روش های کاهش هزینه در چاپ

siavosh1

Member
با سلام خدمت دوستان

می خواستم توی این تاپیک دوستانی که در امر طراحی و چاپ سابقه بیشتری دارند بیان و مطالبی در مورد روش های کاهش هزینه در چاپ رو برای بقیه دوستان بگن . مثلاً یکی از این روش ها ایجاد شیت عمومی هستش که به جای اینکه برای هر کار که از مشتری دریافت میکنیم پول و هزینه فیلم و زینک و چاپ رو به طور کامل با مشتری حساب کنیم میایم و تعدادی سفارش رو در یک شیت بزرگتر قرار میدیم و در نتیجه هزینه فیلم و زینک و چاپ بین مشتری ها تقسیم میشه و در نتیجه قیمت به صرفه تر برای مشتری در میاد .
خود من در این مورد سوالاتی دارم و اون هم اینه که اصول و نحوه ایجاد چنین شیت هایی ( با توجه به نوع و گرماژ کاغذ ) و همچنین کاهش پرتی چیست ؟
 
آخرین ویرایش:

lpi

مدیر انجمن اصول چاپ
دوست عزیز
موضوعی که شما در مورد اون صحبت می کنی البته موضوعی چند بعدی است. در واقع اصولا هزینه‌ها در امر چاپ ارتباط مستقیمی با کیفیت دارند. البته باید در نظر بگیریم که چاپ هر محصولی در واقع با تعریف یک نیاز شروع می شه. و بعد اعمال مراحل آماده‌سازی با توجه به نیاز تعریف شده تعیین می کنه که عملیات چاپ و بعد از چاپ قراره برای رسیدن به چه محصولی و با چه کیفیتی انجام بشن.

مثالی که شما مطرح کردین شاید بتونه در فهم مطلب کمکمون کنه. ایجاد یک فرم عمومی همونطور که شما گفتین امری رایج و قابل اجرا هست منتها در چهارچوبی از مزایا و محدودیت‌ها. برای مثال شخصی که علاقه مند به چاپ یک کارت ویزیت خاص هست نمی تونه طرحش رو در قالب یک فرم چاپ عمومی قرار بده. از طرفی وقتی فرم عمومی بسته می شه این به معنای این هست که مثلا در هنگام چاپ تنظیمات صورت گرفته در حالت معمول بر همه اون اجزای فرم اعمال می‌شه و اگر جزی نیاز به اعمال تنظیمات خاص داشته باشه در حقیقت به حالتی یکسان با بقیه چاپ می شه. البته این مثال‌ها به معنی ناکارآمد بودن نیستن منتهی اشاره می کنن که هر روشی محدودیت‌های خودش داره و لازمه این محدودیت‌ها در مرحله تعریف نیاز مد نظر قرار بگیرن
پس می شه نتیجه گرفت که تعریف نیاز برای تولید یک محصول تعیین کننده روش‌هایی هست که احتمالا می تونن به کاهش هزیته ها منجر بشن و از طرفی اونچه که به ما قبل از آشنایی با تک تک این روش‌ها کمک می کنه تسلط کامل به اصول علمی و استاندارد چاپ هست چرا که این تسلط می تونه پایه ای برای هر گونه تغییری باشه.

موفق باشین
 

EDMOND

Member
خب lpi عزیز لااقل در مورد بهینه کردن چاپ یه توضیحی بده! می دونم حرف مزخرفیه ولی خب به من بدبختم یه چیزی برسه دیگه.:wink:
در مورد سایز زینک و شیت بگو که چند تا کار مختلف مثلاً چند تا کارت ویزیت تو یه زینک یا اینکه بروشور ها رو تو چه سایزی مقرون به صرفه ست که سفارش بگیریم
این ها سوالهای متداول بود که دوستان زیاد میپرسیدن
شما کمک کن:green:
 

mosafer.mani

New Member
با تشکر از مدیر انجمن که توضیحات کاملی دادن
منم می تونم بگم که کاهش هزینه رو باید با داشته ها خواسته ها معنی کرد.
منظورم اینه که با تسلط به کار و مراحل اجرایی هر کار و آشنایی از بازار و ابزارها (مثلا لیتوگرافی ها ، چاپخانه ها ، صحاف ها و ... ) ، به نحو احسن از آنها استفاده کرد.
مثلا ما بدانیم که یک کار چاپی چه مراحلی را باید طی کند. در اینجا ما باید بهترین گزینه را انخاب کنیم. اگر کاری بعد از چاپ نیاز به خط تا ، تیغ و قالب دارد بهتر این است که در چاپخانه ای چاپ شود که دستگاه لترپرس داشته باشد. یا اگر کار نیاز به روکش خاصی را دارد بهتر است در چاپخانه باشد که این خدمت را به ما بدهد و یا استفاده از چاپخانه ای که خودش لیتوگرافی داشته باشد. اینکار علاوه بر کاهش هزینه مزیت دیگری هم دارد. بهبود کیفیت. به این دلیل که شما می دانید دقیقا از چه ماشین آلاتی استفاده می کنید. و همچنین لیتوگراف می داند با چه ماشینی چاپ می شود. اپراتور چاپ می داند کار با چه ماشینی صحافی می شود و صحاف با لیتوگراف و اپراتور هماهنگ می باشد. این کار باعث پائین آمدن خطا در چاپ میشود که خود یک دلیل دیگر برای کاهش هزینه ها می باشد.
البته راه های دیگری برای کاهش هزینه ها هست که مدیر انجمن به طوری کلی در حرف هایشان گفتن.
 

L-B

Well-Known Member
به نظر من تعداد سفارش بالا نیز تاپیری میتونه داشته باشه !
 

جدیدترین ارسال ها

بالا