روشي براي رد شدن از فيلتر به همراه هديه!

Masih

Well-Known Member
سلام.
از سال گذشته اينترنت دانشگاه ما فيلترگذاري شده. به طوريكه ديگه از نرم‌افزارهاي P2P (مثل Kazaa) نميتونم استفاده كنم. وقتي كه نرم‌افزار رو اجرا ميكنم گوشه پايين سمت راست مينويسه Connecting ولي هرچقدر هم منتظر بمونم ارتباط برقرار نميشه و صفحه Search بسته ميمونه. تا به حال هر روشي رو هم كه بگين امتحان كردم ولي نشده. هركسي بتونه راهي بگه كه من بتونم فيلتر دانشگاه رو در مورد اين نرم‌افزارها دور بزنم هرچي بخواد براش يك هفته‌اي دانلود ميكنم! :wink:

متشكر.
مسيح.

Masih-Evanescence گفت:
سلام.
از سال گذشته اينترنت دانشگاه ما فيلترگذاري شده. به طوريكه ديگه از نرم‌افزارهاي P2P (مثل Kazaa) نميتونم استفاده كنم. وقتي كه نرم‌افزار رو اجرا ميكنم گوشه پايين سمت راست مينويسه Connecting ولي هرچقدر هم منتظر بمونم ارتباط برقرار نميشه و صفحه Search بسته ميمونه. تا به حال هر روشي رو هم كه بگين امتحان كردم ولي نشده. هركسي بتونه راهي بگه كه من بتونم فيلتر دانشگاه رو در مورد اين نرم‌افزارها دور بزنم هرچي بخواد براش يك هفته‌اي دانلود ميكنم! :wink:

متشكر.
مسيح.
عزيز با آدي Irandescco تماس بگير تا راهنمايي كنم... البته من خودم كه الان حدود 1.5 ساله كه فيلتر رو رله كردم... شايد اين روش من به شما جواب بده... :roll:

drritalin

Member
راستش دانشگاه من هم همين كارو كرده( علوم پزشكي اصفهان).فكر هم نمي كنم روشي داشته باشه!

R_chizari

Active Member
مسيح جان برنامه اي هست كه از طريق آن تعيين ميكنند پورتهاي مثلا 28 و 80 و 53 باز غير اينها بقيه مسدود شوند. به همين خاطر سخت بتوانيد برنامه اي بيابيد كه پورتهاي مسدود را باز كند چرا كه براحتي امكان رد گيري شما مهيا است و اگر كسي در حال مانيتور كردن باشد ميتواند شما را در حين ارتكاب جرم ! :) غافلگير كند

شاد باشيد

من با آقاي R_chizari موافقم !

به هر حال روشهاي گوناگوني هست !

بستگي به شبكه ي شما داره و نوع پراكسي سرور !

---------------
محمد

Peyman-Pop

Active Member
مسیح جان نگفتی‌ این مشکل رو در خونه از طریق اون ISP داری یا در دانشگاه از طریق شبکه ؟

شاید بتونم کمکت کنم .

پیمان

Masih

Well-Known Member
سلام. ببخشيد من چند روزي نبودم.
متشكر از توجهي كه همه كردن. اين مشكل واقعا براي من معضلي شده. دوست دارم هرطور كه هست حل بشه. نميشه و اينها هم سرم نميشه! :wink:

در مورد حرفهاي آقا رضا بگم كه فكر ميكنم كه پورتها رو بسته باشن. اون هم پورتهاي 1035 به بالا (دقيق يادم نيست!). تا اونجا كه من ميدونم Kazaa از 3970 استفاده ميكنه كه با اين حساب بسته ميشه.

من احتياج به برنامه‌اي دارم كه حكم واسط رو بازي كنه. مثلا از پورت 80 من استفاده كنه و بعد از پورت 3970 فايلها رو بگيره به من بده. يا يه چيزي تو همين مايه‌ها. كاري كه پروكسي‌ها ميكنن.

درضمن آقا رضا اصلا برام مهم نيست كه ردم رو بگيرن! آخه من اينجا خودم مسئول سايت هستم! :lol: تا حالا هم 20-30 تا از كامپيوترها رو براي يك هفته آي‌پي‌هاش رو براي يك هفته بستن چون دانلود زياد داشتم از روشون! :wink:

پيمان جان من كه گفتم دانشگاه و از طريق شبكه.

جناب فولادي ميشه بگين اين نرم‌افزار دقيقا چي‌كار ميكنه؟

NorTh HaCkeR تا اونجا كه فهميدم در مسائل امنيت و هك سررشته داري. ببينم اين مشكل رو ميتوني حل كني يا نه؟

به هر حال ما زياران چشم ياري داريم! :wink:

مسيح.

Masih

Well-Known Member
درضمن يادم رفت بگم كه پروكسي خوب هم قبوله! اما نه پروكسي كه همه ملت داشته باشن و سه روزه بسته بشه! :wink:

مسيح.

fooladi

Member
کد:
Tesla: Advanced Comnunication is a third-generation decentralized peer-to-peer (P2P) communication system with which you can share files and chat with other Tesla users. Tesla is not just only a full file search program like Kazaa, Napster, or Morpheus. It also includes an ICQ style instant messaging interface and an IRC style channel chat system where you can chat with users in thousands of different subject channels. Tesla includes multi-source downloading and multiple encryption methods to ensure complete privacy as you use it. Tesla is powered by powerful unshared code, making it the most reliable and safe program for file sharing todate. Configurable in everyway imaginable, Tesla has its own network of a superior speed, as well as features that outrank competitors. You choose what you want to search, it's all there and waiting for your use. This is a P2P client like no other.. breathtaking filesharing power at your fingertips...
http://www.tesla.ac
1.72 مگ ٬ Freeware

من خودم تو دانشگاه از اين استفاده مي كردم و پشت پروكسي و پورت 80 باهاش مشكلي نداشتم

Pooriya_Online

Active Member
آقا حالا منم يه بحثي را بندازم.

