منم یه یوزر داشتم قبلاً ولی چون استفاده از انجمنو بلد نبودم پست نمیزدم پس من قدیمیترینم
hamid ir Well-Known Member Aug 13, 2006 #101 منم یه یوزر داشتم قبلاً ولی چون استفاده از انجمنو بلد نبودم پست نمیزدم پس من قدیمیترینم
Mandana Active Member Aug 13, 2006 #102 حمید عمرا.منم اون موقع ها که با سامان دعوام شد یوزرمو عوض کردم .یکسال باهاش بودم.بعد یکسال با این یوزر اومدم.پس من قدیمی ترم
حمید عمرا.منم اون موقع ها که با سامان دعوام شد یوزرمو عوض کردم .یکسال باهاش بودم.بعد یکسال با این یوزر اومدم.پس من قدیمی ترم
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 13, 2006 #105 در مورد قدمت که اون موقعی که من اومدم اینجا دومین سایت متعلق به مجید اول بود. زمان اشکانیان!! هنوزم آنلاین و این چیزا نبود این تاریخ عضویت من هم برمیگرده به قبل از میلاد که اینجا نوشته. یعنی 2004 سال قبل از میلاد مسیح!
در مورد قدمت که اون موقعی که من اومدم اینجا دومین سایت متعلق به مجید اول بود. زمان اشکانیان!! هنوزم آنلاین و این چیزا نبود این تاریخ عضویت من هم برمیگرده به قبل از میلاد که اینجا نوشته. یعنی 2004 سال قبل از میلاد مسیح!
Mandana Active Member Aug 13, 2006 #107 بنده خدا اون موقعی که من اومدم انجمن فتوشاپ تازه 3 صفحه رفته بود جلو یادش بخیر سارا میشه یه تاپیک بزنیم اونجا اسپم بازی کنیم؟من اسپم دونم درد گرفته.بعدش صبح یکی میاد پاکش می کنه دیگه.قبول؟!!!
بنده خدا اون موقعی که من اومدم انجمن فتوشاپ تازه 3 صفحه رفته بود جلو یادش بخیر سارا میشه یه تاپیک بزنیم اونجا اسپم بازی کنیم؟من اسپم دونم درد گرفته.بعدش صبح یکی میاد پاکش می کنه دیگه.قبول؟!!!
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 13, 2006 #108 باید با مقامات بالا هماهنگ بشه. شما برو بچه جان فردا بیا ببینم چیکار میتونم برات بکنم!!
hamid ir Well-Known Member Aug 13, 2006 #109 راست میگه سارا بیا یه دونه درست کن بخدا مخم داره سوت میکشه
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 13, 2006 #112 بچه جان قرار بگیر!! تا همین جاشم صاحبش بیاد همه رو پاک میکنه. ولی به خاطر گل روی شما یه صحبتی در اینده انجام میدم اگر شد یه تاپیک مخصوص همین کارا بزنیم. البته اصلا قول نمیدم و میدونم که رد هم میشه ولی باز ...
بچه جان قرار بگیر!! تا همین جاشم صاحبش بیاد همه رو پاک میکنه. ولی به خاطر گل روی شما یه صحبتی در اینده انجام میدم اگر شد یه تاپیک مخصوص همین کارا بزنیم. البته اصلا قول نمیدم و میدونم که رد هم میشه ولی باز ...
hamid ir Well-Known Member Aug 13, 2006 #113 آبی تو هم بیا لینک بازی کنیم من 3 تا اسپم کردم یکمی تخلیه شدم آخرین ویرایش: Aug 13, 2006
Mandana Active Member Aug 13, 2006 #114 نمیام.من یوزر قدیمی ام.بد آموزی داره بشین سر جات.سارا این حمید رو تا صبح بن کن
hamid ir Well-Known Member Aug 13, 2006 #115 نمیام.من یوزر قدیمی ام.بد آموزی داره بشین سر جات.سارا این حمید رو تا صبح بن کن کلیک کنید تا باز شود... بیشین بینیم با من که قدیمی ترم خیالیم نیست اونوقت تو فنچ داری قدقد میکنی
نمیام.من یوزر قدیمی ام.بد آموزی داره بشین سر جات.سارا این حمید رو تا صبح بن کن کلیک کنید تا باز شود... بیشین بینیم با من که قدیمی ترم خیالیم نیست اونوقت تو فنچ داری قدقد میکنی
mexo Member Aug 13, 2006 #117 شلوغ نکنین ریش سفید محل خودمم متولد 1360 دانشجوی کارشناسی ارشد راستی آبتین آواتورت چه رمانتیک شده