زوم تا 1000 برابر

danial_psv1

Member
حتما شما نیز دیده اید که در تمامی نرم افزارهای ویرایشگر عکس حتی فوتوشاپ پس از زوم کردن بر روی یک عکس ، به طور طبیعی کیفیت عکس کاهش میبابد. اما در این ترفند قصد داریم ترفندی را معرفی کنیم که در اصل با استفاده از یک ابزار خاص انجام میشود و به وسیله آن میتوانید تا 1000 برابر بر روی یک عکس زوم کنید اما بدون اینکه اندکی از کیفیت عکس مورد نظر کاهش یابد. تا حدودی این موضوع غیر ممکن به نظر میاید اما میتوانید آن را امتحان کنید!

بدین منظور کافی است نرم افزار STOIK Smart Resizer رو از اینترنت دریافت کنید. با استفاده از این ابزار میتوانید موضوع فوق را انجام دهید. لازم به ذکر است که این نرم افزار از نرم افزارهایی است که پلیس از آنها استفاده میکند.
دانلود
حجم: 1.7 مگابایت
کرک

cold

Member
در حال دانلودش هستم . ممنون دوست من . امیدوارم ابزار خوبی باشه .

danial_psv1

Member
من که دانلود نکردم
ولی سعی داذم این کار رو بکنم.
فکر کنم بشه.
یا حق

nima_dsnr

کاربر VIP
اما در این ترفند قصد داریم ترفندی را معرفی کنیم که در اصل با استفاده از یک ابزار خاص انجام میشود
دوست من این یک ترفند هست یا یک برنامه مخصوص این کار درست شده؟
اگر کسی دانلود کرد و استفاده کرد و دید داره جواب میده به ما هم بگید تا لینکش خراب نشده دانلود کنیم.
وگرنه الکی دانلود نکنیم. منتظر جوابتون هستم. (بخصوص آقا دانیال)

mimi_ss2003

Member
من دارم دانلودش مي كنم . سايزش 8.2 مگابايت نه 1.7 .
اوميدوارم جالب باشه ...
قبل از اينكه چيزي رو بزارين براي داننلود خودتون دانلودش كنين ببينين خوب هست يا نه ؟
ممنون .

cold

Member
من گرفتمش و در همین حد که یه عکس توش باز کنم تستش کردم . نرم افزار بدی نیست . به خوبی اینکارو میکرد . اما باز هم افت کیفیت داشت . اینطوری نبود که افت نداشته باشه . میشه گفت فقط افتش کم بود . ولی نمیشد گفت تا 1000 برابر بود .

اما ارزش دریافتش رو فکر میکنم داشته باشه .

با تشکر

آخرین ویرایش:

mjan53

Member
من دانلود كردم شگفت انگيزه واقعا
من كه اصلا تصورش هم برام غير ممكن بود كه همچين چيزي وجودداشته باشه

nima_dsnr

کاربر VIP
کف کردم بابا !! این جوری ضد حال نزنین به من . من قلبم ضعیفه.
بابا این که نوشته 1.7mb بالای 8 مگ هست...

mimi_ss2003

Member
من دانلود كردم و امتحانش هم كردم
اصلا اون كاري كه شما ميگين رو نمي كنه
فقط اندازه عكس رو زياد مي كنه و كيفيتش هم مثل نرم افزار هاي ديگه هست .
من با فتوشاپ و Windows Picture and Fax Viewer هم امتحان كردم تقريبا همشون مثل هم بود .
عكس اول با stoik
عكس دوم با ps
و عكس سوم با Windows Picture and Fax Viewer
001.jpg

002.jpg

003.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا