه کارهای مثل خودم هستند. اینم حرف من نیست بلکه حرف بزرگان این حرفه است.