خیلی خیلی قشنگ شده اسکچ
آفرین
حتم دارم یه کار تمیز میشه
موفق باشی
سلام مجید جان
ایده کارتو خیلی خوشم اومد
حتی میتونی درختا و همه چیزایی که توی مسیر تا خونه هست خوراکی باشن ، ایده قشنگیه امیدوارم خوب درش بیاری و موفق باشی
عاشق ایده ش شدنم.خیلی خوشمل شده.ادامه بدین مطمئنم کار محشری میشه.ایول.در ضمن تا العان فک می کردم اسمتون مجید استش:دی
موفق بباشی![]()
خیلی خوب و ناز
اگه خوب ارائش کنی کار خوبی میشه
بهبه چه خوشمزه ولی من خونه پیتزایی رو به کیکی ترجیه میدم آخه دو لقمه بخوری ازش زده میشی و پیتزارو تا موقع ترکیدن میشه خورد
با فاطمه موافقم نه تنها درخت هارو خوشمزه کن بلکه میتونی یه فضای شیرکاکاوشار ( آبشار ) مانند به فضا اضافه کنی همین طور گل هایی از جنس آبنیات چوبی . سنگ ها هم کاکاویی کنی بامزس ( فرمند ) باشه بهتره . از ابر ها هم یه چوب آفیزون کن شبیح پشمک بشه خلاصه کل نما رو خوردنی کن .
تشکر نیازی نیست . من حریف قدر میخوام بجنب زود کار کن ببینم چی کار میکنی
مرسی رضا جانسلام
تا اینجا کانسپت کار که خوب شده منتظر ادامه ی کار هستیم...
موفق باشی
![]()
واو چه ایده نازی ... خیلی عالی ایدت و میتونه یکی از بهترین کارها بشه. اسکچت هم قشنگ بود و حال و هوای خیلی جالبی داره.
حالا وقتی میریم تو اون قلعه دیگه کی دلش میاد بیاد بیرون آخه!!!
منتظر ادامه کار هستما شدیدا![]()
واقعاً ایده یه خوبیه
میدونم که میتونی یک کار هنری خوشکل درست کنی
پس آماده باش که همه منتظریم![]()
خیلی خوشم میاد از این ایده. منتظرم ببینم چکار میکنی.
موفق باشی
عجب ایده خوشمزه ای خیلی کار جالبی باید بشه![]()
ایده خوبیه ، بنظر من اون قصرو یه خورده با شکوهترش کن تو مایه های قصر دیزنی.
به نظر من یکم در و پنجره هم بهش اضافه کن قصرآلود تر بشه
بعضی از قسمت های کار مثه شکلات هارو آویزون کن ، مثه اینکه آب شده
ایمطوری کار با هیجان تر میشه بعدم نظرشخصیه من اینه که یکم بیسکوییت و همچین چیزی بهش ازافه کن قشنگ اوج بگیره کارت
بیسکویته شیرین عسل گذینه مناسبی به شرت اینکه تا نصفه تو کیک فرو رفته باشه ها . بعدم من اسمارتیس تو کاخت نمی بینم شاید میخوای تو جای دیگه استفاده کنی ...
و فعلا همین . تا بعد یا علی
یه کم ایده ات کیلیشه ایی ولی به اجرات بستگی داره.
یه کار هم بود لینکشو پیدا نکردم واست می زارم شاید کمکت کرد![]()