در مورد اون حالت رفلکت مربوط به نوشته ها و اون لوگوی ویندوز هم باید بیشتر کار کنی. بازتاب مربوط به نوشته خوبه ولی برای لوگو باید کار بشه. هیچوقت بازتاب یه تصویر اینطوری دیده نمیشه. باید هر دو گوشه متصل به زمین به حالت بازتاب شده هم متصل باشن. الان گوشه سمت راست متصل هست ولی گوشه سمت چپ نه.
در مورد اون حالت رفلکت مربوط به نوشته ها و اون لوگوی ویندوز هم باید بیشتر کار کنی. بازتاب مربوط به نوشته خوبه ولی برای لوگو باید کار بشه. هیچوقت بازتاب یه تصویر اینطوری دیده نمیشه. باید هر دو گوشه متصل به زمین به حالت بازتاب شده هم متصل باشن. الان گوشه سمت راست متصل هست ولی گوشه سمت چپ نه.
در مورد هدف ، همونطور که اول گفتم هویجوری درستش کردم و هیچ هدف خاصی ندارم!طرحه قشنگیه اما مفهومی ازش برداشت نکردم
شاید ایراد از من باشه و نگرفتم!
فقظ اون آرم مایروسافت به درد یه فضای فانتزی میخوره با این فضای real مچ نیست
ميگم مصطفي جان حالا همچين ورژني هست ؟
بله منم عرض کردم که بازتابه. فکر کنم شما یکمی باید بیشتر به لوگو توجه کنی. ببین هر 2 گوشه پایینی لوگو روی زمین قرار داره. ولی سمت چپ لوگو یکمی به سمت عقب متمایل شده و باعث شده اینطوری بنظر بیاد که انگار 1 گوشه اون روی زمین قرار داره. پس در 2 نقطه با زمین تلاقی داره و سایه باید بصورت یه تیکه باشه.خوب اون سایه نیست بازتابه
و به نظر من درست بازتاب دادی
اگه تصویر را درست ببینیم سمت چپش روی زمین نیست
یه کمی هم مایل به عقبه
فقط در یک نقطه با زمین تلاقی داره که در اونجا با بازتابش تماس پیدا کرده
درسته دیگه!!!
در مورد هدف ، همونطور که اول گفتم هویجوری درستش کردم و هیچ هدف خاصی ندارم!
در مورد واقعی بودن هم باید بگم من از اول قصدم ایجاد کردن کار به صورت فانتزی بود ! حالا به نظر شما آرم ویندوزی که در طبیعت وجود داره و فانتزی نیست رو چطوری میشه درست کرد آیاا!؟
خوب معلومه که آرم ویندوز در طبیعت وجود نداره
پس نباید از آرم ویندوز به عنوان یک عنصر در کار real استفاده بشه
ببین تو اون زنبور را نگاه کن بعد آرم ویندوز هم نگاه کن , تناقض احساس نمیکنی؟
1 مثال برات میزنم
حتما این کارتونی که میگم را دیدی
وروژک و آقای نجار![]()
ببین الان نوشته ویندوز و اون آرم مایکروسافت با مکان و سایه ای که بهشون دادی تبدیل به عناصر طرح شدن
میشد اونها رو در طرح بکار بگیری اما تبدیل به عناصر طرح نشن
عین نوشتن کپی رایت توی طرح که کسی اونو عنصر طرح نمیدونه اما در شکل کلی طرح میتونه موثر باشه
نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه
اما سارا هم که بحث بازتاب رو مطرح کرد
بله اگر اونجوری که شما گفتی ببینیم کاملا درسته که باید بازتاب در سمت چپ هم با آرم تلاقی پیدا کنه
اما به نظر من میشه سمته چپ آرم رو دارای ارتفاع از زمین دید (ما باید با توجه به تصویر و بازتاب position رو حدس بزنیم نه اینکه اول position رو تصور کنیم و بعد اونو با سایه یا بازتاب مچ کنیم)
اینو شما مطمئنی؟!ما باید با توجه به تصویر و بازتاب position رو حدس بزنیم نه اینکه اول position رو تصور کنیم و بعد اونو با سایه یا بازتاب مچ کنی
اینو شما مطمئنی؟!![]()
یعنی شما وقتی میخوای یه طرح بزنی اول سایه و بازتابش رو ایجاد میکنی بعد با توجه به بازتاب طرح رو موقعیت شناسی میکنی؟!
راستش تو یه Demo از ویندوز که من دیده بودم اینطوری بود که اون آرم اول به حالت معمولی و با به زاویه از روبرو دیده میشد و دو گوشه اون روی زمین بود بعد یه مقداری سمت چپ اون به سمت عقب متمایل میشد و میشد شکل فعلی.