غلاف کنید !! الان به چشم من میبینن!! فکر کنم عمره تاپیک به سر اومده! باز نظر همکاران هست! فعلا
FashisT Active Member Aug 14, 2006 #121 غلاف کنید !! الان به چشم من میبینن!! فکر کنم عمره تاپیک به سر اومده! باز نظر همکاران هست! فعلا
Payam30 Active Member Aug 14, 2006 #123 Parham گفت: چرا این تاپیک قفل نمیشه ؟! کلیک کنید تا باز شود... من کارم تو این تاپیک تموم شده... پرهام. کی از تو نظر خواست. بی خودی تو تاپیک هایی که نمیخوای حرف خاصی بزنی پست نز خواهشا. ثانیا شما مدیر کدوم بخشی؟ :razz:
Parham گفت: چرا این تاپیک قفل نمیشه ؟! کلیک کنید تا باز شود... من کارم تو این تاپیک تموم شده... پرهام. کی از تو نظر خواست. بی خودی تو تاپیک هایی که نمیخوای حرف خاصی بزنی پست نز خواهشا. ثانیا شما مدیر کدوم بخشی؟ :razz:
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 15, 2006 #124 پرهام جان این تاپیک رو نگه داشتم بلکه صاحبش بیاد یه سروسامونی بهش بده ولی مثل اینکه ظاهرا دیگه مثل خیلی از تاپیکای دیگه بیخود و بیجهت ایجاد شده!! قفل - سارا
پرهام جان این تاپیک رو نگه داشتم بلکه صاحبش بیاد یه سروسامونی بهش بده ولی مثل اینکه ظاهرا دیگه مثل خیلی از تاپیکای دیگه بیخود و بیجهت ایجاد شده!! قفل - سارا
mostafa_az Well-Known Member Aug 15, 2006 #125 ممنون سارا جان . منو باش تو این تاپیک سر نمیزدم فکر میکردم در صحت و سلامت دارن با هم بحث میکنن . مخلصیم مصطفی
ممنون سارا جان . منو باش تو این تاپیک سر نمیزدم فکر میکردم در صحت و سلامت دارن با هم بحث میکنن . مخلصیم مصطفی