آقا توي كافينتي كه من بيشتر وقتا ميرم از دايال آپ استفاده ميكنن. ولي تماميه دايال آپها روي كامپيوتر صاب كافي و توسط لن بهش مربوطه. حالا ميخوام از آي-پي پورت استفاده كنم چه طوري؟

Peyman-Pop

Active Member
مسیح خود کازا در قسمت تنظیمات خودش یک قسمت به اسم Proxy داره که میتونی‌ یک IP و پرت پروکسی‌ رو وارد کنی‌ و بدون مشکل به سرور اصلی‌ متصل بشی‌ .

در ضمن اول نگفتی‌ که از شبکه استفاده میکنی‌ ;-)

پیمان

Masih

Well-Known Member
Peyman-Pop گفت:
مسیح خود کازا در قسمت تنظیمات خودش یک قسمت به اسم Proxy داره که میتونی‌ یک IP و پرت پروکسی‌ رو وارد کنی‌ و بدون مشکل به سرور اصلی‌ متصل بشی‌ .

در ضمن اول نگفتی‌ که از شبکه استفاده میکنی‌ ;-)

پیمان

پيمان جان مگه تو دانشگاه ميشه از روش ديگه‌اي به جز شبكه استفاده كرد؟! 8O

درضمن بنده طبق آخرين برآوردي كه توسط كارشناسان انجام شده داراي آي‌كيو به ميزان 138 واحد بودم! احتمالا جنابعالي بنده رو با هويج فرنگي يا شبدر سه برگ با آي‌كيو در حد 16 واحد اشتباه گرفتي! :) :wink: Justk Kidding آخه من كه خودم ميدونم كه اونجا ميتونم اين كارو بكنم. مشكلم اينه كه اكثر پروكسي‌ها رو ملت دارن و بعد از 2 هفته دان ميشن. من يه منبع پروكسي خوب ميخوام. مثلا يكي باشه از بچه‌ها كه سرور داشته باشه بعد خوشي زده باشه زير دلش بخواد يه حال مشتي به ما بده واسمون پروكسي سرور بزنه! :)

منبع خوب پروكسي تو معرفي كن؛ استفاده كردنش با من! :wink:

مسيح.

Masih

Well-Known Member
fooladi گفت:
کد:
Tesla: Advanced Comnunication is a third-generation decentralized peer-to-peer (P2P) communication system with which you can share files and chat with other Tesla users. Tesla is not just only a full file search program like Kazaa, Napster, or Morpheus. It also includes an ICQ style instant messaging interface and an IRC style channel chat system where you can chat with users in thousands of different subject channels. Tesla includes multi-source downloading and multiple encryption methods to ensure complete privacy as you use it. Tesla is powered by powerful unshared code, making it the most reliable and safe program for file sharing todate. Configurable in everyway imaginable, Tesla has its own network of a superior speed, as well as features that outrank competitors. You choose what you want to search, it's all there and waiting for your use. This is a P2P client like no other.. breathtaking filesharing power at your fingertips...
http://www.tesla.ac
1.72 مگ ٬ Freeware

من خودم تو دانشگاه از اين استفاده مي كردم و پشت پروكسي و پورت 80 باهاش مشكلي نداشتم

قربون جناب فولادي! فكر كنم حلال مشكلات همين باشه. من اينو فردا امتحان ميكنم. راستش امروز هم خواستم اين كارو بكنم ولي نتونستم دانلود بكنمش. در هر حال مرسي.

ولي بقيه دلشون رو به اين خوش نكنن! به فكر چاره‌هاي ديگه هم باشن. اومديم و اين يكي هم جواب نداد! مخصوصا شما پيمان! به فكر منبع پروكسي واسه رفيقت باش! :wink:

مسيح.

Peyman-Pop

Active Member
رفیق کجا بود تو نارفیقی‌ .

یک پیغام خصوصی‌ بده مشکلت رو حل کنم .

بعدش باید کل دیتا بیس Microsoft رو برام دانلود کنی !

پیمان

Masih

Well-Known Member
Peyman-Pop گفت:
رفیق کجا بود تو نارفیقی‌ .

یک پیغام خصوصی‌ بده مشکلت رو حل کنم .

بعدش باید کل دیتا بیس Microsoft رو برام دانلود کنی !

پیمان

خوب بگو بلد نيستم! چرا رفيق رو نارفيق ميكني؟! :lol:

تو مشكلم رو حل كن من كل اينترنت رو با اف‌تي‌پي‌هاش برات دانلود ميكنم.
:wink:

مسيح.

drritalin

Member
آقا اگه براي منم بفرستي خيلي ممنون مي شم.همونجوري كه توي پست قبليم گفتم منم توي دانشگاهمون همين مشكل رو دارم.
مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا